- 4 Nisan 2013
- 134
- 8
- 48
Bende ve annemde var. Bendeki aylardır hiçbir problem çıkartmadı. Ama anneminkinde şebeke sorunları yüzünden defalarca garantiye gitti, maalesef garantide yeniden kurup geri göndermek dışında bir şey yapmıyorlar. Sanırım sim kartıyla ilgili bir sorunu var çünkü donanımsal bir şey olmadığını söylüyorlar. Sim kartı değiştirdik düzeldi gibi ama bilmiyorum ne olur ileride. Telefon iyi olmasına iyi, ama servisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim; ilgilenmiyorlar açıkçası. Pil konusunda ise piyasadaki telefonların hemen hemen hepsi birbirine yakın pil değerlerinde, s3 çoğundan iyi gidiyor. Iphone'da kullandım, pili daha az gidiyordu.
Bir de akıllı telefonu kullanmayı biraz öğrenmek gerekiyor. Örneğin gece pilim yarıya iniyor diyenlerin problemi telefonlarının uykuya geçememesi. Ben gece 12'de %100'le bıraktığım telefonu sabah 9'da %98'le elime alıyorum ki wireless, 3g 24 saat açık ve 10'larca uygulama var sürekli internet gerektiren. Gece pili yarıya inen arkadaşların bir uygulaması mutlaka telefonu sürekli ayakta tutuyordur; bunu izleyen programlar mevcut. Kısacası fiyat/performans olarak hala ideal bir telefon.
Iphone 4s vardı bende de fakat sunu anladım o telefonların çoğunda üst tuşu bozuluyor .Arkadaşlarımın çoğu o problemi yaşadı bende de farklı oldu.wifi bağlanmıyor , kişi ismi ekledıgımde sılınmıyor ben bunu bir 5 ay kullandım daha sonra garantiye verdım meğer tel bozukmuş yenısını verınce hemen sahıbınden sıtesınden sattım adam 2 hafta sonra benı aradı ekran sıyah oldu dedı :) yani bu ıphone telefonların cogu bozuluyor hemen oyuzden samsung bence 1 numara