Samsun da tüp bebek yaptıranlar doktor önerisi olan var mı🦋

Siz gittinizmi hic
Evet gittim .
Oldukça iyi bi doktor ve alanında uzman ..
Lakin çok yoğun olmakla birlikte bu doktor bana hep cerrah olarak geliyor . Yani tedavi eden , süreci yönetenden ziyade böyle bi algı bıraktı bende ..
Zaten muayene esnasında fix sözü şu " ne düşünüyorsun ? Tüp bebek mi ? Aşılama mı ?"
Bunu birçok kişiden duyduğum için aynen bana da söyledi .

Bakalım ne olacak evet bende sorduğunu duymuştum siz neye karar verdiniz

Bakalım ne olacak evet bende sorduğunu duymuştum siz neye karar verdiniz
Bizde genetik problem var , şimdilik fakülteden rapor için şartları taşımadığımız halde bi şansımızı denicez ..alabilirsek İstanbul yolcusuyuz ..Burda yaptırmayacağız.

Benim ilk iki denemem Ankara'da pozitif oldu çok şükür aslında gene orayı istiyordum ama imkanlar zorluyor

Rabbim ona sağlık sıhhat versin inş ..
Bizde ki problem fazlasıyla riskli olduğu için , donanımı ve başarı oranı iyi olan bi merkezle devam edeceğiz . Bu işlerin hekimi ne kadar iyiyse mutfağı da bi o kdar iyi olması gerekiyor ..
Eğer sizde tekrardan bu yollardan geçeceksiniz , dilerim herşey gönlünüzce olur

Amin inşallah insan çok yıpranıyor gerçekten Rabbim sizede en kısa zamanda anneliği tattirsin insallah

Biz bebek vefat edince genetige gitmiştik bişey yok dediler ama herkeze aynı testmi yapılıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…