• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

ben bu çocukların winx takıntısından bıktım valla. çarşamba günü cerenle çarşı mağazasına girdik .baştan aşağı winx li giyindi . 1 takım da yedek aldı .bana da 300 lira bayılmak düştü. babasının kızı ne olcak! ikna kabiliyeti öyle güçlü ki...işin komiği alarmları çıkarttırdı kıza baştan aşağı yenileri giydi çıktı..kıza da eskileri poşete koyar mısınız bi zahmet dedi.ayakkabıları bile değişti yaaa...

çarşıya zaten girince uçuyor paralar,ben kendime hakim olamadığım için gitmemeye çalışıyorum zaten kredi kartları bide çarşı hesabı gümlücem,röfleni yaptırdınmı canım ben de gidecem kesime de zamanım yokki,her işi koştura koştura yapıyorum sen nerde oturuyorsun sinop ve samsun ortası demiştin ya delikafadulden neresi orası atakum mu bafra felan mı canım:jeyyar:jne güzel gel hep böyle derincimle kusum samsunlular ama burda oturmuyorlar,gurbette sayılırlar gelde onlara memleket havası ver canım a.s.

kızlarr mrb .miniğim hastaydı birkaç gündür .nasılsınız bakalım? rknydn55 aramıza hoşgeldin arkadaşım .aslında ben de pek ev sahibi sayılmam çünkü ben de çok yeniyim.:jeyyar::lepi: az önce kızımla süper bi uyku çektim.şimdi de sade bi nescafe yapcam kendime .:içelim: beklerim.:kahve:

Hoş bulduk artık bende sizinle beraberim umarım cok güzel vakitler gecirecegizz...

:jeyyar:bitiyor baştan başlıyor hastalığım canım sağol,beni sevmeyen ölsün derim ama hastalık için geçerli değil tabi bu naniknanik
senin sevgili hemşerinle konuşmuyorum adama hastayım dedim ısrar ediyor,kapattım tel.nu hiç çekemem,bide tirip atıyor,dün de msj atıyor affedecekmişim onu salak ya delikafadulden,neyse kapandı benim için o mesele kafamçokkarıştı

hımm aynen canım ya banada öyle oluyo hastalık geçti derkenn geri geliyo:):)kafamçokkarıştı..
hadi yaa bitti mi o çucukla tamamen mi bitirdin yoksa bi ara mı veriyosunn..
nys canım sen bilirsinn triplii erkeklerii çekemem ben hiçç yakıştıramıyorumm valaa ..
sırnaşık şey..
derincim sen nasılsın canım görüşemiyoruzz bayadırr ..
senağlama
Şeniz

slm arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum sansun çarsambada oturutyorum 7 ay önce Ankaradan gelin olarak geldim ve artık Samsunluyum...Sizlerle tanışmak istedim.....

anaaaaa çarşambalı kız nresinden çarşambanın bende çarşambalıyım ama evlenince samsun merkeze geldim aslında eşimin ailesi benim ailemde çarşambada ama biz samsunda yaşamayı tercih ettikk,,,

hoşgeldin canım aramıza sevgilerle...:1hug:

anaaaaa çarşambalı kız nresinden çarşambanın bende çarşambalıyım ama evlenince samsun merkeze geldim aslında eşimin ailesi benim ailemde çarşambada ama biz samsunda yaşamayı tercih ettikk,,,

mrb tuanaa ben duygu bende samsun vezirköprüdeimm..senle daha önce karşılaşmadık sen yeniisn sanırım canmm dimii:):)Şeniz

kızlarr mrb .miniğim hastaydı birkaç gündür .nasılsınız bakalım? rknydn55 aramıza hoşgeldin arkadaşım .aslında ben de pek ev sahibi sayılmam çünkü ben de çok yeniyim.:jeyyar::lepi: az önce kızımla süper bi uyku çektim.şimdi de sade bi nescafe yapcam kendime .:içelim: beklerim.:kahve:

delikafadulden allah iyiliğini versin ya canım koptum sırnaşık şeysırnaşık şeykaç yaşındaydı canım :emir_bebek:prensesimiz,haklısın canım ya bunun niki çok zor bence biz buna gelin diyelim,gelinimiz değil mi :roflol::roflol:

