cevap verdiğiniz için çok teşekkürler..zaten öyle çok hareketli bir şehir derdinde değilim istanbulda da da sürekli gezmiyorum..ama ailemden de ayrı olacağım için en azından haftasonları vakit geçirebilir miyim diye düşünüyorum..liselilerin takıldıkları dışında istanbuldaki gibi kafe ya da restaurantlar bulunur mu peki o sahil kesiminde?
hımm burayı görmem iyi oldu bende yazsammı yazmasam mı kararsız kalmıstım.malum gidipte pişman olmak istemem
Tabiki mevcut, annem Samsunludur benim.
Oradan bilirim şehri, gitmeden önce(merkeze çok gitmezdik) gözümde küçücük bir yer canlanırdı.
Ama gördüğümde büyülenmiştim hakikaten, sosyal yaşamı, kültürel aktiviteleri, güvenliği ve karadeniz insanın sıcaklığı birleşince ortaya hem kocaman hem de sımsıcacık bir şehir çıkmış.
İstanbul'un o karmaşasından sonra size ilaç gibi gelecektir, eminim.
İstanbul'da hangi kalitede ne yapabiliyorsanız hepsini Samsun'da da yaparsınız hem de çok daha uygun fiyata.
hahahahah birlikte gidelim arkadaş oluruz
samsun tamda yaşanılacak şehir derim arkadaşım
tabiki istanbul gibi kalabalık ve çok büyük değil ama aradığın herşeyi eğlenceyide huzuruda bulabileceğin bir yer
gönül rahatlığıyla yazabilirsin atamana
hayırlısıysa olur zaten
ekstradan merak ettiğin ne varsa sorabilirsin
olur bak daha gitmeden birini bulduk bile
tabi bakalım gidecekmiyiz
çok çok teşekkür ederim zaten puanım istanbulada tutuyor ama bu şehrin kalabalığından ve trafiğinden bıktım artık tamam imkan çok ama bir yerden bir yere gitmen en az 1.5 saat e bide dönüş 3 saat böyle ömür mü geçer..daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yerde hayatıma devam etmeyi düşünüyorum..e atama olursada en az bi 5-10 sene orada yaşayacakmışım gibi düşünmem lazım..
bence hiç düşünme bile ben samsunluyum samsunda yaşıyorum bir çok ili gezdim gördüm ama burası gibi yok bence helede son yıllarda yapılan yeniliklerle dahada yaşanılası bir yer oldu burası ben çok seviyorum
hakkında hayırlısı olur inşallah
çok çok teşekkür ederim zaten puanım istanbulada tutuyor ama bu şehrin kalabalığından ve trafiğinden bıktım artık tamam imkan çok ama bir yerden bir yere gitmen en az 1.5 saat e bide dönüş 3 saat böyle ömür mü geçer..daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yerde hayatıma devam etmeyi düşünüyorum..e atama olursada en az bi 5-10 sene orada yaşayacakmışım gibi düşünmem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?