• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

nasılsın fatoşcuğum? dün misafirlerle bereber 2 e kadar oturdum sabahta işe sürünerek geldim ,zaten havaya bakarsam hiç çalışasım gelmiyor.ben uyuyayım azcık barii :)

ya bu nasıl oluyor anlamadım ama kullanıcı panelimde mesajı yollayan f_cift ama burda mesajı yollayan expire user yazıyor , sitede hala sorunmu var acaba yaaa çok ilginç

pazar günü samsun ve ben böyleydik ve mutluyduk :))
grnt018mga.jpg

naber abla ya nerdesin sen bitmedimi temizlik ? bu pazar gezdim valla benim kankilerle sabahtan yatsıya kadar beraberdim:)) ön araştırma yaptım ben şimdi meşe tesislerine de gidebiliriz aklında bulunsun :))

naber abla ya nerdesin sen bitmedimi temizlik ? bu pazar gezdim valla benim kankilerle sabahtan yatsıya kadar beraberdim:)) ön araştırma yaptım ben şimdi meşe tesislerine de gidebiliriz aklında bulunsun :))

hayatım temizlik çoktan bitti bugün toptancılara indim tabak aldım, tatlı işini hallettim kısaca çarşı işlerimi tamamladım son rutuşlar yani:)))) canım benim zaten baştan beri aklımda buluşma mekanı olarak ilk ve son tercih meşe tesisleri vardı çünki daha önceleride gittiğim için manzarasını biliyorum benim için fark etmez havaların düzeldiği ilk fırsatta yine detaylı konuşup hepbirlikte karar veririzkaydirigubbakcemile5

gülsenem canım sen nasılsın bebişin nasıl havada kötü bu aralar yürüyüşte yapamazsın şimdi :çok üzgünüm: bol bol dinlen bu ara öptüm seni :1rolleyes:

SAol ablacım iyiym evet pek dışarı cıkamıyorum ama evde spor falan yapıyorum ablacım ama iki gündür cok halsizim ve basım agrıyor su anda da işleri yapıyordum oturdum dinleniyorum biraz bebegim cok iyi kıpır kıpır sürekli oynuyor yarın 3 lü taramaya gidecegiz ve tam olarak cinsiyetini ögrenecegiz ablacım cok heyecanlıyım esim zaten yerinde duramıyor ilk defa ultrasyonu görecek hayırlısıyla bi bebgimize kavuşsaydık ablacımhihoyyythihoyyyt

Bugun kimsecikler girmemiş galiba herkezin işi vardı bende yarın aksam girebilirm hastaneye gidecegiz bebegimi görmeye teyzeleriiii :emir_bebek:

slm samsunlu hanımlar nasılsınız
buluşma ne zaman ,merkala bekliyorum sizleri görmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba güneş abla ben iyiyim de kimsecikler yok buralarda canı sıkılıyor insanın hanii gelselerde bir halay dönsek diyorum

slm ablalarım bu ara kimseler girmiyor bugun ben 3 lü test yaptırdım sonuclarını yarın alacagım ama bebegimin cinsiyetini 2 ay önce belki erkek olabailir demişlerdi ama bugun dr kızınız olacak dedi yani prensesim geliyor inş dogrudurr :D:D:D

Back