E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.781
ev tekstil toptancısının sorumlusuyum canım.ya bugün hava çok mu soğuk ben mi çok üşüyorum ama temmuz ayını çok özlüyorum bi gelsede terlesek üşümekden iyidir :)
Ben Akaryakıt sektöründeyim. Deniz manzaralı kaydirigubbakcemile3
kirazlık mı wossanın karşısı :sm_cool: olabilir,ya kızlar bende üşüyorum ayaklarım özellikle,güneşli ama güneş bir işe yaramıyor,ısıtmıyor
benim iş yerim ankara yolunda ücra bi köşede kızlar sizleri çeyiz topikleinde mi görüyorum ne :))
benim iş yerim ankara yolunda ücra bi köşede kızlar sizleri çeyiz topikleinde mi görüyorum ne :))
Herkes evlilik hazırlığında demekki alkisalkisalkis
Yaza tek bekar ben kalıcam sanırsam
moonserose0 ben tamamen bekarım ama çeyiz topiklerine hiç bakmadım , sen sanırım oralardasın :))
nasıl var mı faydalı şeyler?
yok hayatım olurmu bende varım,hatta hiç evlenmeyecek olanlardanım
QUOTE]
Öyle söyleme yafuuu, muhakkak sana bunu isteticek biri çıkacaktır karşına :CüvCüv:
evet şekerim benim nete ihtiyacım yok çeyiz namına çoğu şeyi satıyoruz elde yapılacaklarıda yaptım zaten , geriye en zoru kaldı ; koca bulmak :)) bende o kısımda çok beceriksiz olduğum için suprensesi tek bekar sen kalmayacaksın bende varım
benim çeyizlerimizide yaparız tahmin edebiliyorum çalışabileceğin yerleri fatih sultan mehmette varya bazı mağazalar neyse işallah ilerde birgün bende müştEriniz olurum canım şçe
watan 55 mekan 48 yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?