- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.721
günaydın samsun ,günaydın samsunlular,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ben o başlığı birazda hemşehrilerimin dikkatini çekip kk deki tüm samsunluları biraraya toplamak için yazdım amaç birbirimizi daha yakından tanımak daha çok sohbet edebilmek kaynaşmak amaçlı düşündüm yoksa yarın buluşuyoruz diye birşey yok hayatım sanırım düşüncelerimi ifade edebildim buarada bebişin çoookkk tatlı allah analı babalı büyütmek nasip etsin benim yerime öpersen sevinirim annesi![]()
ankarada yasıyorum cnm ama samsunluyum atakent deyım kıslar herkes bulusma yapıyor samsunda hıc hareket yok
günaydın samsun ,günaydın samsunlular,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr
derin ne haber canım nerdeydin dün ..merak ettim ..rknydn55 hoşgeldin aramıza ..
bene burdayım he he
müdürle kavga ettim gene off çok stresliyim herkese dalıyorum
Allahım yine mi?kafamçokkarıştıalışkanlık olmuş artık sizin çalışma tarzınız bu!....CADIARZU
samsunda atakent diye bir yer var ordan bahsediyordur gülçicek,derin
sağol canım ya ben iyiym bankaya gitmem lazım bir zor geliyo sorma hava puslu canım evden çıkmak istemiyo ...ama ne yapayım ..gidicem ...biraz bakayım dedim kaç saattir oturdum kaldım ..kaçayım bari ..
hoşgeldin canım benim sonunda ya neresindesin samsunun