Samsun///55

nasıl olayım canbım benım bi canavarım var hem o hem mısafr geldi yine onlarla urastımm çook yoruldumm.

evet sen daha çocuk yaşta çoook büyük sorumluluklar ,yükler yüklenmişsin ...gencecik yorulmuşsun ...yaşadıkların zor ...ama hayatta hiç bişey senden daha değerli değil...yaşadıkların salaklık değil hepimiz kendimizi kötü hissettiğimizde sığıncak limanlar aradık ...ama senin pırılpırıl bir kalbin ..var ben bunun karşılığını en iyi şekilde alacağına inanıyorum ...keşke yakın otursaydık ...ama sana bir arkadaş tavsiyesi denemişi birdaha asla deneme ..inan butez test edilip onaylandı bizzat tarafımca ...bence biraz kendine zaman ayır ...toparlandığında tazacik bir ilişkin olsun ..eskilerden hayır gelseydi ozaman gelirdi zaten .....

kusum hb canım nasılsın
suprensesi canım en buyuk zafer zaten ayakta kalmak deil mi?sen cok zor gunleri atlatmışsın bence arkadasın dedıı gibi kndıne zaman ayr ve taptaze bi ilşkiye başla.keşke yakın olsaydıkk.
okadar ihtıyacım oluo arkadasa ama burada hiç arkadsım yoqq

kusumm canım çok teşekkürler,sorun erkek arkadaşta değil;çalışıyorum çalışmak zorundayım maalesef başa işe gireyim daha iyi olur gibi bi şansım bile yok,ben çalışmak zorundayım temizlik bile olsa yapmak zorundayım benim paraya ihtiyacım var,işyerinde huzursuzum,eve geliyorum evdekiler ayrı vaka,kız arkadaşım doğru dürüst yok nedenmi onlar benim yaşıtım,daha mutlulular daha acı dert keder nedir bilmiyorlar ondanda beni anlamıyorlar neyse ya nerden çıktı bugünde bu bir izin günüm vardı oda böyle zırlayarak geçti

cnm bizlerde senin arkadaşlarınız istediğin zaman istediğin herşeyi konuşabilirz ...inan ..

cnm çalışabilmek çok güzel ama seni anlıyorum insanın sevmediği biyertde kalmak zorunda olması çoook kötü ...ama bildiğim kadarıyla samsun da seçenek çok fazla yok ...evet gerçekten keşke yakın olsaydık....ne bileyim insanı en çok üzen şey çaresizlik ..şu an yardımcı olamamak beni çok üzdü ...ben orda olsaydım yada sen burda olsaydın buluşurduk biyerde bende sende dışarda fark etmez dertleşirdik ..ama elimden ancak bu kadar geliyo ...canım ya ..naz aynı şey senin içinde geçerli ...
şuan bu durumda görüşecem kimse yok ama ben iyi olsam mutlu olsam yalnız kalırmıydım

bizler varız yaz kız arkadaş olraka söylüyosan aşk olsun ...istersen tlf lada görüşebiliriz ...

arkadaş olarak söylüyorum tabi kız,tlflada görüşürüz canım ama şuan konuşabilecek durumda değiilim,
söylediğin gibi samsunda iş iiçn secenek çok az hatta yok şu sıralar birde benim evde durup aramak gibi bir lüksümde hiç yok napalım en azından netim var aradada olsa size bakıyorum demi ama,sizide üzdüm pazar pazar,işiniz varsa çıkın ben buralardayım

Ohh izmir ne güzeldr şimdii ben gebzeyi hiç sewmıorum iğrenç. Bıyeerr
bugün yağmurlu ama güzel izmir başka biyer gerçekten ...

ne sıkıcan sen beni ...senin sıkıldığını bilip seninle konuşmamak beni rahatlatcakmı sanıyosun ....hayret bişey ..bende burdayım ..ama sen başka topiklere gitmek istiyosan o başka ...şaka yapıyorum ...şu an bi işim yok buralardayım yani ...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…