Samsun///55

günaydın arkadaşlar!a.s.zeynep sultan nasılsın?bitmedi mi tatil?akşam baktım ama kimse yoktu!nerelerdesiniz?...:sm_confused:

kız suprensesi ben giriyom bakıyom kimsenin uğruycağı yok çıkayım bari diyorum...ben gidiyorum sen geliyosun..derin geçmiş olsun ..ay bunlar insanın ömrünü yer ama çok da tatlılar....ne yapcan zeynepsultan bizde özledik seni ...valla ..derincim aramız iyi gibi ...iyi yani ...

kız suprensesi ben giriyom bakıyom kimsenin uğruycağı yok çıkayım bari diyorum...ben gidiyorum sen geliyosun..derin geçmiş olsun ..ay bunlar insanın ömrünü yer ama çok da tatlılar....ne yapcan zeynepsultan bizde özledik seni ...valla ..derincim aramız iyi gibi ...iyi yani ...

kızlar merhabalar!a.s.teşekkürler kuusuuma.s gerçekten zor çocuk büyütmek!iyi olmanıza sevindim...

iare eder canım sen nasılsınn.bnm yıne mısafr gelceekk.cocuk da durmuo cıldrmk üzzereyimmm

Allah yardımcın olsun ne diyeyim:1no2: bende dışarı çıkacaktım kızım kafasından aşağıya portakal suyunu boca etmiş:1shok: halıya da tabi ki!banyoya soktum, yıkadım, halıyı sildim, dışarı çıkamadım:bbo: başımda da bir ağrı var dünden beri geçmiyor çocuk olunca kendini unutuyor insan!hihoyyytpek farklı değiliz sanırım!...:uhm:

ya mısafr gelcekkk bi işin ucundan tutturmuo bagrıp duruo aglıo cinnet gecrcem yaa nasıl bi cocuk bu anlamadım yaaa.

dericm iyiyim sağolasın sen nasılsın.kusuum bende ösledimm :) naz derin yapmayın ablası yer onları olsun o kadar Şeniz

az kaldı kızlar sıkın dşinizi 2 yaşını bitirince birazdaha rahatlarsınız ..aslında ondan sonrada çenesine vuruyo çocukların ..ya böyle olmalarından iyidir ..bizim kızda adet edindi kaç günlerdir 2 den aşağıya uyumuyo ..sabah da geç kalkıyoz bütün gün ölüyo yani hala iş yapıyorum ...zeynebimsultanım bende öpüyorum kız seni gocaman gocaman .

hoşbuldum naza.s. ama o dilleri çözülmeye başladığı tatlı tatlı halleride bir başka oluyooor yeriiimŞeniz derin buarada benim okula daha var 2martta açılıyor.hihoyyyt

kafamçokkarıştı:tomato:ben geldim ya başım yine dertte bu sefer şoklardayım anlatamam ya,şoku atlatayım bi hele önce :1shok:nerde bi bela var çekiyorum sanırım ama bu sefer benim bi suçum yoklaelaelaelaelaeneyse biraz zman geçsin anlatırım
ya lütfen şikayet etmeyin keşke benimde bi kızım olsaydı,hani o zaman hiç evliliği,erkek arkadaşı vs gündeme getirmezdim hayatımı ona adardım çocuğum olsaydıda öyle ayrılsaydım diyorum ama o zaman babasıyla sürekli konuşmak zorunda kalacaktım şimdi ben sağ o selamet ....bellimi olur ilerde evlat edinirim işallah demi...yani demem oki keşke benimde bi çocuğum,helede bir kızım olsaydıda dünyanın en yaramazı olsaydı:emir_bebek:

ya mısafr gelcekkk bi işin ucundan tutturmuo bagrıp duruo aglıo cinnet gecrcem yaa nasıl bi cocuk bu anlamadım yaaa.

dericm iyiyim sağolasın sen nasılsın.kusuum bende ösledimm :) naz derin yapmayın ablası yer onları olsun o kadar Şeniz

az kaldı kızlar sıkın dşinizi 2 yaşını bitirince birazdaha rahatlarsınız ..aslında ondan sonrada çenesine vuruyo çocukların ..ya böyle olmalarından iyidir ..bizim kızda adet edindi kaç günlerdir 2 den aşağıya uyumuyo ..sabah da geç kalkıyoz bütün gün ölüyo yani hala iş yapıyorum ...zeynebimsultanım bende öpüyorum kız seni gocaman gocaman .

