• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

Kızlar eĞlendım yaa kendıme geldım bana mÜsade Çocuklar gelıcek yemeklerı hazırlıcam hepınıze ıyı akŞamlar gÖrÜŞmek tanıŞmak dıleĞıylee

Ayyy çok şükür, ortalıkta göremeyince, fazla havaya girip seni ezdik sandım :bbo:
kaydirigubbakcemile3

yok canım kısayım ama ezilecek kadar ufak değilim kaydirigubbakcemile3
ben sessiz sessiz oynuyorum ,coşuyorum valla ohhohh

Samsun' un güzel bayanları; hepinize sevgi dolu öpücükler, benim mesai bitti :sm_cool::sm_cool::sm_cool: görüşmek dileğiyle...

merhaba güneş abla nasılsın? ben işyerini 7,30 da kapatıyorum , haftanın 4 günü 7,30 2 günü 6,30da çıkıyorum.görüşürüz fatoşcuğum

ohhh herkes yemeğini yapmış işini bitirmiş ne güzel bende hazırladım herseyi bekliyorum gelsinlerde yemek yiyelim off ondan sonrada bulaşıktı çaydı çocukların ödeviydi derken gecer gider bugünde tembelliğim üstümdee

ohh ne güzel ya ben daha işden bile çıkmadım :( menüde ne yemek var hanımlar :))

slm tatlı hanımlar nasılsınız bugun hiç giremedim TEmizlik yaptık öldüm yorgunluktan yarında halıları silecegiz :(:( o kadra iş yapıyoruz hemen yine pisleniyor offffff yaaaaa sizler neler yapıyorsunuzzzz

slm tatlı hanımlar nasılsınız bugun hiç giremedim TEmizlik yaptık öldüm yorgunluktan yarında halıları silecegiz :(:( o kadra iş yapıyoruz hemen yine pisleniyor offffff yaaaaa sizler neler yapıyorsunuzzzz

be yoktum ya samsunun gülleri bügün baya eğlenmişler, halayları çekmişler, :teytey::teytey::teytey: kurtları dökmüşler helal size kızlarrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
gülsenem temizlik yapacam diye kendini yordun dimi :oklava::oklava::oklava:

ablacım valla ben yapmak istemedim ama kayınvalidem hertarafı sildirdi sadece aman agır kaldırma dedi ama cok yoruldum gercekten ama kadın anlamıyorki ben hamileyken su işi yapardım bu işi yapardım falan diyor o yüzden bende yoruluyorum simdide basım cok agrıyor ablacım yoruldum diyemi acaba daha yarın bide halıları silecek bende ayak işlerini yapacagım ama yine ölecegim yorgunluktan :(:(:(:(:( kocam kızıyor yaptırma diye kayınvalidemde tamam oglum diyor esim asagı bi iniyor dahi gülsenem sunu getir hadi surayı sil falan yine yapıyorum yani abla aynı evde oturmak cok zormuş asla kırmıyorum kayınvalidemi ama zorumada gidiyor bazen abla hamileliğimi doya doya istediğim gibi gecirmke istiyorum bennnnnnn üzülüyorum bu yüzden nedeyse hergün aglıyorum abla :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ablacım valla ben yapmak istemedim ama kayınvalidem hertarafı sildirdi sadece aman agır kaldırma dedi ama cok yoruldum gercekten ama kadın anlamıyorki ben hamileyken su işi yapardım bu işi yapardım falan diyor o yüzden bende yoruluyorum simdide basım cok agrıyor ablacım yoruldum diyemi acaba daha yarın bide halıları silecek bende ayak işlerini yapacagım ama yine ölecegim yorgunluktan :(:(:(:(:( kocam kızıyor yaptırma diye kayınvalidemde tamam oglum diyor esim asagı bi iniyor dahi gülsenem sunu getir hadi surayı sil falan yine yapıyorum yani abla aynı evde oturmak cok zormuş asla kırmıyorum kayınvalidemi ama zorumada gidiyor bazen abla hamileliğimi doya doya istediğim gibi gecirmke istiyorum bennnnnnn üzülüyorum bu yüzden nedeyse hergün aglıyorum abla :çok üzgünüm:

bak sen ne hissedersen karnındaki bebeğinde onu hisseder sen çok stresli ve sinirli bir hamilelik geçirirsen bebeğin çok sinirli olur onun için kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın daima sakin ol bebeğinin etkilenmemesi için doğumu atlatana kadar sen benim dediğimi yap eşinle paylaş bak bana diyorsunki eşim gidince hemen şunu getir bunu yap diyor diyosun eşine söyle yoksa o kaynananıa.s:oklava::oklava:

abla herseyi söylüyorum ben esime o olmasa daha cok bulanırım niye böyle yapıyorsun falan diyeyim diyor ama bu seferde kayınvalidem niye herseyi anlatıyorsun diye daha cok konusacak bunuda istemiyorum cünkü dayanamam abla sürekli konusmasına okadar farklı bi insanki aslında cok iyi ama yaptıgı hareketler cok farklı ahh ben o kaynanamı ahhh ahhhh :oklava: :kızgın:

abla herseyi söylüyorum ben esime o olmasa daha cok bulanırım niye böyle yapıyorsun falan diyeyim diyor ama bu seferde kayınvalidem niye herseyi anlatıyorsun diye daha cok konusacak bunuda istemiyorum cünkü dayanamam abla sürekli konusmasına okadar farklı bi insanki aslında cok iyi ama yaptıgı hareketler cok farklı ahh ben o kaynanamı ahhh ahhhh :oklava: :kızgın:

maden eşinin konuşmasına izin vermiyorsun o zaman eşin seni asla annesiyle yanlız bırakmayacak nasılsa sen doğum edince evde görümcen var o işleri yapar yaaa sen kayınvalidenle bir mi oturuyorsun?

Back