E
EU1
Ziyaretçi
kullanıyorsun ya onada şükür :))
merhaba sagomist, öyle bir şansın varsa hiç durma evde koş sokağa, sende benim yerime gezz![]()
Ellerinde olsa onu da kullandırtmaz patron milleti kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanıyorsun ya onada şükür :))
merhaba sagomist, öyle bir şansın varsa hiç durma evde koş sokağa, sende benim yerime gezz![]()
Slm arkadaslar bende geldİm İŞte burdayım ooo muhabbet almıŞ yÜrÜmÜŞ masallah valla benİde haberdar ettİĞİn İÇİn Çok tŞklr nasılsınız
Hb canım yaa bayaĞıdır kopmuŞtum buradan İİİ oldu yaa bİde buluŞursak sÜper olacakk
merhaba kader, hoşgeldin gülnur abla güneş çekilince sende evemi çekildin :))
tatlım benim topiği yeni açtım ama kısa bir süre olmasına rağmen maşşallah mantar gibi türedikk:roflol::roflol::roflol: bende istiyorum ki 3-5 kişiyle toplanmayalım samsun çıkartması ses getirsin biraz daha toplanalım istiyorum ama kızlar sabırsızlaştı artık en kısa zamanda buluşacağız samsunlu tanıdığın varsa davet edebilirsin buarada adım gülnur samsunluyum sen?
evet bayağı çoğalmışız tanıdığım var burda tanışmıştık onada tel açacam benim adımda sibel samsunluyum derebahce tarafında ikamet etmekteyim yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim))))):dance:
kız bacım sorma eve zor attım kendimi çiçeklerime toprak aldım yallah eve:roflol::roflol: bide hava attıydım sahile incez diye allah allah:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: a.s.
nasıl bir tarif ablacığım,eline sağlık çok teşekkür ederim yemiş kadar oldum birgün hepberaber basarız seni inşallah :))
Ohooo yokluğumda pastalar yapılmış, çaylar içilmişşş mirmirmirmir
hadi hadi tam üzerine denk geldin kaynanan sevecek seni fatoşşşşşş:roflol::roflol::roflol:
sağol abla ben diyetteyim sen benim yerimede ye bir dilim , bu arada senin dediğin şeyi yaptım bu sabah içtim iğrenç bişey ama inat ettim deneyeceğim en az 1 hafta :))
Ayy inşallahhh :lepi::lepi:
Hani benim çayımmm :çok üzgünüm:
sen abla sözü dinle benim dediğimi muhakkak yap evet tadına katılıyorum ama pişman olayacaksın bak ben 34 yaşındayım ve 1 çocuk annesiyim ama herkez bu formu nasıl koruyorsun diyor diyorlar hemen bu tarifi veriyorum allahıma binlerçe şükür kız manken gibiyimmm:roflol::roflol::roflol::roflol: