- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.681
hoşgeldin gülnur topiğimize seni görmek ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülnurcum bu çicekler sana gelsin
![]()
canım bende uğraşıyorum ama biraz zor,herkese yazıyorum davet ediyorum buluşmasak bile en azından topiğimizi üst sıralarda görmek istiyorum bu ara nerde oturuyorsun canım sen çarşambada mı
yazılarını okudum hayatım allahım evinden sağlık mutluluk huzur ve bereket eksik etmesin hiç birşeyi kafana takma bugünlerin tadını çıkar çünki daha geri gelmiyoryerimseniben
bende turizm mezunuyum ama canım hani iş var mı,bu ara krizde var ya güvenlikçi dedinya kursa gittiği yer yerleştirmedi mi,yerleştirmesi lazım aslında umarım herşey güzel olur senin için her zaman yanındayız canım
Evet iş yok turizimi o yüzden istemiyor iş olsa kira derdi olacak kazandığı para zor yetecek güvenlik kursunda ayarlamamışlar neden bilmiyorum ama simde de ayarlamıyorlar zaten bakalım bizde işkur un kursaları oluyor ücretli onlara yazıldık bu cuma cekilişi var ona gidecegiz Bilgisayarlı muhasebe kursu bende bilgisayar bölümü bitirdim inş olurda hiç olmazsa bi seltifika olur elimizde ,, dünde samsuna geldik esimle dolaşmaya sahilini cok begendim ilk gekdiğimde dünde hava cok güz<eldi deniz kenarında oturduk samsun cok güzel bi şehirmiş iyiki gelmişim burayaaa......:dance:
Tesekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için amin Allah herkezin evine saglık mutluluk versim inş aslında bazen hiç umursamıyorum tabiki bu günler gececek diyorum ama ailemi özlediğim zmanlar cok bunalıyorum ama hayırlısı mutlaka bi gün gececek tabiki bu günler......:1hug:
bende turizm mezunuyum ama canım hani iş var mı,bu ara krizde var ya güvenlikçi dedinya kursa gittiği yer yerleştirmedi mi,yerleştirmesi lazım aslında umarım herşey güzel olur senin için her zaman yanındayız canım
Evet iş yok turizimi o yüzden istemiyor iş olsa kira derdi olacak kazandığı para zor yetecek güvenlik kursunda ayarlamamışlar neden bilmiyorum ama simde de ayarlamıyorlar zaten bakalım bizde işkur un kursaları oluyor ücretli onlara yazıldık bu cuma cekilişi var ona gidecegiz Bilgisayarlı muhasebe kursu bende bilgisayar bölümü bitirdim inş olurda hiç olmazsa bi seltifika olur elimizde ,, dünde samsuna geldik esimle dolaşmaya sahilini cok begendim ilk gekdiğimde dünde hava cok güz<eldi deniz kenarında oturduk samsun cok güzel bi şehirmiş iyiki gelmişim burayaaa......:dance:
kursa gittiği yer yerleştiriyor mesela benim kardeşim safariden aldı sertifikasını yeşilyurda yerleştirdiler ama fazla çalışmadı bankasya sınav açtı girdi kazan dı mülakata çağırdılar kazandı memur oldu. nomalde işe sokmaları lazım
ailece pazar gezmesinde ordaydık ben seni gördüm ama sen pas vermedin kızzzzzzklava:
klava:
merkezde nerdesin canım
kızlar bir fikir verirmisiniz sayfa açalım mı SAMSUNLULAR BULUŞUYORUZ diye
canım sen bilirsinde tanışmadan hiç konuşmadan nasıl
görüşecez[/QUOTE
başlık dikkatlerini çekerse hemşehrilerimiz topiğe uğrar orada tanışır konuşur gün belirleriz
ben bi şansını denim inşallah rast gider
kursa gittiği yer yerleştiriyor mesela benim kardeşim safariden aldı sertifikasını yeşilyurda yerleştirdiler ama fazla çalışmadı bankasya sınav açtı girdi kazan dı mülakata çağırdılar kazandı memur oldu. nomalde işe sokmaları lazım