E
EU1
Ziyaretçi
daha burda çalgısız koptuğumuza göre çalgılı bi yerde düşünemiyorum bzi savunun samsun kklılar geliyoooo
bence de sositosositosositososito
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha burda çalgısız koptuğumuza göre çalgılı bi yerde düşünemiyorum bzi savunun samsun kklılar geliyoooo
o zaman şöyle rahatça döktürebileceğimiz bir yer bulalım bize :)) gülnur abla gelmedim elektriklerin daha yahu ...! duy sesimizi
Aboooooww .. elektrikleri mi gitti :uhm:
hee yaa saat 12 gibi görüştüm elektrşklerim gitti ups de bitmek üzere diyordun ama bu vakte elektrikler gelir ya kalmaz o kadar, gülnur ablanın işi var heralde
hoşgeldin abla nerdesin sen ya millet coştu koptu koştu gitti :))
gülnur ablacım nsalısın nasıl kasvetli bir hava vardı burda dimi sıkıldım çok
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Merhabalar herkese.hihoyyytGülnur arkadaşımız beni de davet etmiş.Çok teşekkür ediyorum kendisine.a.s.Başlık Samsun'lular buluşuyor ama bu buluşmaya katılırmıyım bilemiyorum kızlar.Çünkü evden çıkan bir tip değilim.Ablamlar bile gezmeye gitse onlarla pek gitmem.Ama olsun yine de buradayım.:lepi:
hoşgeldin canım nasılsın?samsunun neresinden ,adın ne, tanışalım:1hug:
Ben de memnun oldum.:1hug:Merkezin neresindesin.Bu siteyi çok önceden keşfetmiştim ama üye olmamıştım.Suprensesi üye olmam için çok ısrar etti.Ona da çok teşekkürler canım arkadaşım.:1hug:tekrar aramıza hoşgeldin canıma.s.benim adım gülnur samsun merkezde oturuyorum tanıştığıma memnun oldum:1hug:
Ben de memnun oldum.:1hug:Merkezin neresindesin.Bu siteyi çok önceden keşfetmiştim ama üye olmamıştım.Suprensesi üye olmam için çok ısrar etti.Ona da çok teşekkürler canım arkadaşım.:1hug:
aaaaaa topimize güneş açtı:teytey::teytey::teytey:
Nasılsın ablacımkaydirigubbakcemile3
Evet güzel bir site.Ama kasım ayından beri takipteyim.Halen burada olduğuma göre müptelası oldum galiba.a.shaaaa sen yeni üyesin çok güzel bir site tez zamanda müptelası olacağına eminima.s