N
naz4186
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
slmlar kıslar.nasılsınız hiç denk gelemıoruz bende cocuktan fazla gremıorum.üstelik cook hastayım yetmez gibi yatılı misafirim var.3gündür.felaket yoruldumm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmlar kıslar.nasılsınız hiç denk gelemıoruz bende cocuktan fazla gremıorum.üstelik cook hastayım yetmez gibi yatılı misafirim var.3gündür.felaket yoruldumm.
kimse merak etmemiş bile beni aşkolsun:dilcikar: daha gelmicem bu topiğe bende arkadaşlarım merak eder diye açtım şimdi yatıcam,acayip yoruldum mirmirmirmir:dilcikar:
doğumgünün kutlu olsun canım
kıyamam kusuma ben yerim seni kız,ya gerçekten kusura bakma ben dün gündüz hep koşturdum hastaneye gittik tahlil verdik sonra işe geldim 2 saatliğine,sonra tekrar hastane,sonra işe geldim 1 saat kaldım tekrar hastane ordan şehirdeki başka bi hastane ordan tekrar iş,eve giderkende gölcükten evimin ordan bi teyzenin ablası burda oturuyor beni çağırmış annemle ona gittim artık gün bitsin felan diyordum;özür dilerim ama açmadım gerçekten kusura bakma:Saruboceq:canım benim seni seviyorum ben hemde nasılllkaydirigubbakcemile3şimdi bile uyucam az duramıyorum öyle çalışcam affet
nasılsınız kızlar?
daha önümüzde nice yıllar olacak canım beraber kutlayacağımız,yok öyle çabuk kurtulmak
şaka yapıyorum evet aslında yoğunumda dün kardeşimi doktora götürdüm,akşam bitti işlerimiz ancak bunda kan fazlalılığı var üniversite hastanesine gittik,tahlilleride ankaraya gönderdik,tek başına o zorlanırdı bende onunla gittim ama çok yoruldum ya benim bu işler bitmeyecek anlaşılan
aslında ben de çook teşekkür ederim dün doğum günümdü ve hala avatarımın yanında bugün benim doğum günüm diye yazıyo ..yeni tanıştığım kızlar bile kutladı ama siz kutlamadınız ...mesaj atarsınız diye çok bekledim ..ama başkalarından geldi ..neyse öptüm yinede sizi...
iyiyim canım bende benım de cocuktan misafrden bitmıo koşusturmam
iyi akşamlar kızlar!a.s.suprensesi geçmiş olsun:teselli: umarım iyi sonuç alırsınız!kuusuum ben hiç farketmedim avatarındaki yazıyı ya çok özür dilerim:a015: hatta seni merak ettim hiç uğramadın diye!kız görsem kutlamaz mıyım?nice mutlu yıllaraa.s. çok öpüyorum seni!Şeniz inan ayın kaçı olduğunu bile bimiyorum bakayım dur!....:uhm:
delikafaduldenkızlar tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için,1 hafta sonra alıcaz sonuçları ankaraya gönderdik bekliyoruz bakalım allahtan hayırlısı,kız kusuum ya bir günde evinde otur ya aaakaydirigubbakcemile olmazki ama ben seni bekliyorum yoksundelikafadulden,bu arada zeynep sultan eğer günün birinde bizim topiğimize uğrarsan bilki çok kırıldım sana tamam ailenin yanıdasın,uzun zamandır ayrıydınız ama insan arar,bir çağrı atar ama ya,gör bak gelene kadar aramazsan alacakmıyım seni samsuna