şttt nerdesiniz ya hakmı bu ya bir kavuşamıyoruz

günaydın kızlar!a.s.naz kusura bakma dün çıkmak zorunda kaldım:1no2: benimki durmadı!zeynep sultan sizin okul çok geç açılıyor burası başladı.neyse umarım tatilin iyi geçiyordur.a.s.kuusuum senin kız da ayrı alem zaten kaydirigubbakcemile2benimki de uyumayı sevmiyor!suprensesi kız sen yine ne yaptın da başın belada?:oklava:hiç normal günün yok mu senin?sen bizim çocuklardan şikayetçi olduğumuza bakma annelik biraz da mazoşistlik gibi birşey! hem canımız yanıyor hemde dünyanın en büyük sevgisi içimizde barınıyor :asigim:evlat gibi tatlı birşey yok!ALLAH SANA DA NASİP ETSİN!:Saruboceq:ÖPÜYORUM HEPİNİZİ GÖRÜŞÜRÜZ...Şeniz

derin bütün kalbimle katılıyorum allah herkese tattırsın bu duyguyu inş ....evet suprensesi yeni vukuatını sabırsızlıkla bekliyoruz ..canımcım ...naz,zeynep sultan,the best,ve diğer arkdaşlarım çook öptüm sizi .derinim senide tabiii....

ay kızlar bide bugün bnm günüm vardı zaten ondan geç gelebildim ..beni çok mutlu ettiler rejimde olduğumu bilmiyolar..ama bana kilo vermişsin çok hoş görünüyosun felan dediler uçtum valla sevinçten ...

ya merhaba kızlar kardeşimle bugün akşama kadar hastanedeydim,işede gidemedim kardeşimin tahlilleri tekkilkeri felan vardı yalnız bırakmak istemedim,ama yorgunluktan bittim yani,bu arada yeni vukuatımı anlatacamda daha olayın şokunu atlatamadım ama bu sefer ben suçsuzum gerçekten,derimcim evet ya burdaki üniversite geç açılıyor ve geç kapanacak,haziran 25 gibiymiş kardeşiminde mezuniyeti var şimdiden başlasam ne giysem :))

ay kızlar bide bugün bnm günüm vardı zaten ondan geç gelebildim ..beni çok mutlu ettiler rejimde olduğumu bilmiyolar..ama bana kilo vermişsin çok hoş görünüyosun felan dediler uçtum valla sevinçten ...

ya merhaba kızlar kardeşimle bugün akşama kadar hastanedeydim,işede gidemedim kardeşimin tahlilleri tekkilkeri felan vardı yalnız bırakmak istemedim,ama yorgunluktan bittim yani,bu arada yeni vukuatımı anlatacamda daha olayın şokunu atlatamadım ama bu sefer ben suçsuzum gerçekten,derimcim evet ya burdaki üniversite geç açılıyor ve geç kapanacak,haziran 25 gibiymiş kardeşiminde mezuniyeti var şimdiden başlasam ne giysem :))

iyi geceler kızlar!a.s.kuusuum hadi bakalım inanıyorum bende bu azimle süper olacağına!:1hug:suprensesi hastaneleri hiç sevmem ben Allah düşürmesin:Saruboceq: umarım kardeşin iyidir!ne olduğunu anlatamadın bir türlü:kızgın: mezuniyeti şimdiden mi düşünüyosun?:sm_confused:seçeriz birşeyler kafanı yorma!hadi öpüyorum hepinizi!...

Back