Samsung s3 kullananlar..

Öff şarjı çabuk bitiyor
Format çektim öyle düzeldi
Gece bir bırakıyordum sabah %40
Üstelik orijinal samsung serisinden ilk üretimden almıştım
Bir de evet arada donuyor

2100 mah pil gücü, kullanıma bağlı olarak değişiyodur heralde şarj kullanımı.
çok uygulama mı yüklü, ondan mı donuyor ?

2100 mah pil gücü, kullanıma bağlı olarak değişiyodur heralde şarj kullanımı.
çok uygulama mı yüklü, ondan mı donuyor ?

Yoo kendi içinde gelen uygulamalar hariç 2 oyun 3 normal uygulama yükledim o kadar.
Formattan sonra kendine geldi anca
Onun dışında iyi güzel tabi özellikleri ama akıllı telefonlarda bu şarj problemi oluyor maalesef
Bir de benimki ilk orijinal seriden düşünün :/

neyse benzerım varmıs

Canım format at düzeliyor o zaman içindeki dosyaları yedekle ben de bıkmıştım bir ara günde 3 kez şarj ediyordum ya

cnm ama sım dı başka sarj ıle edıyorum hıc problm yok
anlamadım gıttı

bu çıkış serileri bile farkediyor sanırım memnun olup olmamaktan kimi şarjının 2 gün bile gittiğini söylemiş çünkü.

bende yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gayet de memnunum zaten alışınca elinizden bırakamıyorsunuz tek sıkıntı her gün şarj etmek zorunda olmak oda sürekli elimizde olmasından dolayı kaynaklanıyor tavsiye ederim bende

Aynı özelliklerde hatta çok daha hızlı bir telefon var. General mobile discovery. Fiyatı da yarısı kadar, bence onu da bir araştırın

şu an media markette 1119 lira

Bence aliyorken s4 alın. .1119 lirayı zaten gözden cikarmissiniz..suan teknosada 1729 tl ye düşmüş. ..ama butcem yeterli degil diyorsaniz sizin yerinizde olsam biraz daha telefon alımını erteler fiyatların düşmesini beklerdim..s4 çok güzel bir telefon..

böyle yorumlar okudukça hemen gidip alasım geliyor :)) sağ olun.[/I]
Aynı özelliklerde hatta çok daha hızlı bir telefon var. General mobile discovery. Fiyatı da yarısı kadar, bence onu da bir araştırın

o telefonun görünüşünü beğenmedim ben :26:

s3 kullaniyorum 3-4 aydir. telefonumu cok seviyorum. esimde iphone var, bi iphone kdr hizli degil belki ama
cok kullanisli, kasma falan kesinlikle olmuyor, kamarasi cok iyi...
ben cok memnunum... daha öncesinde s2 ve s1de kullanmistim... samsungdan kesinlikle sasmam...
hicbiri bozulmadi simdiye kadar

acil telefona ihtiyacım var şu an, s4te hiç dikkatimi çekmedi incelemedim hiç.
yakında s5 çıkar belki 1-2 sene sonra onu alırım s3ü satıp

aslında iphone 4s fanıyımdır ama bluetooth, radyo olmaması benim için büyük sıkıntı olduğu için vazgeçtim.
sağ olun, umarım bende memnun kalırım umarım

aslında iphone 4s fanıyımdır ama bluetooth, radyo olmaması benim için büyük sıkıntı olduğu için vazgeçtim.
sağ olun, umarım bende memnun kalırım umarım

iphoneda bi cok sey sIKInti bence, telefonu ilk aldigimizda kurasiya kadar göbegimiz catladi,
benimkine simi taktik, sip sip aciliverdi. iphone ömrümüzü yedi, cok detayli zor gibi geldi bana.
sarkilari arama zili yapamiyorsun, tel titrsimdeyse alarmi titresimsiz yapamiyorsun.
samsungu daha cok kendine göre ayarlayabiliyorsun, iphone cok tekdüze ayarlariyla...

sarj konusunda telefonuna bi app yükleyebilirsin, hafizayi zorlayan programlari günde bi kac kere gösteriyor sana, bunlari kapat diye..
insan bazen fark etmeden acik birakiyor bazi programlari ve arka planda calisip duruyor habersiz
bu program kapattiriyor hepsini, sarjda daha dayanikli oluyor...

Bende ve annemde var. Bendeki aylardır hiçbir problem çıkartmadı. Ama anneminkinde şebeke sorunları yüzünden defalarca garantiye gitti, maalesef garantide yeniden kurup geri göndermek dışında bir şey yapmıyorlar. Sanırım sim kartıyla ilgili bir sorunu var çünkü donanımsal bir şey olmadığını söylüyorlar. Sim kartı değiştirdik düzeldi gibi ama bilmiyorum ne olur ileride. Telefon iyi olmasına iyi, ama servisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim; ilgilenmiyorlar açıkçası. Pil konusunda ise piyasadaki telefonların hemen hemen hepsi birbirine yakın pil değerlerinde, s3 çoğundan iyi gidiyor. Iphone da kullandım, pili daha az gidiyordu.

Bir de akıllı telefonu kullanmayı biraz öğrenmek gerekiyor. Örneğin gece pilim yarıya iniyor diyenlerin problemi telefonlarının uykuya geçememesi. Ben gece 12'de %100'le bıraktığım telefonu sabah 9'da %98'le elime alıyorum ki wireless, 3g 24 saat açık ve 10'larca uygulama var sürekli internet gerektiren. Gece pili yarıya inen arkadaşların bir uygulaması mutlaka telefonu sürekli ayakta tutuyordur; bunu izleyen programlar mevcut. Kısacası fiyat/performans olarak hala ideal bir telefon.

Son düzenleme:

ios biraz özgür olmayı kısıtlayan bir sistem, itunes olayı falan sıkıntılı ama nedense görünüşüne hayranım 4s'in
fakat android daha kişisel olduğu için bana göre tercih edilesidir ios'a göre.

Son düzenleme:

micro simle ilgili bir sıkıntı olmuştur belki.
bende şarjını sıkıntı yapıyordum ama evet dediğiniz gibi kullanmayı biraz geliştirince sıkıntı olmayacaktır bu şarj işi

canım bende kullanıyorum oldukça menmunum bi telefondan tüm beklentilerinizi karşılıyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…