Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samsun' un güzel bayanları Günaydınnnn a.s.
Huzurlu, mutlu bir gün diliyorum hepinize ...:1hug:
Nasılsınız ?
yağmurlu bir samsun sabahından merhabalar,
günaydın fatoşcuğum,ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli?
günaydın samsunun gülleri:teytey::teytey::teytey:
fatoşcum ayşegülcüm sizleri çok seviyorum canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acep ben bu topiğe girince niye çok mutlu hissediyorum ki kendümüüüüühihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın samsunun gülleri:teytey::teytey::teytey:
fatoşcum ayşegülcüm sizleri çok seviyorum canlarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acep ben bu topiğe girince niye çok mutlu hissediyorum ki kendümüüüüühihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın hayırlı günler samsunn güzel hatunları,,,
eeee hadi ne zaman buluşuyonuzz tarih bellimi,bekliyorum sizleri görmek için öptüm güzellerrr
a.s.
hava ılık ama bende çok üşüyorum fatoşcuğum temmuzu özledim yaa
günaydın gülnur abla,günaydın güneş abla :))
tekrar günaydın canlarım kaydirigubbakcemile3 kızlar bu buluşma işini ben biraz daha havalar güzelleşsin o zaman yapalım diyorum daha çok tadı çıkar ve eğleniriz fikirlerinize ihtiyacım var söyleyin düşüncelerinizi ama bazı arkadaşlar sık sık sormaya başladı ne diyorsunuz???
Bence de yavaş yavaş plan yapalım, hazırlıklara başlayalım kaydirigubbakcemile2
fatoş ayşegül şimdi buluşuyoruz sandı galiba hemen çıktı:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız kendini sokaklara vurmaya gitti:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Ayyy abla güldürdün beni, çok yaşa emii :roflol::roflol: