Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar Samsun'a atamam oldu yaklaşık 1 ay sonra iş başı yapıcam..bir süre misafirhanede idare edicem..ancak nerede ev kiralamak daha iyi olur hangi muhitler daha iyidir?
bana önerebileceğiniz başka yerler de varsa önerilere açığım :) (kuaför, mağaza, cafe, restaurant, mobilyacı...vb)
cevap verdiğiniz için çok teşekkürler..zaten öyle çok hareketli bir şehir derdinde değilim istanbulda da da sürekli gezmiyorum..ama ailemden de ayrı olacağım için en azından haftasonları vakit geçirebilir miyim diye düşünüyorum..liselilerin takıldıkları dışında istanbuldaki gibi kafe ya da restaurantlar bulunur mu peki o sahil kesiminde?
Merhaba kızlar Samsun'a atamam oldu yaklaşık 1 ay sonra iş başı yapıcam..bir süre misafirhanede idare edicem..ancak nerede ev kiralamak daha iyi olur hangi muhitler daha iyidir?
bana önerebileceğiniz başka yerler de varsa önerilere açığım :) (kuaför, mağaza, cafe, restaurant, mobilyacı...vb)
Bende istanbulda yaşıyorum 1 aya kalmaz samsuna gidiyorum tayin durumu nedeniyle kafamda binbir türlü soru işareti var korkuyorum açıkçası nasıl olur orada ne yaparım diye inşallah her şey çok daha güzel olur tek ümidim bu.
vlaa ben samsuna sınav ve deniz için gittim, sehirde sabah acık bi pastane bulamadım pess dedim,taksiye ihtiyacım oldu ilk adım ilçesimi ne yoksa semtimiydi unuttum 45 dk bekledim taksi gelmesini kabus gibiydi, sadece denizi var işte cok gelişmiş bi yer degil cok hayale kapılma canım, ben umdugumu bulamadım o sehirde, kanarya kampı fena deil :))