-
- Konu Sahibi nurcan1984
canım geçmiş olsun. bence doktor konusunda çok doğru karar vermişsin. ben de burun ameliyatı olmuştum. sanırım meme ameliyatımı da kendisine olacağım. buradaki yorumları okudukça cesaret geliyor. Burnumdan ve ilgi alakadan çok memnun kalmıştım..pazartesi günü halit urgana ameliyat oldum..bugün 3. günüm. ağrılar var ama zamanla azalıyor..şimdilik bir sıkıntı yok..doktor gayet ilgili..umarım bir problem yaşanmaz iyileşme sürecinde..fikir veren arkadaşlara teşekkürler..
pazartesi günü halit urgana ameliyat oldum..bugün 3. günüm. ağrılar var ama zamanla azalıyor..şimdilik bir sıkıntı yok..doktor gayet ilgili..umarım bir problem yaşanmaz iyileşme sürecinde..fikir veren arkadaşlara teşekkürler..
canım çok geçmiş olsun. şimdi durum nasıl ?
kızlar Samsunda meme büyütme estetiği olan varmı? burun ameliyatımı Samsun medicana da Op.Dr.Halit Urgan yaptı.Meme büyütme konusunda önerebileceğiniz dr ismi varmı veya halit urgan a meme büyütme ameliyat olan varmı? yardımcı olurmusunuz lütfen?
merhaba canım. benim gögsümde asimetri bozuklugu vardı, biri diğerinden çok küçük sarkık ve aşırı yumuşak bır dokuya sahıptı.. gıttıgm cogu doktor bıre bır aynı boy olmazlar dıolardı.. dr halit urgana gittim ve harika bir doktor goguslerim bire bir aynı boydalar,dik ve sertler. aynaya baktıqımda bazen ben bıle ınanamıyorum bunlar benım goguslerım mı dıye. benım goguslerıme meme kucultme ,meme buyutme ve dıklestırme amelıyatı yapıldı ve harıka oldular. dr halıt urgan hastayı sanki bir arkadaşının sorunlarını dinler gıbı dınlıyor, resımler gosterıyor amelıyatla ılgılı yeterınce bılgınız olsun dıye.. son derece guleryuzlu,şefkatli ve cogu doktorda bulunmayan empati yeteneğine sahip. pansuman yaparken bile okadar özenle ve dikkatlı yapıyor kı hastanın canının yanmaması için şaşarsınız.dr halit urgan kelimelerle anlatılamayacak kadar harika bir doktor kızlar kısacası. eger meme buyultme ,küçültme ,diklestirme gıbı sorunlarınız varsa kesinlikle dr halit urgana gitmelisiniz.
geçmiş olsıun canım,senin adına sevindim güle güle kullan diyeyim :)
merhaba canım. benim gögsümde asimetri bozuklugu vardı, biri diğerinden çok küçük sarkık ve aşırı yumuşak bır dokuya sahıptı.. gıttıgm cogu doktor bıre bır aynı boy olmazlar dıolardı.. dr halit urgana gittim ve harika bir doktor goguslerim bire bir aynı boydalar,dik ve sertler. aynaya baktıqımda bazen ben bıle ınanamıyorum bunlar benım goguslerım mı dıye. benım goguslerıme meme kucultme ,meme buyutme ve dıklestırme amelıyatı yapıldı ve harıka oldular. dr halıt urgan hastayı sanki bir arkadaşının sorunlarını dinler gıbı dınlıyor, resımler gosterıyor amelıyatla ılgılı yeterınce bılgınız olsun dıye.. son derece guleryuzlu,şefkatli ve cogu doktorda bulunmayan empati yeteneğine sahip. pansuman yaparken bile okadar özenle ve dikkatlı yapıyor kı hastanın canının yanmaması için şaşarsınız.dr halit urgan kelimelerle anlatılamayacak kadar harika bir doktor kızlar kısacası. eger meme buyultme ,küçültme ,diklestirme gıbı sorunlarınız varsa kesinlikle dr halit urgana gitmelisiniz.
meme estetiği konusunda dr halit urganı tavsiye edebilirmisiniz?
