SAMSUN da meme büyütme estediği olan varmı????

nurcan1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
157
0
kızlar Samsunda meme büyütme estetiği olan varmı? burun ameliyatımı Samsun medicana da Op.Dr.Halit Urgan yaptı.Meme büyütme konusunda önerebileceğiniz dr ismi varmı veya halit urgan a meme büyütme ameliyat olan varmı? yardımcı olurmusunuz lütfen?

merhaba canım, Ben sinopta ikamet ediyorum ben meme büyütme konusunda çok araştırdım sinop ta 1 tane vardı oda samsuna gitmiş.Arkadaşım samsunda dr.halit urgan ı duymuş araştırdım ameliyat olanların yorumlarını okudum netice olarak samsuna gidip korkarakta olsa görüştüm iyikide görüşmüşüm ikna oldum ve ameliyatımıda gerçekleştirdi korktuğum gibide olmadı netiice olarak çok memnunum. samsun medicana dr halit urgan la görüşmeni tavsiye ederim pişman olmazsın. geçmiş olsun

evet bende meme estetiği olmayı düşünüyorum.Samsun medicana da op.dr.Halit Urgan ı duydum.En yakın zamanda görüşmeye gidecem.Meme estetiği olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi

bu ücrete hastane masrafları da dahil mi? 1 gün mü yattınız? lütfi eroğlu hakkında bilgisi olan var mı?

canım silikonlar dahil 4.000 tl ye mal oldu bana. ben memnunum verdiğiöm paraya değdi.

Aysecim ben de halit urganı düşünüyorum.Kendisiyle yüz yüze görüşmedim mail yoluyla ulaştım.Bana süreci kısaca anlatabilir misin?Ameliyat sonrasında da yeterince ilgili bi doktor mu?İstediğin sonucu aldın mı sen?Bir de sadece mentor kullanıyor galiba değil mi?

Canım sen görüşmeye gittin mi?Nasıl bir doktor?

Merhaba canım ,evet görüşmeye gittim ancak görüşmeye gitmeden önce çok araştırdım samsunda bi çok kişi halit urgan ı tavsiye etti görüşme ücretsiz,neticede araştırdığımda aldığım sonuçları gittiğimdede gördüm.cana yakın,gayet bilgi verici ve güleryüzlü işlerimden dolayı izin alamadım inş. yıllık iznimde ameliyat olacam.Gittiğindede zaten görürsün.

Ben şehir dışındayım ama orada düşünüyorum olmayı.Hatta muayene ve ertesi gününe operasyon düşünüyorum.Biraz hızlıyım:)Sadece mentor kullanıyor galiba di mi?

Ayşe beni biraz bilgilendirebilir misin hastane,doktor ve kullandığı yöntemle alakalı?Kas altı mı oldun sen?

Ben ist dayım ama orada olacağım canım.Çok ağrın oldu mu senin ameliyattan sonra?Ve ameliyat sonrasında da ilgili bi doktor mu Halit Urgan?

canım ,ağrım oldu ama fazla deil günlük işlerime 3-4 gün içinde döndüm çok ağır olmamak kaydıyla,2 ay sonra felan yüzüstü yatmaya başlaya biliyorsun,1 aysonra spor yapabiliyosun ama bunlar tabi illa sölediğim rakamlarla sınırlı deil zaten kendin hissedeceksin. gayet ilgili zaten oturup konuştuğunda bunu anlıcaksın ve şöle sölim halit urgan ameliyat ettiği hastalara cep telefonunu veriyor problem olduğunda iletişime geçebiliyorsun.

kızlar doktor çok ileri bir tarihe mi gün veriyor yoksa 1-2 gün içinde ameliyat mümkün mü..bir de fiyat aynı mı..1 ay sonra düşünüyorum..yakın zamanda görüşen var mı..

kızlar doktor çok ileri bir tarihe mi gün veriyor yoksa 1-2 gün içinde ameliyat mümkün mü..bir de fiyat aynı mı..1 ay sonra düşünüyorum..yakın zamanda görüşen var mı..

hersey dahil 4.000 tl idi ki aynıdırda yani,1-2 gün içinde ameliyat olmak mümkün sağlık acısından problem yoksa kesinde krar verdiysen. nerde ameliyat olcan?

arkadaşlar dr.halit beyin meme protezi ameliyatı sanırım hala aynı fiyat. 4000 tl. mentor protez fiyatın içinde buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…