- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
sağol cnm ben bi görünüp bi kayboluyorum ...sen iyisindir inş ..slm kıslar nasılsınız?
mrb kızlar,
kusuum annenler alt katta oturmuyorlarmıydı canım,ya çok merak ediyorum izmiri ama resimlerden felan biliyorum gitmedim daha önce,derincim seninde eskisi gibi fırsatın olmuyor sanırım gerçi bende yoğunum çalışıyorum artık bide iş yaparsın diye herkes elindekinide sana veriyorya pofff deli olcam birgün ama şimdide yapılacak işlerim var aslında ama bıraktım ya bugün dokunmasınlar bari bana,,,delikafadulden
he bu arada bilin bakalım kim aradı:dance:zeynepsultan,giremiyormuş nete vs...girincede benim mesajı okuyunca aramış canım ya kıyamam sana ben ama insan sevdiğine gücenirmiş canımsın sen benim :asigim:
nazcım kendinden bahsedermisin neler yapıyon gebzede ya çok çirkin bi yer gebze bence sen seviyormusun
bak burdada karşılaştık o zaman hep görüşürüz inş ...Ben de Samsun'Luyum,Samsun Vezirköprü..
evet canım bugün uğradık sen yoktun ..özledim valla sizinle şöyle güzel güzel sohbet etmeyi ama bu ara ne oluyosa bi aksilik hiç denk gelemiyoz ...iyi yapmışsın gez tabi dün birazcıkta ben çıktım çok iyi geldi ...iyi akşamlar kızlar!a.s.bugün dışardaydık dünde:sm_confused: arkadaşlardaydık iki gündür doğru düzgün bakamıyorum buraya!suprensesi,kuusuum uğramışsınız bugün:1hug: naz uğraşıp duruyoruz işte senin misafirler gitti mi?asu hoşgeldin!a.s.hadi hepinizi öpüyorum şimdiŞeniz görüşürüz sonra....
mrb ya kızlar diğer topiklere imreniyorum özellikle diğer illerdekilere ya bizim topiğimize neden kimse uğramıyor,samsun öyle sapa kücük bi şehirde değilki ama ya...
odamı topluyorum yarın malum temizlik günü işim kolaylaşır,anecim öyle hastaki tıkanıyor astımı varya ,haftaiçi ona az iş kalıyor babamla kardeşimde yardımcı oluyor,sizde söylemeyin ne kadar hastalıksınız diye bizim müdür bana öyle söyledide :1shok:çok hastalıklı bir aileymişiz,:bbo:delimi ne delikafaduldenben bu akşam film felan izlicem geç yatarım,gelirseniz grşz öpüldünüz a.s.hepinizi çok seviyorum,iyiki tanımışım sizi:enbuyukkk:
sağol cnm ben bi görünüp bi kayboluyorum ...sen iyisindir inş ..
güzel olur kız ...iş konusunda sık dişini biz işsizlikten kırılıyoz..zeynep sultan için üzüldüm ..cnaım içi içini yiyodur ben burya uğrayamayınca öyle oluyorum acaba unuturlarmı diye çok kokuyorum valla ...
ah güzelim sen benim kaç günlerdir uğraştığım şeyleri görsen bu kadar bile girdiğim için beni tebrik ederdin ...herhalde ...kaydirigubbakcemile3kıyamam annein işi zor ya ...yardımcı olun tabii ..canım ..sizin müdür kafayı iyice yemiş bence hasta olan kendi adamcağız farkında değil...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?