- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi noclearmind
-
Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin
bendede ayni sorun vardi samsung galaxy s3 vardi sabah aksam sarj ediyodum iphone aldim simdilik cok memnunum!!Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin
I phonedan memnun sanirim iphone alcamsamsung bende kullandım s3 s4 saçma sapan arızalar verdi ikiside
yaklaşık 1 senedir ıphone kullanıyorum tavsiye ederim
biraz ukala ama iyi telefon
Şarjı ortalama ne kadar dayaniyorbendede ayni sorun vardi samsung galaxy s3 vardi sabah aksam sarj ediyodum iphone aldim simdilik cok memnunum!!
Herkws
I phonedan memnun sanirim iphone alcam
Şarjı ortalama ne kadar dayaniyor
1.5 gun rahat gidiyoŞarjı ortalama ne kadar dayaniyor
Samsung daha beter iphone danıphone çok şarj yer. telefonun gibi şarjınıda yanında taşımalısın
Ben Turkiye de yasamiyorum ama pahali olabilir Turkiyede. Kardesim LG g2 kullaniyor.Hic problem yasamadi.Fiyatlari uygun mu peki ?
Note 2.Markası ne telefonunuzun
Ne kadar suredir kullaniyorsunuz peki ?Samsung dan kimse memnun değil bende çok duyuyorumben nokıa lumıa kullanıyorum eşimle birlikte memnunuz fiyatları da çok uçuk değil lumia ların keseye de zarar vermiyor en azından, tavsiye edebilirim
Almaya gittigimde bakicam i phone modellerineVallahi bence en kaliteli telefon ıphonedur.4s kullandım 4 sene bir kere bile ne donma ne başka birşey şimdi 6 plus a geçtim o da aynı şekilde .fiyat olarak pahalı diye birşey yok bence son modeli almazsanız 1000 tl ye de var 800 e de ben eminim samsungtaki donma sorununu ıphonun en düşük Modeli'nde bile karşılaşmazsınız
Ne kadar suredir kullaniyorsunuz peki ?
Şarj sorunu sarj takilan giriste problem var. Tekrar yaptirdim yeni takildi. Bir daha bozulursa yeni telefon alicam. Teknik serviste ki kiside cok cabuk bozulduğunu soylediBen de samsung kullanıyorum şimdilik memnunum sadece şarj bazen sorun oluyo.eskiden donma problemi oluyordu aldığıma pişman olmuştum ama sonra çözdüm donma problemini de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?