Samsunlular buluşuyoruz

kopun dediysek, netten kopun demedik yafuuu delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoşşşş ayşegül sanaldan zevk almadı heralde müzik açtı gerçekten coştu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

fatoşşşş ayşegül sanaldan zevk almadı heralde müzik açtı gerçekten coştu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bence uyuyakaldı masa başında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

atayım tabii göbecikleri hem zayıflarımda değil mi :)) benim şopar müşteriler var onlar gelir birazdan hep beraber atarız iki göbekcik:))

anacığım ne sabırsızsınız siz 2 dakika kaybolmaya gelmiyorsunuz nede senaryolar yazmışsınız :))
formülü uyguluyorum abla bugün 3. günüm ama tadı çok iğrençç yaa

canlar :CüvCüv: kızım uyandı acıktım diyor cokacimcoook ben kaçtım size iyi sohbetlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

anacığım ne sabırsızsınız siz 2 dakika kaybolmaya gelmiyorsunuz nede senaryolar yazmışsınız :))
formülü uyguluyorum abla bugün 3. günüm ama tadı çok iğrençç yaa

evet tadı konusunda sana katılıyorum a.s ama sakın tadından dolayı bırakma çünki sonuç mükemmel olacak emin ol:lepi:
herkez soruyor formunu neye borçlusun diye :sm_cool:
formumu bu formüle borçluyum :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

afiyet olsun ablacığım ikinizede bal şeker olsun görüşrürükk

bende bişr kahvaltı yapayım geliyorum görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…