- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Donma problemi yaşıyor musun peki benim kide samsung s3 değil farklı modeli ben donma problemi yaşıyorum,kardeşim iPhone kullanıyor o hiç yaşamıyor.Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin
Evet yasiyorum berbat bir telefon birde ilk ciktigi zaman almistim verdigim paraya aciyorumDonma problemi yaşıyor musun peki benim kide samsung s3 değil farklı modeli ben donma problemi yaşıyorum,kardeşim iPhone kullanıyor o hiç yaşamıyor.
Ilk aldığımda aldığımız yere götürdüm birşeyler yaptılar düzeldi dediler sonra yine başladı bataryayı takıp tekrar çıkarıyorum sorun gidiyor,başka tanıdıklarından da duydum onlarda yaşıyoruz dediler az para değil.Evet yasiyorum berbat bir telefon birde ilk ciktigi zaman almistim verdigim paraya aciyorum
Nerde bi sorun var beni buluyor o zamanbende samsung s4 ve note 3 kullandım hala da kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım ki samsung galaxy serisini çıkardığından beri her modelini kullandığım halde böyle bir problem yaşamadım
Iphone biraz tuzlu gibi gerci suan ki fiyatlarini bilmiyorum. Samsunga 1.800bayildiktan sonra inanin pahali bir sey almak istemiyorumnokia eskisi gibi iyi değil almayın bence. iphone kullanabilirseniz onu alın hem kaliteli hemde donma olayı olmuyor.
Markası ne telefonunuzunIlk aldığımda aldığımız yere götürdüm birşeyler yaptılar düzeldi dediler sonra yine başladı bataryayı takıp tekrar çıkarıyorum sorun gidiyor,başka tanıdıklarından da duydum onlarda yaşıyoruz dediler az para değil.
bilemicem orasınıNerde bi sorun var beni buluyor o zaman
S3 mini de cok sarj sorunu oluyor gozlemledigim kadariyla, düzelmiyorsa yapacak bir sey yok gibiBiktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin
Fiyatlari uygun mu peki ?;Benim de samsung s3 donuyor. ve sarj problemi var.ben de degistirecegim.Nokia Lumiayida kullandim.tavsiye etmiyorum..Aldiginiza pisman olursunuz.iphone da kullandim.Ama onda da problem vardi..benim aklimda LG G2 ,LG G3 ya da HTC one M7 ,HTC one M8 var.sanirim M8 ile G3 arasinda kaldim.
Notelere iyi diyolae ama samsungtan cok sogudumLumia kullanıyorum memnun degılım not 4 fiyatı bı dusse hemen alıcam ama çok pahalııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?