SAMSUN da meme büyütme estediği olan varmı????

merhaba kızlar bende Dr Alper Aktaş a ameliyat oldum
2 yıl oldu ve sonuçtan çok memnunum
Süreç ve dr hakkında sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

pazartesi günü halit urgana ameliyat oldum..bugün 3. günüm. ağrılar var ama zamanla azalıyor..şimdilik bir sıkıntı yok..doktor gayet ilgili..umarım bir problem yaşanmaz iyileşme sürecinde..fikir veren arkadaşlara teşekkürler..

canım geçmiş olsun. bence doktor konusunda çok doğru karar vermişsin. ben de burun ameliyatı olmuştum. sanırım meme ameliyatımı da kendisine olacağım. buradaki yorumları okudukça cesaret geliyor. Burnumdan ve ilgi alakadan çok memnun kalmıştım..

canım çok geçmiş olsun. şimdi durum nasıl ?

merhaba canım. benim gögsümde asimetri bozuklugu vardı, biri diğerinden çok küçük sarkık ve aşırı yumuşak bır dokuya sahıptı.. gıttıgm cogu doktor bıre bır aynı boy olmazlar dıolardı.. dr halit urgana gittim ve harika bir doktor goguslerim bire bir aynı boydalar,dik ve sertler. aynaya baktıqımda bazen ben bıle ınanamıyorum bunlar benım goguslerım mı dıye. benım goguslerıme meme kucultme ,meme buyutme ve dıklestırme amelıyatı yapıldı ve harıka oldular. dr halıt urgan hastayı sanki bir arkadaşının sorunlarını dinler gıbı dınlıyor, resımler gosterıyor amelıyatla ılgılı yeterınce bılgınız olsun dıye.. son derece guleryuzlu,şefkatli ve cogu doktorda bulunmayan empati yeteneğine sahip. pansuman yaparken bile okadar özenle ve dikkatlı yapıyor kı hastanın canının yanmaması için şaşarsınız.dr halit urgan kelimelerle anlatılamayacak kadar harika bir doktor kızlar kısacası. eger meme buyultme ,küçültme ,diklestirme gıbı sorunlarınız varsa kesinlikle dr halit urgana gitmelisiniz.

geçmiş olsıun canım,senin adına sevindim güle güle kullan diyeyim :)

meme estetiği konusunda dr halit urganı tavsiye edebilirmisiniz?

meme estetiği konusunda dr halit urganı tavsiye edebilirmisiniz?

ben halit beye burun estetiği yaptırdım..hastaneden ve doktorumdan memnun kaldım..ameliyatın sonuçları beklentimin de üzerinde oldu.meme büyütme ameliyatı da olucam kendisine..eşimi ikna etmeye çalışıyorum..halit beyi tavsiye ederim canım..rahatça konuşulabilen iyi bir insan kendisi..artısıyla eksisiyle herşeyi anlatıyor..ama yine de başka doktorları da araştır istersen..

Samdun.da bdnde halit urgan ve abdi bakan diyorum.

bende samsunda lütfi eroğluna meme büyütme estetiği oldum ve sonuç muhteşem ötesi oldu .....çok dr araştırdım fakat en sonunda en mükemmelini bulduğuma inanıyorum...süper bi cerrah..herşeyin iyisini kötüsünü anlatıyor...çoğu doktorlar ameliyattan sonra hiç mi hiç sizinle ilgilenmiyorlar ama lütfi hoca o kadar ilgiliki...ben samsunda sadece ve sadece bu işlerin piri olarak lütfi eroğlunu tavsiye ediyorum..inanın kasımda ameliyat oldum ve aralıkta aktif sporuma başladım....burda yazılı çoğu dr isimlerini ilk kez duydum..tabiki onlarda başarılılardır ama bence en başarılısı lütfi hocadır...zaten gidip yaptığı estetikleri görünce bana hak vereceksiniz...

NURCAN burun ameliyatından memnunmusun fotoğraflarını görmek istesem bana mail atabilir misin bende ameliyat için görüştüm halit urganla ama hala kararsızım. irtibata geçsek seninle süreci anlatabilir misin bana?

Burun ameliyatından memnun olduğunu söylemişsin. bende halit urganla görüştüm ameliyat için. karar verme aşamasındayım. fotoğraflarını görme imkanım olur mu mail atsan bana mümkünmüdür?

Nikaca bende halit beye burun ameliyatı olmak istiyorum. kendisiyle telefonda görüştüm ama yaptığı burunlarıda görmek istiyorum. bana mail atabilir misin fotoğraflarının önceki ve sonraki durumlarını? senin için bir sakıncası yoksa tabi. ben yeniyim kk da o yüzden fotoğraflara bakamıyorum.

arkadaşlar,

meme estetiği için Samsun'da kimi önerirsiniz; gördüğünüz, duyduğunuz veya ameliyat olduğunuz doktorları belirtir ve fikir verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. burada hepimizin belli sıkıntıları var ki derdimize derman arıyoruz.

çok zor bu işler yahu :/ güvenilir doktor bulmak, ameliyat olmaktan daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…