• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung s3 kullananlar..

Bende ve annemde var. Bendeki aylardır hiçbir problem çıkartmadı. Ama anneminkinde şebeke sorunları yüzünden defalarca garantiye gitti, maalesef garantide yeniden kurup geri göndermek dışında bir şey yapmıyorlar. Sanırım sim kartıyla ilgili bir sorunu var çünkü donanımsal bir şey olmadığını söylüyorlar. Sim kartı değiştirdik düzeldi gibi ama bilmiyorum ne olur ileride. Telefon iyi olmasına iyi, ama servisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim; ilgilenmiyorlar açıkçası. Pil konusunda ise piyasadaki telefonların hemen hemen hepsi birbirine yakın pil değerlerinde, s3 çoğundan iyi gidiyor. Iphone'da kullandım, pili daha az gidiyordu.

Bir de akıllı telefonu kullanmayı biraz öğrenmek gerekiyor. Örneğin gece pilim yarıya iniyor diyenlerin problemi telefonlarının uykuya geçememesi. Ben gece 12'de %100'le bıraktığım telefonu sabah 9'da %98'le elime alıyorum ki wireless, 3g 24 saat açık ve 10'larca uygulama var sürekli internet gerektiren. Gece pili yarıya inen arkadaşların bir uygulaması mutlaka telefonu sürekli ayakta tutuyordur; bunu izleyen programlar mevcut. Kısacası fiyat/performans olarak hala ideal bir telefon.

Iphone 4s vardı bende de fakat sunu anladım o telefonların çoğunda üst tuşu bozuluyor .Arkadaşlarımın çoğu o problemi yaşadı bende de farklı oldu.wifi bağlanmıyor , kişi ismi ekledıgımde sılınmıyor ben bunu bir 5 ay kullandım daha sonra garantiye verdım meğer tel bozukmuş yenısını verınce hemen sahıbınden sıtesınden sattım adam 2 hafta sonra benı aradı ekran sıyah oldu dedı :) yani bu ıphone telefonların cogu bozuluyor hemen oyuzden samsung bence 1 numara

merhaba canım bence kesinlikle almalısın maşallah diyimde telefonuma nazar demesin bugune kadar kullandığım en güzel performansı olan telefon diyebilirim.görüntü kalitesine diyecek söz yok zaten muhteşem bi çekim gücü var heleki gece.dokunmatıgı harıka cok hassas birsürü bilinmeyen özellliğide var yaz s3 ün bilinmeyen özellikleri diye bak nasıl harika bir cihaz.ve söylemedende edemicem harika şipşirin telefon kapakları mevcut . umarımm yardımcı olabılmısımdır sorun olursa ben buradayım şimdiden hayırlı olsun benim kullandıgım bu $iPHONE-4-4S-KABI-TASLI-AYNALI-KAPAK-KILIF__64173321_0.jpg

10 ay gibi bi süredir kullanıyorum ve memnunum.. sadece ellerin benimkiler gibi küçükse biraz büyüklüğü sıkıntı olabiliyo fakat zamanla alistikca o problem de ortadan kalkıyo denilebilir :)

Iphone 4s vardı bende de fakat sunu anladım o telefonların çoğunda üst tuşu bozuluyor .Arkadaşlarımın çoğu o problemi yaşadı bende de farklı oldu.wifi bağlanmıyor , kişi ismi ekledıgımde sılınmıyor ben bunu bir 5 ay kullandım daha sonra garantiye verdım meğer tel bozukmuş yenısını verınce hemen sahıbınden sıtesınden sattım adam 2 hafta sonra benı aradı ekran sıyah oldu dedı :) yani bu ıphone telefonların cogu bozuluyor hemen oyuzden samsung bence 1 numara
iphone'unda bazı serilerinde sorun olmuş forumlarda öyle yazıyor.

merhaba canım bence kesinlikle almalısın maşallah diyimde telefonuma nazar demesin bugune kadar kullandığım en güzel performansı olan telefon diyebilirim.görüntü kalitesine diyecek söz yok zaten muhteşem bi çekim gücü var heleki gece.dokunmatıgı harıka cok hassas birsürü bilinmeyen özellliğide var yaz s3 ün bilinmeyen özellikleri diye bak nasıl harika bir cihaz.ve söylemedende edemicem harika şipşirin telefon kapakları mevcut . umarımm yardımcı olabılmısımdır sorun olursa ben buradayım şimdiden hayırlı olsun benim kullandıgım bu Eki Görüntüle 830667

sağ olun, bende aldıktan sonra memnun olmayı diliyorum.
kabınız muhteşemmişşş :69: bende alır almaz ebay'dan kap siparişi vericem :1:

iphone'unda bazı serilerinde sorun olmuş forumlarda öyle yazıyor.

