Ayyy çok şükür, ortalıkta göremeyince, fazla havaya girip seni ezdik sandım :bbo:
kaydirigubbakcemile3
Kızlar eĞlendİm yaa kendİme geldİm bana mÜsade Çocuklar gelİcek yemeklerİ hazırlıcam hepİnİze İyİ akŞamlar gÖrÜŞmek tanıŞmak dİleĞİylee
Kızlar eĞlendİm yaa kendİme geldİm bana mÜsade Çocuklar gelİcek yemeklerİ hazırlıcam hepİnİze İyİ akŞamlar gÖrÜŞmek tanıŞmak dİleĞİylee
yok canım kısayım ama ezilecek kadar ufak değilim kaydirigubbakcemile3
ben sessiz sessiz oynuyorum ,coşuyorum valla ohhohh
sssslllllmmmmm nsılsınızz izmirden sevgilerrrrrrrr güzel bayanlarrrrrrra.s:1hug:
slm tatlı hanımlar nasılsınız bugun hiç giremedim TEmizlik yaptık öldüm yorgunluktan yarında halıları silecegizo kadra iş yapıyoruz hemen yine pisleniyor offffff yaaaaa sizler neler yapıyorsunuzzzz
ablacım valla ben yapmak istemedim ama kayınvalidem hertarafı sildirdi sadece aman agır kaldırma dedi ama cok yoruldum gercekten ama kadın anlamıyorki ben hamileyken su işi yapardım bu işi yapardım falan diyor o yüzden bende yoruluyorum simdide basım cok agrıyor ablacım yoruldum diyemi acaba daha yarın bide halıları silecek bende ayak işlerini yapacagım ama yine ölecegim yorgunluktankocam kızıyor yaptırma diye kayınvalidemde tamam oglum diyor esim asagı bi iniyor dahi gülsenem sunu getir hadi surayı sil falan yine yapıyorum yani abla aynı evde oturmak cok zormuş asla kırmıyorum kayınvalidemi ama zorumada gidiyor bazen abla hamileliğimi doya doya istediğim gibi gecirmke istiyorum bennnnnnn üzülüyorum bu yüzden nedeyse hergün aglıyorum abla :çok üzgünüm:
abla herseyi söylüyorum ben esime o olmasa daha cok bulanırım niye böyle yapıyorsun falan diyeyim diyor ama bu seferde kayınvalidem niye herseyi anlatıyorsun diye daha cok konusacak bunuda istemiyorum cünkü dayanamam abla sürekli konusmasına okadar farklı bi insanki aslında cok iyi ama yaptıgı hareketler cok farklı ahh ben o kaynanamı ahhh ahhhhklava:
slm kizlar yeni katilanlardanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?