• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

Hoşgeldin aramıza canım Ablacım bende eşim hiç biyere gitmesin istiyorum ama oda ne yapsın iş yok güç yok hep sıkılıyor evde arkadaslarının yanında gidiyor o evden cıkıyor kayınvelidemde baslıyor konusmaya basım agrıyor artık ablacım demin tansiyonumu ölctüm düşmüş Benim görümcem bi bardak yıkamaz yatagını , çamasırlarını bile ben topluyorum cok sımartıyor annem hiç iş yaptırmıyor bide o dert zaten burada ailem yokya ablacım o yüzden bunalıyorum birazda ben bide kactım anneme söylesem oda ben ne yapayım diyecek o yüzden içime atıyorum ne yapayım ablacım bide yasım küçük kime ne diyecegim yanlış anlasılırım ilk defa sana anlatıyrum ablacım iyiki varsın evet aynı evde yasıyoruz biz :(:(:(:(

Hoşgeldin aramıza canım Ablacım bende eşim hiç biyere gitmesin istiyorum ama oda ne yapsın iş yok güç yok hep sıkılıyor evde arkadaslarının yanında gidiyor o evden cıkıyor kayınvelidemde baslıyor konusmaya basım agrıyor artık ablacım demin tansiyonumu ölctüm düşmüş Benim görümcem bi bardak yıkamaz yatagını , çamasırlarını bile ben topluyorum cok sımartıyor annem hiç iş yaptırmıyor bide o dert zaten burada ailem yokya ablacım o yüzden bunalıyorum birazda ben bide kactım anneme söylesem oda ben ne yapayım diyecek o yüzden içime atıyorum ne yapayım ablacım bide yasım küçük kime ne diyecegim yanlış anlasılırım ilk defa sana anlatıyrum ablacım iyiki varsın evet aynı evde yasıyoruz biz :(:(:(:(

anladım sabrediceksin allah büyüktür eşin bir iş bulsa bebeğinizde az büyüdükten sonra sen de çalışırsın taşınırsınız haaaa sahi siz bugün işbulm kurumuna mı ?gidecektiniz dün bişeyler demiştin noldu???

Amin ablacım evet bebegşmde büyüsün bende calışacagım inş .Evet ablacım iş bulma kurumunda birisi vamış onunla görüşmeye gittik eşime sana iş ayarlasam samsunda en fazla 500 alırsın oda yol paran falan derken yetmez carsambada zaten iş yok dedi istersen baska sehirlerede bakayım falan dedi esimde olur dedi ablacım iyi ilgilendi herkeze iş ayarlıyormuş denilene göre bakalım hayırlısıysa esimede bi iş ayarlayacak inş ablacım....

Amin ablacım evet bebegşmde büyüsün bende calışacagım inş .Evet ablacım iş bulma kurumunda birisi vamış onunla görüşmeye gittik eşime sana iş ayarlasam samsunda en fazla 500 alırsın oda yol paran falan derken yetmez carsambada zaten iş yok dedi istersen baska sehirlerede bakayım falan dedi esimde olur dedi ablacım iyi ilgilendi herkeze iş ayarlıyormuş denilene göre bakalım hayırlısıysa esimede bi iş ayarlayacak inş ablacım....

canım benim hiç üzülme bebeğini sağlıkla büyüt sakın maddi durumum kısıtlı diye bebeini kimseye bırakma anne gibi bakamaz kimse eşinin kazandııyla yetinmeye çalış işi yok sanırım allahım büyük sanada bi kapı açar inş

inşallah dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:ama sende sabretmeyi bil bebeğinin hatrına ve onun sağlığını düşünerek

gülnur abla buluşmayı tasarladığın bi yer varmı

tatlım benim ilçede olan arkadaşlarda var onlarında rahatlıkla bulabileceği merkezi bir yer olsun diye düşünüyorum bakalım heyyyyyyyyy buluşma varr yaşasınnnn:teytey::teytey::teytey:

naniknanik
ben de kızlara hava attım sahile gezmeye gidecem diye :roflol:dışarı çıktım ama sonra eve zor düştümm:roflol::roflol::roflol::roflol:

anacım bende aynen niyetliydim oğlanı gezdiririm diye arabaya bindim vazgeçtim sonra bozdu hemen bu samsununda ne havasına ne kızına güven olmuyomuş canımmmmmnaniknanik

canım benimkide öyle yanlız sayfanın başında birinci görünmemiş msj yazıyor orayı tıklıyorum ben okumadığım hemen görünüyorsırnaşık şeysırnaşık şey

Back