sağ olun, bende aldıktan sonra memnun olmayı diliyorum.
kabınız muhteşemmişşş :69: bende alır almaz ebay'dan kap siparişi vericem :1:

tatlım nerde yasıyorsun bılmıyorum ama bence cevrende varsa telefoncu cık bak netten alma gore gore al o kadar cok cesıt varkı ben canım sıkıldıkca degıstırıyorum sankı yenı telefon almıs gıbı oluyor :)

tatlım nerde yasıyorsun bılmıyorum ama bence cevrende varsa telefoncu cık bak netten alma gore gore al o kadar cok cesıt varkı ben canım sıkıldıkca degıstırıyorum sankı yenı telefon almıs gıbı oluyor :)
canım yaşadığım yerde baya çeşit var ama ebaydan 4 dolara alacağım kap buralarda 30dan aşağı değil.
biraz netten biraz telefoncudan alacağım :1:

Harika bi telefon ben iphone a tercih ediyorum şahsen :16:

bende iphone almak istiyodum ama s3ü tercih ettim artık :7:

bu telefonu kullananlar memnun mu?
bu aralar baya düştü fiyatı ve almayı düşünüyorum sizce nasıl?
kasma vs oluyor mu? kullanımı pratikmi?

Bende almayı düşünüyorum.Media mar.... te 1300 civarı idi.Siz daha uygun alacak olursanız bana da mesaj atın lütfen:)

bu telefonu kullananlar memnun mu?
bu aralar baya düştü fiyatı ve almayı düşünüyorum sizce nasıl?
kasma vs oluyor mu? kullanımı pratikmi?

Aslında telefon çok iyi.Ne kasıyor ne kendiliğinden kapanıyor.. Ona keza foto kalitesi falan da güzel.. Yalnız cok dikkatli koruman lazım . Benim yere düşer düzmez ekran patladı gitti. Eşimde ceza olsun die değiştirmiyor böyle kullanıcaz artık :9:.. Sen o hataya düşme derim :9: korumak için elinden geleni yap çünkü netede yazarsan denk gelirsin bu tür olayların en çok yaşandığı telefon bu :15:

canım yaşadığım yerde baya çeşit var ama ebaydan 4 dolara alacağım kap buralarda 30dan aşağı değil.
biraz netten biraz telefoncudan alacağım :1:

bende iphone almak istiyodum ama s3ü tercih ettim artık :7:

bence iyi seçim ben s3ün kamerasına bitiyorum özellikle :16:

Bende almayı düşünüyorum.Media mar.... te 1300 civarı idi.Siz daha uygun alacak olursanız bana da mesaj atın lütfen:)
bugün teknosa'dan 1249 liraya aldım. kap ve ekran jelatini de hediyeli.
ilk izlenim olarak tavsiye ederim enfes bir telefon :69:

güzel telefon kasma olmuyor güzel fotoğrafta çekiyor ama çok büyük telefon o yüzden bence ipohe daha ideal.
bana büyük gelmedi, belki büyük telefon sevdiğim içindir.
Aslında telefon çok iyi.Ne kasıyor ne kendiliğinden kapanıyor.. Ona keza foto kalitesi falan da güzel.. Yalnız cok dikkatli koruman lazım . Benim yere düşer düzmez ekran patladı gitti. Eşimde ceza olsun die değiştirmiyor böyle kullanıcaz artık :9:.. Sen o hataya düşme derim :9: korumak için elinden geleni yap çünkü netede yazarsan denk gelirsin bu tür olayların en çok yaşandığı telefon bu :15:
evet tanıdığım 2 kişide ekranı kırık olarak kullanıyor pahalı olduğu için.
geçici bi kabım var ama alıcam bayramdan sonra tam donanımlı bir kılıf:7:

bence iyi seçim ben s3ün kamerasına bitiyorum özellikle :16:
evet gerçekten çok iyi kamerası.

"Fiyatta bir daha ne zaman düşüş olur ki?" diye düşündüren telefon. Düşündürürken üzen... :/

Ama artık çok geç... Yeni telefonumu(daha ucuzunu) istemeye istemeye aldım bile... :(

Back