Samsun///55

günaydın kızlar bugün ilk gelen ben oldum inş ayağımı sürüyerek gelmişimdir de akın edersiniz buraya ....

mrb kızlar,
kusuum annenler alt katta oturmuyorlarmıydı canım,ya çok merak ediyorum izmiri ama resimlerden felan biliyorum gitmedim daha önce,derincim seninde eskisi gibi fırsatın olmuyor sanırım gerçi bende yoğunum çalışıyorum artık bide iş yaparsın diye herkes elindekinide sana veriyorya pofff deli olcam birgün ama şimdide yapılacak işlerim var aslında ama bıraktım ya bugün dokunmasınlar bari bana,,,delikafadulden
he bu arada bilin bakalım kim aradı:dance:zeynepsultan,giremiyormuş nete vs...girincede benim mesajı okuyunca aramış canım ya kıyamam sana ben ama insan sevdiğine gücenirmiş canımsın sen benim :asigim:
nazcım kendinden bahsedermisin neler yapıyon gebzede ya çok çirkin bi yer gebze bence sen seviyormusun

iyi akşamlar kızlar!a.s.bugün dışardaydık dünde:sm_confused: arkadaşlardaydık iki gündür doğru düzgün bakamıyorum buraya!suprensesi,kuusuum uğramışsınız bugün:1hug: naz uğraşıp duruyoruz işte senin misafirler gitti mi?asu hoşgeldin!a.s.hadi hepinizi öpüyorum şimdiŞeniz görüşürüz sonra....

mrb ya kızlar diğer topiklere imreniyorum özellikle diğer illerdekilere ya bizim topiğimize neden kimse uğramıyor,samsun öyle sapa kücük bi şehirde değilki ama ya...
odamı topluyorum yarın malum temizlik günü işim kolaylaşır,anecim öyle hastaki tıkanıyor astımı varya ,haftaiçi ona az iş kalıyor babamla kardeşimde yardımcı oluyor,sizde söylemeyin ne kadar hastalıksınız diye bizim müdür bana öyle söyledide :1shok:çok hastalıklı bir aileymişiz,:bbo:delimi ne delikafaduldenben bu akşam film felan izlicem geç yatarım,gelirseniz grşz öpüldünüz a.s.hepinizi çok seviyorum,iyiki tanımışım sizi:enbuyukkk:

slm kıslar nasılsınız?
sağol cnm ben bi görünüp bi kayboluyorum ...sen iyisindir inş ..

cnm annemler kardeşimle beraber oturuyolar...çokda iyi anlaşıyolarama bizim foçada yazlığımız var ..babam genelde orayı tercih ediyo daha sakin ...o yüzden dedim yani annemler aslında burda pek olmuyo ...hafat sonu geliyolar ..o yüzden cumartesi pazar akşmaları hep aşağıda geçiyo yada onlar çıkıyo ...öyle yani ..keşke gelebilsen ne güzel olur kız ...iş konusunda sık dişini biz işsizlikten kırılıyoz..zeynep sultan için üzüldüm ..cnaım içi içini yiyodur ben burya uğrayamayınca öyle oluyorum acaba unuturlarmı diye çok kokuyorum valla ...
Ben de Samsun'Luyum,Samsun Vezirköprü..
bak burdada karşılaştık o zaman hep görüşürüz inş ...
evet canım bugün uğradık sen yoktun ..özledim valla sizinle şöyle güzel güzel sohbet etmeyi ama bu ara ne oluyosa bi aksilik hiç denk gelemiyoz ...iyi yapmışsın gez tabi dün birazcıkta ben çıktım çok iyi geldi ...

ah güzelim sen benim kaç günlerdir uğraştığım şeyleri görsen bu kadar bile girdiğim için beni tebrik ederdin ...herhalde ...kaydirigubbakcemile3kıyamam annein işi zor ya ...yardımcı olun tabii ..canım ..sizin müdür kafayı iyice yemiş bence hasta olan kendi adamcağız farkında değil...kaydirigubbakcemile3

canım benim ya güldürdün beni allah iyiliğini versin hayatım ya....
ama seni unutmayız hiç merak etme aşkolsun ya kendi adıma konuşayım gerçekten uzun yıllardır tanıyormuşum gibi bazen açınca göremiyorum ya diyorumki işi vardır vs felan....kaydirigubbakcemile5
müdür konusunda haklısın ya acil bir doktora gözükmesi gerekiyor....
akşam pcde film izliyordum yatağıma yatmış uyuyakalmışım :bbo:

iyi o zaman ...ne demek yaşamaktan yoruldum ....kimin için değerki yaşamaktan yorulmaya hayat senin hayatın ....

sabah ev temizliyordum bişey oldu saçma sapan aslında ama artıkk ne sabır kaldı bende nede başka bişey ...dayanamıyorum üzülüyorum,birde başına gelmeyen bilmiyor ne söylesem ne anlatsam boş,mücadele veriyorum yaşamak için,20 yaşındaydım evlendim gölcükteydi evim,ayrıldım,hala psikolojik tedavi görüyorum ilaçlarım var hergün aldığım,ayrıldım evim yuvam herşeyim gitti üstüne üstlük borçladıkta,geldim samsuna ailemin yanına o dönemde bir arkadaşım vardı,arkadaşlığımız ilerledi görüşmeye başladık,bu hep yanımda,samsuna geliyor beni görmeye,ilgileniyor,en zor anlarımda yanımda,seviyorum.... vs vs vsbirgün beni bıraktı ayrılmam sebebide sen dulsun,hastasın vs
aşağılık kompleksine kapıldım,nette felan bir sürü birileri oldu kısa süreli sonra bu bay bilmiş geri döndü seviyorum unutamıyorum diye bende atladım sazan gibi,msnimi çaldı herşeyimi öğrendi ayrıldı gene,barıştı ayrıldı barıştı ,ayrıldı...
sonra özkan oldu hayatımda bunu bilirsniz,ben ona çok inandım inanmak istediğim için belki,bozulan düzenimi herşeyimi yerine getirdi belki belki beni kullandı ama bende onu kullandım,saplantılarımı yok etti sonuçta özkanda herneyse bu başta anlattığım çocuk gecen gün gene geri geldi salaklık bendeki bende gelmesine izin verdim,yine kötü bi şekilde gitti
ben daha kimseyle görüşmüyorum hiç bişekilde ,gıcık bir işim var orda çalışıyorumki ailemin üzerine çok yük oldum,çok borç ödediler,en azından kendi masrafımı karşılayayım,sinir diye bişey kalmadı işyerinde ayrı yoruluyorum,yorunluğum işten değil sıkıntı stresten,eve geliyorum ayrı,o bişey söylüyor bu bişey söylüyor,dayanacak gücüm kalmadı,umudumda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…