hımm aynen canım ya banada öyle oluyo hastalık geçti derkenn geri geliyo:):)kafamçokkarıştı..
nys canım sen bilirsinn triplii erkeklerii çekemem ben hiçç yakıştıramıyorumm valaa ..
sırnaşık şey..
senağlama
Şeniz

merhaba kızlar!a.s.herkese iyi geceler :1hug:yatmadan bi bakayım dedim! sabah onda misafirim gelecekmiş!CADIARZUcende geçmiş olsun canım:teselli:!hala öğrenemedin mi kız benimkinin yaşını?14 mayısta üç olacak Allahın izniyle!a.sduygucuğum nasıl olsun daha yeni oturdum uğraşıp duruyorum işte!:bbo:
nur tuanna ona anaaa demez çarşambalılarfisfisfis anoooo ya da aniiii diyeceksin!sırnaşık şey

merhaba kızlar!a.s.herkese iyi geceler :1hug:yatmadan bi bakayım dedim! sabah onda misafirim gelecekmiş!CADIARZUcende geçmiş olsun canım:teselli:!hala öğrenemedin mi kız benimkinin yaşını?14 mayısta üç olacak Allahın izniyle!a.sduygucuğum nasıl olsun daha yeni oturdum uğraşıp duruyorum işte!:bbo:
nur tuanna ona anaaa demez çarşambalılarfisfisfis anoooo ya da aniiii diyeceksin!sırnaşık şey

aniiiiiiiiiiiiiiiiii o zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ani çarşambaliiii jetten bilem fızlı gidiiiii,,dölle para yok ..........devamını unuttum,,:roflol::roflol::roflol:

alemiz yaffffff :roflol:

sırnaşık şey..
senağlama
Şeniz

haklısın canım ayen katışıyorum hiç çekemem zaten bu ara kimseyi çekecek halimde yok kimseyi istemiyorum hayatımda böyle çok güzel,hiç içimden gelmiyor yoruldum,tel.çalmıyor,kimse beni aramıyor,msnim heryerde açık(yani ailemde baksa no problem)ohh misler gibi dünya varmış,başımı dinliyorum :teyte
derincim,yanlış mı hatırlıyorum dedim yaşını,bu bilmişlikle,aşkolsun ya:nazar::nazar::nazar:

çarşambada ameliyat olmuştum o yüzden pek güzel hatıralarım yok çarşambayla zaten ben merkezde olduğum için ilçeleri biliyorum ama az 1-2 sefer gitmişimdir hepsi o,ama annemin arkadaşları felan var hemen hemen herde,ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz,

aniiiiiiiiiiiiiiiiii o zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ani çarşambaliiii jetten bilem fızlı gidiiiii,,dölle para yok ..........devamını unuttum,,:roflol::roflol::roflol:

alemiz yaffffff :roflol:

haklısın canım ayen katışıyorum hiç çekemem zaten bu ara kimseyi çekecek halimde yok kimseyi istemiyorum hayatımda böyle çok güzel,hiç içimden gelmiyor yoruldum,tel.çalmıyor,kimse beni aramıyor,msnim heryerde açık(yani ailemde baksa no problem)ohh misler gibi dünya varmış,başımı dinliyorum :teyte
derincim,yanlış mı hatırlıyorum dedim yaşını,bu bilmişlikle,aşkolsun ya:nazar::nazar::nazar:

hee heesırnaşık şey işte böyle çarşambalı olduğun anlaşıldı şimdi!:roflol:valla gerçekten alemiz!ben muğlada okurken evimi tamir için ustalar gelmişti!:jeyyar:adamlar önce gayet yumuşak tavırlarla ve samimi konuşmaya başlamışlardı:1rolleyes: ammmaaa benim nereli olduğumu, samsunun neresinden olduğumu öğrenince tırstılar:1shok: komşuları varmış çarşambalı adamın tepesi attığında silahla çıkarmış kapıdan iki sıkıp geçermiş!:roflol:çok gülmüştüm o zaman ama hiç bozuntuya da vermemiştim!dikkat edin kafası atarsa vurabilir diye kafa da yapmıştım yasırnaşık şey çok şaka da sayılmaz yani!....CADIARZU
yok gerçekten arada düşündürüyo yaşı prensesima.s ben bile bu leeenn diyorum küçük facia!...kaydirigubbakcemile4

