- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Merhaba benim kızım da neredeyse 4 yaşında. İkinci bebeğim vefat etti. Kızıma fakültedeki tedavide hamile kaldım. İkinciye Medicalpark tayfun hocada.Biz bebek vefat edince genetige gitmiştik bişey yok dediler ama herkeze aynı testmi yapılıyor bilmiyorum
Çok sağol Rabbim sizede kolaylık versin 2020ocak ayında doğum yaptım fakültede tüp bebekmi yaptirdinozMerhaba benim kızım da neredeyse 4 yaşında. İkinci bebeğim vefat etti. Kızıma fakültedeki tedavide hamile kaldım. İkinciye Medicalpark tayfun hocada.
Siz ne zaman doğum yaptınız? Sabırlar diliyorum
Sizinki neden vefat ettiMerhaba benim kızım da neredeyse 4 yaşında. İkinci bebeğim vefat etti. Kızıma fakültedeki tedavide hamile kaldım. İkinciye Medicalpark tayfun hocada.
Siz ne zaman doğum yaptınız? Sabırlar diliyorum
Evet ilk kızım tüp bebek fakültede yaptırdım. İkinci kızım 5,5 aylık doğdu Mart ayında , 6 saat yaşadıÇok sağol Rabbim sizede kolaylık versin 2020ocak ayında doğum yaptım fakültede tüp bebekmi yaptirdinoz
Allahım sabır versin birdaha yaşatmasın acı benimde 4saat yasadiEvet ilk kızım tüp bebek fakültede yaptırdım. İkinci kızım 5,5 aylık doğdu Mart ayında , 6 saat yaşadıplasenta ayrılmış, sebebi belli değil
Size de sabırlar diliyorum. Öbür dünyada yavrularımıza kavuşalım inşallahAllahım sabır versin birdaha yaşatmasın acı benimde 4saat yasadi
AminSize de sabırlar diliyorum. Öbür dünyada yavrularımıza kavuşalım inşallah
Cnm hayırlı günler seni transferden sonra kaç dk yatırdılar yoksa hemen kalktinmiMerhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:) çok şükür herşey iyi gidiyor 16+3te yım. Sen neler yapıyorsun :)
Siz samsunlumusunuzSize de sabırlar diliyorum. Öbür dünyada yavrularımıza kavuşalım inşallah
Hayır SinopSiz samsunlumusunuz
Hayirli aksamlar siz fakülteyi neden biraktiniz ilk orda denemissinizHayır Sinop
Cnm hayırlı günler seni transferden sonra kaç dk yatırdılar yoksa hemen kalktinmi
Merhaba canım 15dk yatırdılar hemen kaldırmıyorlar. Size ne kadar süre diyorsalar dinlemenizi tavsiye ederimCnm hayırlı günler seni transferden sonra kaç dk yatırdılar yoksa hemen kalktinmi
Evet canım 10bin tuttu benim ilaçlar ve hastane ücreti dahil. Kullandığım vitaminler,iğneler, ilaçlar.. yani herşey içinde bu dediğim rakam.İlk tedavide oldu degilmi seninki kaç TL harcadın acaba
Merhaba. Mesajınızı yeni gördüm. Fakültede embriyolarımızı kaybettiler. Bize “18 embriyodan hiçbiri dondurulmadı” dediler, 3 ay boyunca sürekli ağladım, bunalıma girdim. 3 ay sonra fakülteye tekrar gidince ortaya çıktı donmuş embriyomuz olduğu. Eğer gitmesem belki de hâlâ haberimiz olmayacaktı. Çok şükür kızım oldu o embriyolardanHayirli aksamlar siz fakülteyi neden biraktiniz ilk orda denemissiniz
Ne zamn yaptırmıştım tedaviyi bende gittim görüşmeye fonomom vitamin verdi adet olunca tekrar gidecegimEvet canım 10bin tuttu benim ilaçlar ve hastane ücreti dahil. Kullandığım vitaminler,iğneler, ilaçlar.. yani herşey içinde bu dediğim rakam.
Şubatta tedavim oldu transferim vs. O zamanki odedigim fiyattırNe zamn yaptırmıştım tedaviyi bende gittim görüşmeye fonomom vitamin verdi adet olunca tekrar gidecegim
Arkadaşlar ;
Elimde fazlalık alınmış 2 adet Gonalf 450 lilik kutu var kullanılmamış. Makul fiyata satabilirim . Konum: Samsun/Atakum