- Konu Sahibi txuxrkanxixm
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.kimseler uğramamış bugün nerelerdesiniz?:sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GAMZELİM gel vallahi canım ben hep diyorum öyle değişti,öyle güzelleştiki anlatamam neresiden ailen biliyonmu
aaa aşkolsun canım bilmem miiii...annemde -babamda LADİK li..dediğim gibi sadece 3 sene oldu gelmeyeli,ondan önce her yaz mutlaka 15 gün geliyordum..ama bu yaz niyetlendik,eşimde egeli ve SAMSUN u çok merak ediyor zaten..inşallah yaza buluşuruz:))
gamzelim topiğimize gel bekleriz bak diğer arkadaşlar egede zaten şuan,ya bu arada samsunumuzun kızlarını kaçırmıyorlar sanırım bu egeliler görünce
aaa aşkolsun canım bilmem miiii...annemde -babamda LADİK li..dediğim gibi sadece 3 sene oldu gelmeyeli,ondan önce her yaz mutlaka 15 gün geliyordum..ama bu yaz niyetlendik,eşimde egeli ve SAMSUN u çok merak ediyor zaten..inşallah yaza buluşuruz:))
derincim eh işte az kaldı sayılır arada griyorum bir göz atıp çıkıyorum ...ama işlerim bitince bol bol görüşcez aslında gece bi ara uğrdım herkes kapalıydı bende çıktım ...
günaydın kızlar
a.s.mrb herkese evet ya acayip yoğunum bide ay ortalarında kendimi üzecek bişey buluyorum çalışmıyorum, ay sonlarıda sıkışıyorum böyle of ya tavsiyleriniz için tşk ederim
kusuum evet gamzelim gelmişti topiğimize,derincim biliyorum eşiniin adanalı olduğunu işte söyledim öyle...hani bırakmamışlar ki sizi,benim eşimde afyonluydu benim dilim yandıya kesinlikle olmaz yabancı bi yerden ya samsun ya trabzon artık
kusuum çizelgeni yapmışsın kusura bakma canım ama gerçekten acayip yoğunumkafamçokkarıştı haberleşelim ya,bu arada zeynepsultan annesinin yanına gitti o samsunda öğrenciya tatil onlara şimdi daha 1 ay beklemeyin nete giriyor ama demekki çok vakti olmuyor neyse ya çok konuştum anaaaa,he kız kusuum benim örtümü unutmadın demikaydirigubbakcemile3
Bende geldim![]()
canımcım örtünü unutmadım sadece şu işlere girişince kaldı ama haftaya konak tarafına gidicem mecburen gidicem ..ozaman kemeraltınada bkıcam canım ...a.s çizelgemi yaptım biliyorum çalışınca zor oluyo böyle şeylerin kusuru olurmu hiç ...ben bi egeliyle evliyim ama çooook mutluyum ..sen şansızmışsın kötüsüne denk gelmişsin ....bence hayırlısını versin allah inş bundan sonra karşına mutlu olabileceğin biri çıkar....sen iyibir insansın ...inanki bütün kalbimle söylüyorum allah karşına önce seni haketcek birini çıkarsın ....:Saruboceq:
biz daha öncede konuşmuştuk demi bu topikte ...benim annem ladikli ...sanki konuşmuştuk gşbş geliyo bana ...:uhm:
günaydın arkadaşlar!a.s.GAMZELİ çok ladikli var buralardaa.s babamın da akrabaları vardı orda küçükken giderdik.benimde samsuna gitmeyeli dört yıl olacak!:1no2: eşin nereli?
suprensesi benim eşim buralı değil adanalı! biz beraber okuduk eşim üniversitede kaldı gidemedik başka yere:1no2: gerçi eşim seviyor buraları artık çok alıştık kendi memleketimden çok yerini biliyorum valla!CADIARZUsanırım işlerin gerçekten yoğun tartışma iş yerinde boşver!kendine dikkat et!
hadi herkesi öpüyorum a.s.görüşürüz arkadaşlar!...