umarım canım canyoldaşı oluruz sana kimbilir,gelin dememize kızmadın demi canım

Evet sizler cogunuz benden büyük ve daha bilgilisiniz benim ailem burada degil sizinle dertleşip akıl almak isterim her zman , kızarmıyım hiç gelin demenize istediğinizi diyebilirsiniz tabiki.....

Hoş bulduk Artık sizin bi kardeşinizim ben çarsambanın merkezinde oturuyorum Buraları pek bilmiyorum evdende fazla cıkmıyorum hergünüm evde geciyor sizinle vakit gecirip mutlu oluyorum.....
:1hug:

valla haklısın öyle bi zaman gelio ki insan bi rahat oluyumm diyo ohh karışan yok kuruşan yok diyoo sende o dönemlerii yaşıyosunn bacımm:lepi:birazz dinle başınıı tabi canım seninde hakkın ama fazla ara verme gönüll şşinee yaff:):)kaydirigubbakcemile3

[COLOR="Magenta"snen nasılsınn derincimm onda misafir mi olurr canım yaa:oklava:...
]
[/COLOR]

gnaydın herkeze bügün kimsecikler yok tabi samsunda hava cok güzel ve hafta sonu oldugu için gezmelere gidilmiş herkeze iyi gezmeler kendinize dikkat edinnnnn....

ne gündü ama kabus gibi,sonunda bitti

valla haklısın öyle bi zaman gelio ki insan bi rahat oluyumm diyo ohh karışan yok kuruşan yok diyoo sende o dönemlerii yaşıyosunn bacımm:lepi:birazz dinle başınıı tabi canım seninde hakkın ama fazla ara verme gönüll şşinee yaff:):)kaydirigubbakcemile3

[COLOR="Magenta"snen nasılsınn derincimm onda misafir mi olurr canım yaa:oklava:...
][/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]

[quote="rknydn55, post: 6396003"]gnaydın herkeze bügün kimsecikler yok tabi samsunda hava cok güzel ve hafta sonu oldugu için gezmelere gidilmiş herkeze iyi gezmeler kendinize dikkat edinnnnn....

iyi pazarlar kızlar!a.s.he ya duygucuğum sabah kalktım a.sama 11.30 da geldiler arkadaşlar!neyse çocuklar oynadılarkaydirigubbakcemile2 bütün gün!prenses ne oldu kız yine kabus gibi!:sm_confused:gelinimiz burada takılıyor sen nasılsın bakalım?...

tesekkür ederim iyim evde vakit gecirmeye calışıyoum ama cok sıkıldım artık sürekli evde olmaktan bakalım inş hersey yoluna girerde rahatlarım.......Yeni evliyim ama hiç bişey istediğim gibi degil evliliğimde istediğim gibi olmadı o yüzden birsürü sorun var bende sizlerle dertleşmek için hep buralardayım.....

tesekkür ederim iyim evde vakit gecirmeye calışıyoum ama cok sıkıldım artık sürekli evde olmaktan bakalım inş hersey yoluna girerde rahatlarım.......Yeni evliyim ama hiç bişey istediğim gibi degil evliliğimde istediğim gibi olmadı o yüzden birsürü sorun var bende sizlerle dertleşmek için hep buralardayım.....

bundan sonra güzel olsun canım ,isteyerek evlenmedinmi yoksa

esimi cok seviyorum ama kacarak evlenmek zorunda kaldık o yüzden istediğim gibi olmadı yani bi cok hayalim vardı ve ailemde amcam ve dayım bana küs konusmuyorlar bazen cok üzülüyorum ve burada kimseyi tanımadıgım bilmediğim için zorluk cekiyorum Ama iyiki eşim yanımda ve onu cok seviyorum hreseyimi onunla paylaşıyorum oda beni anlıyor sagolsun......

Back