SAMSUN da meme büyütme estediği olan varmı????

medicanada meme büyütme ameliyatı oldum 300 cc taktırdım.evet ben çok korkarak ameliyat oldum ama iyikide olmuşum diyorum :) Halit urgan kesinlikle iyi ve cana yakın doktor.halit urganı tavsiye edebilirim görüşmekte fayda var

Merhabala 2-3 gün önce Halit Bey ile görüşmeye gittim şehirdışından.Bende meme asimetrisi vardi,ameliyat olmak için çok araştırma yaptım ve sonunda Halit Bey'e ameliyat olmaya karar verdim.çok güvenilir ve anlayışlı konuşmasıyla beni rahatlattı.İnsana güven veriyor.inşallah haziran ayı içerisinde ameliyatımı oluyorum :) Şehirdışından Samsun'a gidicem :)daha önce bu ameliyatı olan varsa ve bilgi verirse sevinirim.Ayrıca meme ameliyatı olmak isteyenlerin kesinlikle Halit Urgan Bey ile görüşmelerini tavsiye ederim.Ameliyattan sonrada yazıcam inşallah :)

geccmiş olsun canm . bende halit beye ameliyat oldum hem burun hemde meme büyütme..

geccmiş olsun canm . bende halit beye ameliyat oldum hem burun hemde meme büyütme..

Cok tesekkur ederım canım..Daha amelıyat gunum bellı degıl ama merak ettıgım seyler cok amelıyat sonrası ıcın..memnunsun degıl mı meme buyutme amelıyatından.benım tek meme olucagı ıcın bılemıyorum.rahatsızlık duyarmıyım sılıkondan.agrısı cok oluyor mu.bır suru soru var kafamda..umarım guzel olur hersey

Nihalllcakir@gmail.com mail at canm bana

Veee amelıyatımı oldum :) Halıt Bey muhtesem bır doktor.çok ılgılı,guvenılır..Kesınlıkle boyle amelıyat olmak ısteyen arkadsalar gorusmelı dıye dusunuyorum.Ben tek meme amelıyatı oldum :) Nerdeyse 1 ay olucak ve cok memnunum..Hersey cok guzeldı..kesınlıkle tavsıye edıyorum arkadaslar :))

papatyae, kaç cc protez kullandı acaba doktor bey sende? daha önce biraz da olsa memelerin var mıydı?

22 ocak tarihinde kas altı meme büyütme ameliyatı oldum.Medicana hastanesinde Halit Urgana.Kafamdaki tüm sorulara cevap bulabildiğim tek insandır.Hele de benim gibi hiç meme dokunuz yoksa ve bunu büyük bir sorun haline getirdiyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.Benim için çok erken bir tarih henüz ancak sonuçtan o kadar memnunum ki anlatamam.Sporcu sütyeni kullanmak dahi gelmiyor içimden :)

Arkadaslar Merhaba bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Lütfi Eroğlu na. Samsunda varmı yaptıran nasıl acaba

Arkadaşlar samsunda halit urgana meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum olanlardan yada olmak isteyenlerden yorumlar alabilirmiyim

Samsun - Dr Halit Urgan- Meme küçültme ameliyatı düşünen her bayana mutlaka tavsiye ediyorum! Ben Ekim 2016 da ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.
Çok araştırdım ve gerçekten sonuçtan çok memnunum. Başarı bir ameliyat sonrası şimdi ne sırt ağrısı kaldı, artık istediğim şeyleri giyme özgürlüğüne sahibim ve çok mutluyum. Meme küçültme ameliyatı düşünen ama korkan yada emin olamayan tüm bayanlara tavsiyem, kesinlikle bu ameliyatı geciktirmeyin ve Samsun da çok iyi bir doktor arıyorum diyorsan tek tavsiyem Dr Halit Urgan. Teşekkür ederim kendisine ve güler yüzlü asistanı Esra hanıma. Sevgiler Lale

Merhaba bende haliyle urgana meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Şuan ki fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?medical parkta mi birde halit urgan?

Ayrıca popoya dolgu veya protez fiyatını da bilen var mı??
Halit urgan veya Samsun'da başka doktorların
Ve tavsiyeniz?

Ayrıca popoya dolgu veya protez fiyatını da bilen var mı??
Halit urgan veya Samsun'da başka doktorların
Ve tavsiyeniz?
Merhaba 10 gun once Medicana da nazli tosuna meme büyütme ameliyati oldum çok deneyimli guven veren ilgili guleryuzlu harika bir doktor bir gogusum yukarda birisi asagidaydi ve hic yoktu cok güzel simetrik olarak koymus suan hala cok sert ve fuze gibiler bende dort gozle yumusamalarini bekliyorum ancak virus sebebiyle artik bu tarz ameliyat yapmiyorlar

Peki fiyatı ne kadardı acaba?
Sadece büyütme mi yoksa ek işlem (dikleştirme vb) yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…