-
- Konu Sahibi nurcan1984
arkadaşlar,
meme estetiği için Samsun'da kimi önerirsiniz; gördüğünüz, duyduğunuz veya ameliyat olduğunuz doktorları belirtir ve fikir verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. burada hepimizin belli sıkıntıları var ki derdimize derman arıyoruz.
çok zor bu işler yahu :/ güvenilir doktor bulmak, ameliyat olmaktan daha zor.
Merhabala 2-3 gün önce Halit Bey ile görüşmeye gittim şehirdışından.Bende meme asimetrisi vardi,ameliyat olmak için çok araştırma yaptım ve sonunda Halit Bey'e ameliyat olmaya karar verdim.çok güvenilir ve anlayışlı konuşmasıyla beni rahatlattı.İnsana güven veriyor.inşallah haziran ayı içerisinde ameliyatımı oluyorum :) Şehirdışından Samsun'a gidicem :)daha önce bu ameliyatı olan varsa ve bilgi verirse sevinirim.Ayrıca meme ameliyatı olmak isteyenlerin kesinlikle Halit Urgan Bey ile görüşmelerini tavsiye ederim.Ameliyattan sonrada yazıcam inşallah :)
geccmiş olsun canm . bende halit beye ameliyat oldum hem burun hemde meme büyütme..
Cok tesekkur ederım canım..Daha amelıyat gunum bellı degıl ama merak ettıgım seyler cok amelıyat sonrası ıcın..memnunsun degıl mı meme buyutme amelıyatından.benım tek meme olucagı ıcın bılemıyorum.rahatsızlık duyarmıyım sılıkondan.agrısı cok oluyor mu.bır suru soru var kafamda..umarım guzel olur hersey
Veee amelıyatımı oldum :) Halıt Bey muhtesem bır doktor.çok ılgılı,guvenılır..Kesınlıkle boyle amelıyat olmak ısteyen arkadsalar gorusmelı dıye dusunuyorum.Ben tek meme amelıyatı oldum :) Nerdeyse 1 ay olucak ve cok memnunum..Hersey cok guzeldı..kesınlıkle tavsıye edıyorum arkadaslar :))
papatyae, kaç cc protez kullandı acaba doktor bey sende? daha önce biraz da olsa memelerin var mıydı?[/QUOT
Canım Benım gogustekı sorun asımetrık olmasıydı.küçük olanı büyük olana gore esıtledı Doktor Bey,kac cc takıldıgını bu yuzden merak bıle etmedım :) ıkısı eşit olsun yeterdi :) yanı bende tek memeye uygulandı sılıkon...
Merak ettıgın baska bırsey olursa cevaplarım canım... :) Sende mı amelıyat olmayı dusunuyosun
papatyae, kaç cc protez kullandı acaba doktor bey sende? daha önce biraz da olsa memelerin var mıydı?[/QUOT
Canım Benım gogustekı sorun asımetrık olmasıydı.küçük olanı büyük olana gore esıtledı Doktor Bey,kac cc takıldıgını bu yuzden merak bıle etmedım :) ıkısı eşit olsun yeterdi :) yanı bende tek memeye uygulandı sılıkon...
Merak ettıgın baska bırsey olursa cevaplarım canım... :) Sende mı amelıyat olmayı dusunuyosun
canım ben meme büyütme ameliyatı oldum zaten.. ama göğüslerim çok küçük oldu, doktor beyle bunu görüşeceğim de çekiniyorum, bakalım ne olacak. çok mutsuzum açıkçası, ameliyattan önce de hiç yoktu, tahta gibiydi, şimdi de portakal gibi, limon gibi yani hala kadın gibi hissedemiyorum kendimi, 75b ancak doluyor işte zor zoraki.. onun için sormuştum.
canım ben meme büyütme ameliyatı oldum zaten.. ama göğüslerim çok küçük oldu, doktor beyle bunu görüşeceğim de çekiniyorum, bakalım ne olacak. çok mutsuzum açıkçası, ameliyattan önce de hiç yoktu, tahta gibiydi, şimdi de portakal gibi, limon gibi yani hala kadın gibi hissedemiyorum kendimi, 75b ancak doluyor işte zor zoraki.. onun için sormuştum.
Canım Halit bey ile görüşmeni tavsiye ederim.çok iyi bir doktor ve iligili..emınım ıstedıgın gıbı bır meme yapacaktır sana :)
Merhaba 10 gun once Medicana da nazli tosuna meme büyütme ameliyati oldum çok deneyimli guven veren ilgili guleryuzlu harika bir doktor bir gogusum yukarda birisi asagidaydi ve hic yoktu cok güzel simetrik olarak koymus suan hala cok sert ve fuze gibiler bende dort gozle yumusamalarini bekliyorum ancak virus sebebiyle artik bu tarz ameliyat yapmiyorlarAyrıca popoya dolgu veya protez fiyatını da bilen var mı??
Halit urgan veya Samsun'da başka doktorların
Ve tavsiyeniz?
Merhaba 10 gun once Medicana da nazli tosuna meme büyütme ameliyati oldum çok deneyimli guven veren ilgili guleryuzlu harika bir doktor bir gogusum yukarda birisi asagidaydi ve hic yoktu cok güzel simetrik olarak koymus suan hala cok sert ve fuze gibiler bende dort gozle yumusamalarini bekliyorum ancak virus sebebiyle artik bu tarz ameliyat yapmiyorlar
Sadece buyutme yapildi 12,500 tl sutyen ultrason falan icinde bir gecede hastanede kaldimPeki fiyatı ne kadardı acaba?
Sadece büyütme mi yoksa ek işlem (dikleştirme vb) yapıldı mı?