- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.661
esimi cok seviyorum ama kacarak evlenmek zorunda kaldık o yüzden istediğim gibi olmadı yani bi cok hayalim vardı ve ailemde amcam ve dayım bana küs konusmuyorlar bazen cok üzülüyorum ve burada kimseyi tanımadıgım bilmediğim için zorluk cekiyorum Ama iyiki eşim yanımda ve onu cok seviyorum hreseyimi onunla paylaşıyorum oda beni anlıyor sagolsun......
canım benim üzme kendini,,bak yanlız değilsin bizler varız burda kocamnnnnnnnn bi aileyiz biz burda,,,arkadaş,dost,,,sırdaş,,,ne mutlu ne güzel birbirinizi sevmeniz ve sıkıca bağlı olmanız,,sıkma canını ne olur gün olur herşey düzelir,,yeterki siz mutlu olduğunuzu gösterin,,siz birbirinize sahip çıkın inan herşey düzelir...
bu arada kızlar eltim oluyo,,kaynımı evlendiriyoruz,,bitane eltim vardı o ilk gelin ben ikinci gelin ama ben en küçüğünü almıştım,,eşimin abisi sırayı bize vermişti onu hiçççç beklemeye niyetimiz yoktu :roflol::roflol::roflol: ahhhh aşk ahhh,,,
neyse şimdi onu evlendiriyoz,,,kız istemey falan gidicez bu arada arkadaşımı ayarladım onu büyük eltimle çok iyi anlaşıyoz inşallah buda öyle olur...yazın düğün var düğün,,ama düğünü çarşambada yapıcaz,,,,beklerim kızlarr..oynarız:dance::dance::dance::dance: