• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsung s3 şarj sorunu yardim edecek olan?

Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin :KK43:

samsung bende kullandım s3 s4 saçma sapan arızalar verdi ikiside
yaklaşık 1 senedir ıphone kullanıyorum tavsiye ederim
biraz ukala ama iyi telefon

Biktim artik bunun sorunundan 4 kez garantiye gonderdim. Samsungtan nefret ettim yeni telefon almayi dusunuyorum. Nokia lumidan memnun olan varmi ? Ya da farkli bir telefondan memnun olan ? Bana bir yardimci olun fikir verin :KK43:
bendede ayni sorun vardi samsung galaxy s3 vardi sabah aksam sarj ediyodum iphone aldim simdilik cok memnunum!!

2 yili aşkın suredir note2 kullanıyorum inanılmaz memnunum bütün gün elimde, bilgisayar yada tablet açmıyorum desem yalan olmaz aldığım günden beri. Şarji tüm gün gidiyor diyebilirim.
Note 4 çıktı ben hala değiştirmeyi düşünmüyorum sapasağlam çünkü, bu telefonla note5 i görürüm sanırım ve kesinlikle note serisinden şasmam diyorum.
Alabiliyorsanız note serisinden düşünün derim.

Ben de s3 kullaniyorum hic bir sorun yasamadim senin sansina oyle gelmis. Artik her telefonda sarj sorunu var. Sarj sorunu olmayan telefon istiyorsan android telefon almayacaksin. Ayrica her sarj kullanimi herksse gore ayni degil. Ben deli gibi instagram twitter facebook ve internet kullaniyorum. Haliyle erken bitiyor. Ama bu telefonu anneme versem rahat 3 gun. Senin kullanimina bagli birsey o.

samsunglar arada bir format atmayı gerektirir. Format attıktan sonra düzelir kendine gelir. Iphone kullananlar çok memnun ama ben iphone kullanma taraftarı değilim en azından benim işimi görmüyor. Çünkü itunes olayı var ve cidden beni sinir ediyor. Çevremde Iphone kullananlar da şarjından şikayetçi. HTC Desire serisine bakabilirsiniz

Samsung dan kimse memnun değil bende çok duyuyorum :KK49: ben nokıa lumıa kullanıyorum eşimle birlikte memnunuz fiyatları da çok uçuk değil lumia ların keseye de zarar vermiyor en azından, tavsiye edebilirim :KK51:

Vallahi bence en kaliteli telefon ıphonedur.4s kullandım 4 sene bir kere bile ne donma ne başka birşey şimdi 6 plus a geçtim o da aynı şekilde .fiyat olarak pahalı diye birşey yok bence son modeli almazsanız 1000 tl ye de var 800 e de ben eminim samsungtaki donma sorununu ıphonun en düşük Modeli'nde bile karşılaşmazsınız

Vallahi bence en kaliteli telefon ıphonedur.4s kullandım 4 sene bir kere bile ne donma ne başka birşey şimdi 6 plus a geçtim o da aynı şekilde .fiyat olarak pahalı diye birşey yok bence son modeli almazsanız 1000 tl ye de var 800 e de ben eminim samsungtaki donma sorununu ıphonun en düşük Modeli'nde bile karşılaşmazsınız
Almaya gittigimde bakicam i phone modellerine

Ben de samsung kullanıyorum şimdilik memnunum sadece şarj bazen sorun oluyo.eskiden donma problemi oluyordu aldığıma pişman olmuştum ama sonra çözdüm donma problemini de.

Ben de samsung kullanıyorum şimdilik memnunum sadece şarj bazen sorun oluyo.eskiden donma problemi oluyordu aldığıma pişman olmuştum ama sonra çözdüm donma problemini de.
Şarj sorunu sarj takilan giriste problem var. Tekrar yaptirdim yeni takildi. Bir daha bozulursa yeni telefon alicam. Teknik serviste ki kiside cok cabuk bozulduğunu soyledi

Back