- 2 Nisan 2012
- 157
- 0
-
- Konu Sahibi nurcan1984
merhaba canım, Ben sinopta ikamet ediyorum ben meme büyütme konusunda çok araştırdım sinop ta 1 tane vardı oda samsuna gitmiş.Arkadaşım samsunda dr.halit urgan ı duymuş araştırdım ameliyat olanların yorumlarını okudum netice olarak samsuna gidip korkarakta olsa görüştüm iyikide görüşmüşüm ikna oldum ve ameliyatımıda gerçekleştirdi korktuğum gibide olmadı netiice olarak çok memnunum. samsun medicana dr halit urgan la görüşmeni tavsiye ederim pişman olmazsın. geçmiş olsun
Ben de Samsunda olmayı düşünüyorum.Halit urgan ne kadara yapıyor bu ameliyatı biliyor musunuz?
bu ücrete hastane masrafları da dahil mi? 1 gün mü yattınız? lütfi eroğlu hakkında bilgisi olan var mı?
canım silikonlar dahil 4.000 tl ye mal oldu bana. ben memnunum verdiğiöm paraya değdi.
evet bende meme estetiği olmayı düşünüyorum.Samsun medicana da op.dr.Halit Urgan ı duydum.En yakın zamanda görüşmeye gidecem.Meme estetiği olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi
Canım sen görüşmeye gittin mi?Nasıl bir doktor?
Merhaba canım ,evet görüşmeye gittim ancak görüşmeye gitmeden önce çok araştırdım samsunda bi çok kişi halit urgan ı tavsiye etti görüşme ücretsiz,neticede araştırdığımda aldığım sonuçları gittiğimdede gördüm.cana yakın,gayet bilgi verici ve güleryüzlü işlerimden dolayı izin alamadım inş. yıllık iznimde ameliyat olacam.Gittiğindede zaten görürsün.
Ben şehir dışındayım ama orada düşünüyorum olmayı.Hatta muayene ve ertesi gününe operasyon düşünüyorum.Biraz hızlıyım:)Sadece mentor kullanıyor galiba di mi?
evet mentor kullanıyor . sen hangi ildesin canım?
Ben ist dayım ama orada olacağım canım.Çok ağrın oldu mu senin ameliyattan sonra?Ve ameliyat sonrasında da ilgili bi doktor mu Halit Urgan?
Ayşe beni biraz bilgilendirebilir misin hastane,doktor ve kullandığı yöntemle alakalı?Kas altı mı oldun sen?
kızlar doktor çok ileri bir tarihe mi gün veriyor yoksa 1-2 gün içinde ameliyat mümkün mü..bir de fiyat aynı mı..1 ay sonra düşünüyorum..yakın zamanda görüşen var mı..