• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun da yaşam nasıl?

Merhaba arkdslr bn yeni üye oldum klube. Samsuna tayınımız çıktı yorumları okuyorum ama çok eski yılların bana biraz anlatabilir misiniz samsunu rica etsem nerden ev tutmalıyız ?yaşam pahalimi ?atakumu özellikle herkz çok övuyor çok güzel evlrde var ama pahalı mı yasam. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkdslr bn yeni üye oldum klube. Samsuna tayınımız çıktı yorumları okuyorum ama çok eski yılların bana biraz anlatabilir misiniz samsunu rica etsem nerden ev tutmalıyız ?yaşam pahalimi ?atakumu özellikle herkz çok övuyor çok güzel evlrde var ama pahalı mı yasam. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Atakum pahalı özellikle son 5 yıldır kiralar ucmus durumda ama ulasım trafik sıkıntısı akşamları oluyor onuda dolmus tranvay otobüslerle çözülmüs durumda ben bayılıyorum samsuna şimdi heryer konut ve evler çok geniş site tarzı zaten kesenize uygun bulursunuz

Çok teşekkür ederim yorumların için peki nerden ev tutmalıyız sizce 56 ları çok duydum ama hiç bilmediğim için çok tereddüt içindeyim temiz bir semt olsun olsun istyrum cokda uzak olmasin istiyorum ve aynı zamanda maddi açıdan uygun bir yer olsun diyrum. İstiyrumda istiyrumda ben tabi

kesinlikle atakumdan tutmalısınız ucuk fiyatta evler var evet ama 600 700 kirayla da güzel bir evde oturabilirsiniz ama merkezden kacın derim

Çok teşekkür ederim yorumların için peki nerden ev tutmalıyız sizce 56 ları çok duydum ama hiç bilmediğim için çok tereddüt içindeyim temiz bir semt olsun olsun istyrum cokda uzak olmasin istiyorum ve aynı zamanda maddi açıdan uygun bir yer olsun diyrum. İstiyrumda istiyrumda ben tabi
56 lar da araba park sıkıntısı cok fazla ve yazın pişersiniz iç içe evler ama siz bilirsiniz samsunda ulaşım cok kolay ben atakumdan baska bi yerde yasayamam diyebilirim

Bnde atakumu istiyorum aslında kime sorduysam atkum diyor . dha uygun bir ev bulabilirmiyim acba digr semtlerden düşüncesiyle araştırıyorum atakumada istdgin evi bulursun ama yaşam pahalı diyorlar bakalım hayrlusi

peki arkadaşlar sosyal yaşantısı eğlence hayatı nasıldır?
mesela gece saat kaça kadar sokakta kalabilir ve rahatlıkla dolaşabilrsiniz?
alkollü mekanlar ne durumdadır?
2 bayan arkadaş rahatlıkla gidip sohbet muhabbet eğlenebilirmi?

Karadenizin büyük şehirlerinden ve bence en gelişmiş şehri.
Denizi de harika kültür sosyal anlamda da güzel.
Çok beğeniyorum ben
Belediyesi de çok çalışkan sürekli gelişiyor.canının sıkılacağını hiç sanmam

peki arkadaşlar sosyal yaşantısı eğlence hayatı nasıldır?
mesela gece saat kaça kadar sokakta kalabilir ve rahatlıkla dolaşabilrsiniz?
alkollü mekanlar ne durumdadır?
2 bayan arkadaş rahatlıkla gidip sohbet muhabbet eğlenebilirmi?

Gece ne kadar sokakta kalınacak yaşadığınız semte göre değişir.ama benim

Atakenti tavsiye ederim.
Kendi içinde küçük bir merkez olmuş
Her ihtiyacınızı hemen göreceğiniz market cafe restoran ptt manav kasap vs işte her şey var :)
Tramvay otobüs her şey var zaten

Samsunlu değilim ben ama çook seviyorum :)
Sabah pastane nasıl bulamadınız anlamadım her yer açık olur.
Havası biraz kapalı kışın ve soğuğu da fazla
Ama bu samsunun suçu değil coğrafi koşullar :)
Cidden pişman olmaz gelen gayet gelişmiş bir şehir
Şimdi çalıkuşunda döner yemek vardı :D

Back
X