N
naz4186
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
iş bitiomu canım benim ya.hele cocuk warsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah bnkide öle.:)cocuk drmuo yapmıorum işleri bunalıorum.yardımcı olacagına dıo kı cook kafana takıosun ew işlerini:)
mrblar kızlar ya kusuuuuuuuuummmmmmmmmm nerdesin kız,derincim nazım ben size sitem etmemeliyim anlaşılan ev çocuk sizde dert çok oysa ben bugün gün gezmeye gittim samsun yetmedi amasyadaydım bugün gelir gelmezde pc başına oturdum
canım dayanamadım acısına acile gittim bandajladılar çok şükür bişey yokmuş ama,ben zayıflıyorum ama sinirlerimde zayıflıyor bardak felan herşeyi kırdım bide,yok yok gerçekten bırakmam gerekiyor galiba annemde burda yok trabzona gitti anlattım nasıl üzüldü
kızlar beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim ..badana boya işlerine giriştik o yüzden ..bu gün açık ama başında olamayabilirim ..arasıra bakıcam ...sizi çoook özledim ...1 bilemedin 2 gün daha bana müsade sonra yazışırız oldumu ...
mrb kızlar benimde bu aralar yoğun bide denense sinirliyim tahammul gücüm kalmadı olaylara acaba bu işmi beni strese sokuyor ya anlamadım gitti,derincim ya ama çok tatlı gözüküyor ben bakarım ona olurmu aaa,kusum hatta kızım bu havada ne badanası ya tatlım sabret dur hele daha bahar gelmedi ama
Canım erkencisin hayırdır yoğun,soğuk,gıcık bir gün ya off şu işler bitmicekmi bigün bilmiyorumki sen nasılsın yoksa fıstıkmı uyumadıda erken kalktın