• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

canım benim hiç üzülme bebeğini sağlıkla büyüt sakın maddi durumum kısıtlı diye bebeini kimseye bırakma anne gibi bakamaz kimse eşinin kazandııyla yetinmeye çalış işi yok sanırım allahım büyük sanada bi kapı açar inş

İnş ablacım evet bebegimi kimseye bırakmak istemiyorum hayırlısı olsun hep dua ediyorum ablacım ben hepinizden küçüğüm 19 yasındayım :):):)

inşallah dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:ama sende sabretmeyi bil bebeğinin hatrına ve onun sağlığını düşünerek

TAmam ablacım senin dediğini yapacagım abla artık yatma vaktim geldi esim hadi hadi diyor tabi bilgisayarı o alack o yüzden ben cıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler herkeze mucuk mucukkkkkk
:a015:

Ablacım ismim gülsenem böyle daha rahat söyleyebilirsin 3 bucuk aylık hamileyim abalacım 6 mayısta 3lü tarama için gidecegim ve cinsiyetini ögrenecegiz bebeişiminn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) kactım ben yoksa dayak geliyor kocişimdennnn

evet ablacım geçende yazmıştımya kendimi tanıtırken

hatırlamıyorum sadece hemşireyim dedeğini hatırlıyorum ne doktoru?ayyyyy onlarında işleri çok zor yaaa allah yardım :Saruboceq: etsin ama en kutsal meslek alkisalkisalkis
nerde doktor???

Back