• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

heyyy bende varım buluşma ne zaman yaaaa
bende oğlumla gelirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin jaleli,,,,

siteye giremeyince kendimi bi tuhaf hissettim eksiklik oldu yani şükür ki açıldı,,,

kızlarrrrrrrrr çatlicam haaaa kim se yokmu yaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:

ne zaman buluşucaz aniimmmmmmmmm kimseden ses soluk yok....

uyudunuzmu yaffff laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

rüyanıza gireyim inşallah delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaab jaleli,merhaba nur_tuana, niye kimsecikler yok yaa canım sıkılıyor ufffsssss

ben burdayım heheee ben burdayım ayşegülcüm seni ben tanıyomuyum...benimde gazi caddesinde oturan bir arkadaşım var adı ayşegül ama buraya üyemiydi onu bilmiyorum yine başka bi sitede karşılaşmış tanışmış hatta birbirimize gidip gelmeye bile başladık,,sen gazi caddesindesin bende saadet caddesindeyim

ben burdayım heheee ben burdayım ayşegülcüm seni ben tanıyomuyum...benimde gazi caddesinde oturan bir arkadaşım var adı ayşegül ama buraya üyemiydi onu bilmiyorum yine başka bi sitede karşılaşmış tanışmış hatta birbirimize gidip gelmeye bile başladık,,sen gazi caddesindesin bende saadet caddesindeyim

ayy canım cidden ben o ayşegül değilim ben liman mahallesinde oturuyorum.bende ikinci ayşegülün oldum gitti o zaman :))

iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yine yaw offff bi geldiimdede burda olun yaw buluşma ne zaman buluşak artıkımmmmkaydirigubbakcemile4

hoşbulduk kızlar site nihayet acıldı eksikliği hissediliyordu fena alıştım buraya
özellikle nişanlımın askerlik süresince :)
çarşılar müthiş kalabalık herkes hediye telaşında bugun gezdim bende cooooooooook ama buldum annelerin en datlusu anneciğime tabi birde kayınvalideme a.s.

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür ,o kadar güzel bir hava mutlu olmamak elde değil :))
sagomist ne zaman buluşuruz bende bilmiyorum ama bu arallar gülnur ablanın kuran okutma telaşı var hemde yağmurlar dinsin güneş açsın sıcak bir havada sıcacık sohbetler olsun diye düşündük.
ALLAH kavuştursun jaleli , askerinin gelmesine çok varmı ?

kızlar iyi hafta sonları nasılsınız bakimmm benim hafta sonu için planım hazır bugün öğleden sonra kuaföre gitcem inş yarında öğlen havzaya kaplıcalara gitcez inş ailecek umarım eğleniriz gidenler varsa tavsiye edebileceüeniz yerlerden bahsedin kızlar öptüm sizi

kızlar iyi hafta sonları nasılsınız bakimmm benim hafta sonu için planım hazır bugün öğleden sonra kuaföre gitcem inş yarında öğlen havzaya kaplıcalara gitcez inş ailecek umarım eğleniriz gidenler varsa tavsiye edebileceüeniz yerlerden bahsedin kızlar öptüm sizi

sagomist ben havzada hamamayağı kaplıcalarına gitmiştim tavsiye ederim güzel bir yer.hem bahçesi büyük ve piknik alanıda var.şimdiden iyi eğlenceler dilerim

günaydın hatunlar,nasılsınız nerelerdesiniz bakayım,nasıl geçti haftasonunuz?

ayyy olamzmı canım ya gerçekten garip bişey ..yani yeni insanlar tanımak dostluklar kurmak heyecan verici ..inş sizde yaşarsınız ..:utangac:

ay evet güneş ablam ..inş yarın buluşuyoruz ..hihoyyyt

ayyy evet bende sevindim ..canım ..inş yarın görüşürüz ...öptüm ..inş bi gün kısmet olurda samsun da da buluşuruz ..yani ben yaza inş gleicem ama ..kaydirigubbakcemile5

canınn kuusuum ne yazıkki son toplantıya gelemedim yoğundum. kk yada çok fazla giremiyorum . ama inşallah şimdi göbek atacağımız yeni bir toplantı olacak ya orada görüşür tanışırız. canım..a.s.:nazar:kaydirigubbakcemile5

perimmm hoşgeldin hayatım:1hug:

canım benim yaaa ben ancak görüyorum yazını nolur kusura bakma :1rolleyes:fisfisfis hoşbuldum canım. kk ya çok fazla giremediğim için arada bi buluşmalara bakıp çıkıyorum. inşallah bu sene samsuna gelebilirsem tanışırız.

Günaydın Samlulularrrrrrrr. Yeni bir gün yeni birhafta herkese güzellikler getirsin inşallah. a.s.a.s.Geçmiş anneler gününüzde kutlu ve mutlu olsun,:1hug:Şeniz evlatlarımızla bir ömür boyu mutlu yaşayalımamimmmm

Back