Samdun.da bdnde halit urgan ve abdi bakan diyorum.ben halit beye burun estetiği yaptırdım..hastaneden ve doktorumdan memnun kaldım..ameliyatın sonuçları beklentimin de üzerinde oldu.meme büyütme ameliyatı da olucam kendisine..eşimi ikna etmeye çalışıyorum..halit beyi tavsiye ederim canım..rahatça konuşulabilen iyi bir insan kendisi..artısıyla eksisiyle herşeyi anlatıyor..ama yine de başka doktorları da araştır istersen..
bu ücrete hastane masrafları da dahil mi? 1 gün mü yattınız? lütfi eroğlu hakkında bilgisi olan var mı lütfi eroğlu süper bir cerrah...plastik cerrahlığının her alanında süper bir doktor..yarık damak ve çene ameliyatlarında karadenizde tek cerrah zaten..türkiyenin her yerinden ameliyat için gelen hastalar var...ben kendisine meme büyütme estetiği oldum ve sonuç mükemmel..yaptığı burunları görünce burnumu bile yaptırmak istiyorum kii hiç gerek olmadığı halde:))ben gözüm kapalı lütfi eroğluna her konuda çok güveniyorum çünkü gerçekten bu işe yüreğini koymuş bir cerrah...hastasıyla o kadar ilgileniyor ki anlatamammm...botox yaptırdığınızda bile 1 hafta sonra kontrole çağrıyor..
bu ücrete hastane masrafları da dahil mi? 1 gün mü yattınız? lütfi eroğlu hakkında bilgisi olan var mı lütfi eroğlu süper bir cerrah...plastik cerrahlığının her alanında süper bir doktor..yarık damak ve çene ameliyatlarında karadenizde tek cerrah zaten..türkiyenin her yerinden ameliyat için gelen hastalar var...ben kendisine meme büyütme estetiği oldum ve sonuç mükemmel..yaptığı burunları görünce burnumu bile yaptırmak istiyorum kii hiç gerek olmadığı halde:))ben gözüm kapalı lütfi eroğluna her konuda çok güveniyorum çünkü gerçekten bu işe yüreğini koymuş bir cerrah...hastasıyla o kadar ilgileniyor ki anlatamammm...botox yaptırdığınızda bile 1 hafta sonra kontrole çağrıyor..
halit urgan botox u 500 tl ye yapıyor die biliyorum. lütfi eroğlu kaç paraya yapıyor bilginiz varmı?
halit urgan genital estetikde nasıldır? ameliyat olan varmı veya tavsiyesi olan?
kızlar Samsunda meme büyütme estetiği olan varmı? burun ameliyatımı Samsun medicana da Op.Dr.Halit Urgan yaptı.Meme büyütme konusunda önerebileceğiniz dr ismi varmı veya halit urgan a meme büyütme ameliyat olan varmı? yardımcı olurmusunuz lütfen?
canım geçmiş olsun. bence doktor konusunda çok doğru karar vermişsin. ben de burun ameliyatı olmuştum. sanırım meme ameliyatımı da kendisine olacağım. buradaki yorumları okudukça cesaret geliyor. Burnumdan ve ilgi alakadan çok memnun kalmıştım..
ben halit beye burun estetiği yaptırdım..hastaneden ve doktorumdan memnun kaldım..ameliyatın sonuçları beklentimin de üzerinde oldu.meme büyütme ameliyatı da olucam kendisine..eşimi ikna etmeye çalışıyorum..halit beyi tavsiye ederim canım..rahatça konuşulabilen iyi bir insan kendisi..artısıyla eksisiyle herşeyi anlatıyor..ama yine de başka doktorları da araştır istersen..