• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

slm ablalarım bende ka gündür acamıyorum siteyi sükürler olsun düzelmiş gülnur ablacım sen nasılsın nelr yapıyorsunn ebn se halay cekecegeimm :):):):):) :teytey::teytey::teytey::dance:

slm hanımlar şükürki siteyi açabildim neler yapıyosunuz oğlanın diş sıkıntısı var offfffff bıktım ya ne zaman bitecek bu dişler?

slm hanımlar şükürki siteyi açabildim neler yapıyosunuz oğlanın diş sıkıntısı var offfffff bıktım ya ne zaman bitecek bu dişler?

canım merhaba :dance:geçmiş olsun ayyyyy annesi sen bıktım diyorsun ama acıyı onlar çekiyor sabret yenimi çıkarmaya başlıyor :ecrin_bebek:

gülsenem canım sen nasılsın bebişin nasıl havada kötü bu aralar yürüyüşte yapamazsın şimdi :çok üzgünüm: bol bol dinlen bu ara öptüm seni :1rolleyes:

ablacım hayırlısıyla ne zaman buluşuyoruz ayrıca sitede çok samsunlu var ama sanırım haberleri yok nasıl ulaşabiliriz onlara

ablacım hayırlısıyla ne zaman buluşuyoruz ayrıca sitede çok samsunlu var ama sanırım haberleri yok nasıl ulaşabiliriz onlara

canım ben rast geldiklerime hep not yazdım çoguda zaten sitede sen de rastlıyorsan samsunlulara not yaz adresi ver gelirler

gün içinde çok yoruluyorum cokacimcoook yemek yemeye vaktim olmuyor babası gelince biraz rahatlıyorum hava kötü bu ara dışarı çok çıkartamıyorumbenneyaptımki

gün içinde çok yoruluyorum cokacimcoook yemek yemeye vaktim olmuyor babası gelince biraz rahatlıyorum hava kötü bu ara dışarı çok çıkartamıyorumbenneyaptımki

havalar bir zaman böyle gider nisan yağmurlarından dolayı çocuklarda haklı dört duvar arsınd bunalıyorlar sonra huysuzlanıyorlar olan anneye oluyor ama olsun tek canları sağolsun da a.s

slm kızlarrr ..
ya gülnurr kusura bakma giremiyorum uzun zamandırrr:(::(:((nasılsınızzz ya özledimm sizii

slm kızlarrr ..
ya gülnurr kusura bakma giremiyorum uzun zamandırrr:(::(:((nasılsınızzz ya özledimm sizii

canım hoşgeldin zaten site 2 gündürkapalıydı bizde giremedik ama sen bayadır yoksun gülüm ortalıta özlemedik desem yalan yani:1hug:

Back