• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

derin iş bitiyomu anacım ..zaten bulaşık makinem bozuldu moralim çooook bozuk uf yaaaa

kıyamam sana kusum benim aslında ben olsam dedikodu yapacaz diye yıkayıverirdik 2 dakikada,derincim sana gözükmeyeyim bu ara ,yine başım dertte ,laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

ya demi ama ..amanya obenim kolu kanadımdı ..artık tamirci gelcek kimbilir ne kadar zamanda yaparlar ...ayyy kalkayım bari bi sürü işim var ..ya bforumda artık önemsenmiyomuşum gib geldi bana bugün dünde öyleydi sanki ..yada ben yine paronaya oldum ..

ya demi ama ..amanya obenim kolu kanadımdı ..artık tamirci gelcek kimbilir ne kadar zamanda yaparlar ...ayyy kalkayım bari bi sürü işim var ..ya bforumda artık önemsenmiyomuşum gib geldi bana bugün dünde öyleydi sanki ..yada ben yine paronaya oldum ..

kısa zamandır bu topikdeyim ama gözlerimin aradığı kişiler arasındasın kuuşuum o önemsenmeme duygusunu unutalım lütfen :))

ayyyy sağol cnm yaŞeniz ..ne bileyim böyle geliyolar arada bana ..bahardan herhalde eserlendim ben yine ...:1shok::1shok:

ana topik kalabalıklaştı ...ne güzel ben hiç böyle denk gelmiyodum ne zamandır...

ayyyy sağol cnm yaŞeniz ..ne bileyim böyle geliyolar arada bana ..bahardan herhalde eserlendim ben yine ...:1shok::1shok:

bana da olur zaman zaman ya boşvereceksin hayatın güzelliklerine yöneleceksin :))

ben öğle yemeğine giider arkidişler, görüşmek dileğiyle...

YA EVET CANIM sen yine paranoya oldun,sen bu topiğin izmir kanadısın bilmiyonmu,güzel,anlayışlı,seksi hatunusun :mymeka:kızdırma bak beni;derini biliyon benimde işim var müdürle kavga edecem diye yanlış 2 şey yapmışım öğrenirse eline koz geçmiş olur o anlamadan halletmeye çalışıyorum bide malum aşk hayatım zaten diğer arkadaşlarımızda yeni geldi aaaaa kusum lütfen ama üzme beni

bana da olur zaman zaman ya boşvereceksin hayatın güzelliklerine yöneleceksin :))

ben öğle yemeğine giider arkidişler, görüşmek dileğiyle...
afiyet olsun şekerim ..ben dedim eserekliyimdir ..birazdan geçer ...öptüm ..çabuk gel ..
YA EVET CANIM sen yine paranoya oldun,sen bu topiğin izmir kanadısın bilmiyonmu,güzel,anlayışlı,seksi hatunusun :mymeka:kızdırma bak beni;derini biliyon benimde işim var müdürle kavga edecem diye yanlış 2 şey yapmışım öğrenirse eline koz geçmiş olur o anlamadan halletmeye çalışıyorum bide malum aşk hayatım zaten diğer arkadaşlarımızda yeni geldi aaaaa kusum lütfen ama üzme beni

sen caınmsın şekerim ..benim ..lolitam ..bana seksi diyene bak ..samsun birbirine girecek yakında bacum ..senin güzelliğinden ...biliyom nan bende sizi seviyom zaten burayla alakalı değildi ..ne bileyim ..aman ben hepinizi seviyom ya ...derinimi .moonserose anma ne zor ismin var seni ..öbür yeni arkadaşlarımızı ...

öpüyorum sizi ..

bi güzel akrmını doyurdum geldim şimdi ueşilçayımı içiyorum gerçi okuyanda çok yedim zannedecek,1 tas çorba,3-4 kaşık ıspanak yedim :)) diyetteyimde arkadaşlar vermem gereken 4 kg cığım var daha. ismi zor olan bensem ayşegül diyebilirsin :))

tamam bu daha güzel ayşegül banada su diyebilirsiniz ;:))

kusum ben biliyomda samsunun birbirine girmesini o yüzden erkek arkadaşlarımı samsunlu seçmemeye dikkat ediyorum,gerçi uslu durmaya karar verdim

ayşegül ben eteğimi belediyenin oralarda toptancılar varya ordan bakacam,ondan sordum ya izne ayrılıcam,trabzona gidecemde beni orda kapalı biliyorlarkafamçokkarıştıda ona göre orda giymek için lazım,yoksa etek giyen bir tıp değilim he beni trabzonda kapanıyorum :bbo:şimdiden başlasam kıyafet ayarlamaya ancak hazırlarım

bi güzel akrmını doyurdum geldim şimdi ueşilçayımı içiyorum gerçi okuyanda çok yedim zannedecek,1 tas çorba,3-4 kaşık ıspanak yedim :)) diyetteyimde arkadaşlar vermem gereken 4 kg cığım var daha. ismi zor olan bensem ayşegül diyebilirsin :))

bende diyete başlamıştım benim bünyem kaldırmıyor dikkat edicem yediklerime artık bide yaz olsada yüzsek,havuza gidecektim bronşit oldum daha da kötü olurum he bu arada samsudna tişört mevsimini açanlardanım donuyorum,resmen bide beni gören diyorki üşümüyormusun sen sabahtan beri 10 kişi sormuştur sanki onları alakadar ediyor Çok üzgünüm çoook

derin iş bitiyomu anacım ..zaten bulaşık makinem bozuldu moralim çooook bozuk uf yaaaa

kuusuum benim makineyi burda üç ayda mı ne yaptılar kafayı yedim yazın:kızgın:!seni kim istemiyormuş kız yoktur öyle bişey!:1hug:suprensesi yine arıza çıkardın değil mi söylemiyosun?:oklava:
öfff ya komşu geldi şimdi de teyzemle oturuyorlar bahçede çay falan demleyeceğim:bbo: la bi insan hiç oturamaz mı arkadaş ya?
ayşegül sende mi rejimdesin kardeş:teselli: bende de selülit çıkmış ne yapsam diye düşünüyorum!...:uhm:

slm kıslar muhabbet bayağı güzel gibi görünüyooo banada yer varmı aranızda bakemmm

olmazmı kaderim hoşgeldin sen yeterki gel böyle merkezdemisin canım

ayy evet bacım bende diyetteyim 5 kg verdim 3-4 kg daha vermeliyim. kızz su sen trabzonlu musun aslen de bakem neresinden?

yaz geliyo ya herkes diyette sanırım baksanıza kızlar bende 1sene öncesine kadar 100 kiloya azıcık kalmıştı verdm çok şükür şimdi 62 kiloyum almak kolayda vermek azim istiyooo kolay gelsin valla

yaz geliyo ya herkes diyette sanırım baksanıza kızlar bende 1sene öncesine kadar 100 kiloya azıcık kalmıştı verdm çok şükür şimdi 62 kiloyum almak kolayda vermek azim istiyooo kolay gelsin valla

abowww 38 kiloyu nasıl verdin ya çok merak ettim valla bravo ben 4 kg vermek için ne kadar uğraşıyorum :((

Back