• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

Samsun' un güzel bayanları Günaydınnnn a.s.:kahve:
Huzurlu, mutlu bir gün diliyorum hepinize ...:1hug:
Nasılsınız ?

Samsun' un güzel bayanları Günaydınnnn a.s.:kahve:
Huzurlu, mutlu bir gün diliyorum hepinize ...:1hug:
Nasılsınız ?

yağmurlu bir samsun sabahından merhabalar,
günaydın fatoşcuğum,ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli?

günaydın hatunlar,gece kuşları olmuşsunuz bakıyorumda ne güzel:)) gülsenemciğim ALLAH bebeğinin ve senin yüzünü güldürsün. sagomist in dediği gibi sen ne yaşarsan bebişinde hisseder onun için kendini değil bebeğini düşünmelisin herşeyinde artık değil mi?
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın samsunun gülleri:teytey::teytey::teytey:
fatoşcum ayşegülcüm sizleri çok seviyorum canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acep ben bu topiğe girince niye çok mutlu hissediyorum ki kendümüüüüühihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın hayırlı günler samsunn güzel hatunları,,,

eeee hadi ne zaman buluşuyonuzz tarih bellimi,bekliyorum sizleri görmek için öptüm güzellerrr

a.s.

fatoşcum ayşegülcüm sizleri çok seviyorum canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acep ben bu topiğe girince niye çok mutlu hissediyorum ki kendümüüüüühihoyyythihoyyythihoyyyt

gülnur avatarlarımızda benziyor ,birbirine :dance:

hadi ben kaçtım güzeller ,kahvaltı yapayım,sonra kızkardeşimle alsancağa sahile incez gezeyim biraz gelince görüşürüzzzzzz öptüm hepiniziii,,,,,,,

Günaydınn topiğin gülü a.s. Hoş geldin kaydirigubbakcemile2

hava ılık ama bende çok üşüyorum fatoşcuğum temmuzu özledim yaa :(
günaydın gülnur abla,günaydın güneş abla :))

günaydın hayırlı günler samsunn güzel hatunları,,,

eeee hadi ne zaman buluşuyonuzz tarih bellimi,bekliyorum sizleri görmek için öptüm güzellerrr

a.s.

ablam çok kıs bir süre olmasına rağmen baya bi topalandık havalarda güzelleşsin planlıyoruz hayırlısıya :teytey::teytey::teytey:

hava ılık ama bende çok üşüyorum fatoşcuğum temmuzu özledim yaa :(
günaydın gülnur abla,günaydın güneş abla :))

İçim kararıo vallahi böyle havalarda kafamçokkarıştı
Ayy bide sabah sabah birileri bi konu açmış, dehşet içinde okudum :a015:
Keyif falan kalmadı :1no2::kızgın:

tekrar günaydın canlarım kaydirigubbakcemile3 kızlar bu buluşma işini ben biraz daha havalar güzelleşsin o zaman yapalım diyorum daha çok tadı çıkar ve eğleniriz fikirlerinize ihtiyacım var söyleyin düşüncelerinizi ama bazı arkadaşlar sık sık sormaya başladı ne diyorsunuz???

tekrar günaydın canlarım kaydirigubbakcemile3 kızlar bu buluşma işini ben biraz daha havalar güzelleşsin o zaman yapalım diyorum daha çok tadı çıkar ve eğleniriz fikirlerinize ihtiyacım var söyleyin düşüncelerinizi ama bazı arkadaşlar sık sık sormaya başladı ne diyorsunuz???

Bence de yavaş yavaş plan yapalım, hazırlıklara başlayalım kaydirigubbakcemile2

aşegülcümmm sen ne diyorsun tatlımm?
bari havaların düzelmesini bekleyelim yaaaa
ayyyyy kızlar şaka maka buluşuyormuyuz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bence de yavaş yavaş plan yapalım, hazırlıklara başlayalım kaydirigubbakcemile2

fatoş ayşegül şimdi buluşuyoruz sandı galiba hemen çıktı:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız kendini sokaklara vurmaya gitti:roflol::roflol::roflol::roflol:

fatoş ayşegül şimdi buluşuyoruz sandı galiba hemen çıktı:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız kendini sokaklara vurmaya gitti:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Ayyy abla güldürdün beni, çok yaşa emii :roflol::roflol:

yok abla ya niye korkayım , demirken korksak trene binmezdik :)) denizliden müşterilerim var misafirler yani onlarla ilgileniyordum.abla nediveriyon garii ne gadaaa soğuk buraa diyip durdular :))
bencede şekerler havalar ısınsa daha bir zevvkli olur şöyle açık havada püfür püfür ohhhhh:))

:roflol::roflol::roflol:
Ayyy abla güldürdün beni, çok yaşa emii :roflol::roflol:

buluşmadan konu açıldı kız kız topiği kattı gitti ortadan kayboldu ne bilem aklıma öyle geldi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşegüllllllllll kız bugün değil geri gelllllll ecep duyarmıki sesimi:roflol::roflol::roflol:

Back