Samsun///55

oh oh kızlar gelin şöyle yamacıma,duyguud canım ben atakumda oturuyorum,duymuşsundur,10 yıldır burda oturuyoruz aslen trabzonluyuz ama babamın görevi nedeniyle burdayız bakalım CADIARZU,ev felan aldık,annemin arsa alma planlarıda var yerleşiyoruz yani iyice ama ben bekarım canım koca bulabilirsem samsunlu hiç gitmemdelikafadulden
kusuum canım insan giderken ben gidiyorum felan der ya bişey söylecem hani şıhlı köyü karakoluula ilgili seninlemi konuşmuştum daha önce :uhm:aklıma takıldı bunadım sanırım biriyle konuştum da kimle konuştuğumu hatırlamıyorum -tatlicadiarzu-

evet canımm duymama mı atakumu ama gitmek nasip olmadıı...:1no2:kıss çok pardon vala eşin oaralı falan yazmışısmmm kusura kalmaa kıss yerleşin vala samsuna güzel şehirdirr kaydirigubbakcemile5hele merkez çook güzel ben ilçedeyim neyazıkkii:1no2::1no2:

slm kızlar nasılsınız bakim duyguud merveyi biliyorum isim olarak ama tanışmadım daha sen merkezde mi oturuyon kız

günaydın kızlar!a.s.suprensesi erkenden uğramışsın bugün!yine ne örüyosun teyzem gibi?:sm_confused:teyzem geçenlerde bana koca bir koli yolladı:1rolleyes: örmüş kıza bir sürü şey almış postalamış!14'ünde kuzenimle izmir'e uçuyor ordan yanıma gelecek!benide çağırdılar ama daha karar veremedim :sm_confused:kızla zor olur gelmem diye ama bakalım!sende gel gezmeye izmir'ea.s aradan çıkmış olur!kuusuum foça'yı görmedim ben bu yaz kısmet olursa gezmek istiyorum oraya da uğrayabiliriz!:içelim:
nur tuana hoşgeldina.s.!ben merkezde büyüdüm neresindesin?
kuzum, duygu sizlerden ne haber?:1hug:nasılsınız?hepinizi öpüyorum.....a.s.

kuzummm merve benim kankamdıı yarında bana gelcek kalmayaa çokk jtluyum çok özledim kankamı kaçtı evlendii o 2 yıllık evli şimdii....
derincim iyiim canım benn senn nasılsınn pek görüşemiyoz burdaa yaa kimseyle:1no2:ben geç giriyorum kimse kalmıyoo...

kısss tuanaa merkezde değilim benn ama suprensesii merkezdee olsun kıss ilerde delikafaduldenbuluşuruzz zatii

günaydın kızlar!a.s.bir bakıp çıkıyorum yine kızım durmuyor kaydirigubbakcemile2öpüyorum hepinizia.s. bugün hava çok güzel gezmek istiyorum!....

evet ya burdada çok güzel hiç çalışasım gelmiyor ama böylede oluna derincim girmiyorum bak o topiğe daha

bu arada kussum şıhlı karakolunda arkadaşım var demiştimya ( şimdi hatırladım ):1shok: düşündüğün anlamda değil gerçekten arkadaşım onunla tanışma şeklimizde zaten ayrı bir konu :bbo:neyse geçen akşam msnden konuştukta köpeklerden bahsettim evet o köpekler hala orda varmış,ve askerler hala yardımcı oluyormuş gelene geçenesırnaşık şey onu söyleyecektim yani :1shok:

hey selam millet nasılsınız...suprensesi demek hala yardımcı oluyolar ..hımmm önceden asker ağabiydi onlar şimdi biz abla olduk değişen tek şey o oldu galiba...

duygud,derin,kuzum21,naz hepinizi öpüyorum,zeynep sulatanada çoook geçmiş olsun suprensesi iletirsen sevinirim ...çabuk gelsin artık ...

duygud,derin,kuzum21,naz hepinizi öpüyorum,zeynep sulatanada çoook geçmiş olsun suprensesi iletirsen sevinirim ...çabuk gelsin artık ...

canım zeynep iyileşmişte fazla vaktini aldığı için takılmayacakmış artık kk'yasüprizzzzz
ders çalışması gerek sanırım demi :jeyyar:
canım değişen tek şey o askerlerin abla demesi olsa iyi ama değişmeyen şey o köpeklerin yıllardır orda olması -tatlicadiarzu-düşündürür bu delikafadulden

hoşbulduk canım........

evet samsun merkezdeyim,hemde tam merkezdeyim canım,,..cumhuriyet meydanına çok yakın...merkezde oturanlar siz nerelerde oturuyosunuz??

günaydın arkadaşlarrr!a.s.dün gezdim iyi geldia.s iyiki çıkmışım bugün hava bulutlu sizler ne alemdesiniz?:sm_confused:

nur_tuanna canım ben atakumda oturuyorum :jeyyar:sen cumhuriyet meydanına yakın çalışıyon sanırım oralarda ev varmıki delikafadulden işyerim yeni otogara çok yakın,sadece ben varım bizde sultanımız var ama onun ders çalışması lazım o yüzden giremiyor nete,yasakkelime
derincim ne güzel ya gez gez bahar geliyor ben işteyim ne yapayım başka çıkamıyorum soğuk ama hava çok güzel ne yapayım siz gezin resimler çekinin ben bakarım sırnaşık şey

ya demek çok girmiycek çok selam söylersin o zaman ..sen iyisinidir umarım öptüm şimdilik kaçtım bi ara yine gelirim belki ..by .

derincim iyi yapmışsın dışarı çıkınca insanın bi havası değişiiyo ...

nur_tuanna canım ben atakumda oturuyorum :jeyyar:sen cumhuriyet meydanına yakın çalışıyon sanırım oralarda ev varmıki delikafadulden işyerim yeni otogara çok yakın,sadece ben varım bizde sultanımız var ama onun ders çalışması lazım o yüzden giremiyor nete,yasakkelime
derincim ne güzel ya gez gez bahar geliyor ben işteyim ne yapayım başka çıkamıyorum soğuk ama hava çok güzel ne yapayım siz gezin resimler çekinin ben bakarım sırnaşık şey

evet iyi oldu çünkü bugün eve kapandıka.s suprensesi resim çekersem koyarım çekemiyorum kızın peşinde koşmaktan!hihoyyytkuusuum sen ne alemdesin?yerimseniben

superisi canım 19 mayıs mahallesinde oturuyorum cumhuriyet meydanının yanındaki site caminin hemen yanı ykm nin hemen yani....atakumun neresinde oturuyosun sen denizevleri falanmı ??

Back