• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

dilek10020pc3.jpg

canım benim ben o başlığı birazda hemşehrilerimin dikkatini çekip kk deki tüm samsunluları biraraya toplamak için yazdım amaç birbirimizi daha yakından tanımak daha çok sohbet edebilmek kaynaşmak amaçlı düşündüm yoksa yarın buluşuyoruz diye birşey yok hayatım sanırım düşüncelerimi ifade edebildim buarada bebişin çoookkk tatlı allah analı babalı büyütmek nasip etsin benim yerime öpersen sevinirim annesi:nazar:

ankarada yasıyorum cnm ama samsunluyum atakent deyım kıslar herkes bulusma yapıyor samsunda hıc hareket yok

günaydın samsun ,günaydın samsunlular,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr

derin ne haber canım nerdeydin dün ..merak ettim ..rknydn55 hoşgeldin aramıza ..

merhaba kızlar!a.s.gülnurcuğum teşekkürlera.s öperim canım!gülçiçek ankarada mı atakentdesin?:uhm:benden daha yakınsın samsuna!güneş55 hoşgeldin!a.s.kuusuum dün dışardaydım akşama kadar eve gelince de açamadım pc.yi:1no2: benim ekran bozuldu ya eşimden fırsat olmuyor pek dizüstünü kullanmaya!:a015:iyiyim işte bugün de kızın bisikletine kaynak yapılacak birkaç iş var dışarda çıkacağız az sonra:bbo:!ev işini yeni bitirip oturdum valla!sizler nasılsınız?...:sm_confused:

sağol canım ya ben iyiym bankaya gitmem lazım bir zor geliyo sorma hava puslu canım evden çıkmak istemiyo ...ama ne yapayım ..gidicem ...biraz bakayım dedim kaç saattir oturdum kaldım ..kaçayım bari ..

yook bencede suprensesi sizin trzınız olmuş bu siz böyle adapte oluyonuz işe ..boşver ne güzel aslında stres atıyonuz ..böle..

Allahım yine mi?kafamçokkarıştıalışkanlık olmuş artık sizin çalışma tarzınız bu!....CADIARZU

ya başıma ağrılar girdi resmen delircem dün bundan izin istedim saatte 6 ha bu aralar 9 da çıkıyoruz vermedi bende 7.30 da çıktım izinliydim evdende eve geç gittim 10.30 da ama annemin haberi vardı bende bu beni aramasın diye tel.numu kapattım buda evi aramış annem izin verdiği halde geç gelmeme onun yüzünden bana çağırdı bende karısını aradım gece 11.00 de ....... hn,müdür bey beni aramış hayırdır dedim karısıda buna kızmış buda bana tabi off

samsunda atakent diye bir yer var ordan bahsediyordur gülçicek,derin

sağol canım ya ben iyiym bankaya gitmem lazım bir zor geliyo sorma hava puslu canım evden çıkmak istemiyo ...ama ne yapayım ..gidicem ...biraz bakayım dedim kaç saattir oturdum kaldım ..kaçayım bari ..

samsunda atakent vardı di mi?:uhm:ayy ben o kadar çok yer dolandım ki karıştırıyorum artık yahu!b:bbo:enim de kalkmam lazım işim hiç bitmiyor ya kafayı yiyecem valla!burda da hava bir açıp bir kapıyor!...a.sbankalar kapalı değil mi ya bugün?...

bankalar kapalı canım bugün,atakent atakumu geçince hemen derincim bafra tarafında ama fakülteye gitmeden

merhaba , superisinin sayesinde öğrendim samsunlulara ait bir topiğin olduğunu ve dünden beri kk yı altüst ediyordumki sonunda buldum . nasılsınız?

Back