Samsun///55

bitmiyor ama hiç yardımcı olan da anlayan da yok!....:1no2:eşim temizlik hastası olduğumu düşünüyor CADIARZUgerçekten önem veriyorum biraz yardımcı olsa söyleyeceğine çok daha iyi olacak ama nerdeeee....

ah ah bnkide öle.:)cocuk drmuo yapmıorum işleri bunalıorum.yardımcı olacagına dıo kı cook kafana takıosun ew işlerini:)

mrblar kızlar ya kusuuuuuuuuummmmmmmmmm nerdesin kız,derincim nazım ben size sitem etmemeliyim anlaşılan ev çocuk sizde dert çok oysa ben bugün gün gezmeye gittim samsun yetmedi amasyadaydım bugün gelir gelmezde pc başına oturdum

ah ah bnkide öle.:)cocuk drmuo yapmıorum işleri bunalıorum.yardımcı olacagına dıo kı cook kafana takıosun ew işlerini:)

mrblar kızlar ya kusuuuuuuuuummmmmmmmmm nerdesin kız,derincim nazım ben size sitem etmemeliyim anlaşılan ev çocuk sizde dert çok oysa ben bugün gün gezmeye gittim samsun yetmedi amasyadaydım bugün gelir gelmezde pc başına oturdum

günaydın kızlaaaarrr!a.s.naz'cığım benimki de çok taktığımı düşünüyor ben gerçekten rahatsız oluyorum taktığımı söyleyeceğine dikkat etse daha memmnun olacağım!a.s
suprensesi amasya'da ne yaptın?iyi yapmışsın gezdiysen keyfine bak!ya kuusuuum ortalarda yok ne oldu anlayamadım :uhm:merak ediyorum bu kadar uzun uğramamazlık yapmazdı ama hadi bakalım!suprensesi resimlere yorumların için teşekkürler a.s.çok tatlı değil mi ama bir o kadar da yaramaz inan!...gamyoncuiremsu

kızlar beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim ..badana boya işlerine giriştik o yüzden ..bu gün açık ama başında olamayabilirim ..arasıra bakıcam ...sizi çoook özledim ...1 bilemedin 2 gün daha bana müsade sonra yazışırız oldumu ...

suprensesi,seni bende çok özledim...derincim senide valla bıcırık kızının hikayelerinide ...öp onu çok oldumu ..nazcım senide öpüyorum galiba seninde var ufaklık ....

canım dayanamadım acısına acile gittim bandajladılar çok şükür bişey yokmuş ama,ben zayıflıyorum ama sinirlerimde zayıflıyor bardak felan herşeyi kırdım bide,yok yok gerçekten bırakmam gerekiyor galiba annemde burda yok trabzona gitti anlattım nasıl üzüldü

sen neler yapıyosun böyle kendine:mymeka:hayret bişey ya...tam :oklava::oklava: bunu haketdiyosun sen varya:kızgın::kızgın:

mrb kızlar benimde bu aralar yoğun bide denense sinirliyim tahammul gücüm kalmadı olaylara acaba bu işmi beni strese sokuyor ya anlamadım gitti,derincim ya ama çok tatlı gözüküyor ben bakarım ona olurmu aaa,kusum hatta kızım bu havada ne badanası ya tatlım sabret dur hele daha bahar gelmedi ama

kızlar beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim ..badana boya işlerine giriştik o yüzden ..bu gün açık ama başında olamayabilirim ..arasıra bakıcam ...sizi çoook özledim ...1 bilemedin 2 gün daha bana müsade sonra yazışırız oldumu ...

mrb kızlar benimde bu aralar yoğun bide denense sinirliyim tahammul gücüm kalmadı olaylara acaba bu işmi beni strese sokuyor ya anlamadım gitti,derincim ya ama çok tatlı gözüküyor ben bakarım ona olurmu aaa,kusum hatta kızım bu havada ne badanası ya tatlım sabret dur hele daha bahar gelmedi ama

canlarım iyi akşamlar!a.s.kuusuum iş açmışsın başına iyisin ya bekleriz biz!:teselli:
suprensesi boş yere strese girme ye, iç, gez ,keyfine bak:mymeka: benim kızın hikayeleri bitmez yazarım bol bol!bu arada resimler yorum yazmışsın teşekkürler!öpüyorum hepinizi!....a.s.

Kadınlar Kulübü > Ortaya Karışık > Teknik Destek > Chat & Messenger
burdan girsene ccanım
sağolsun zepcimiz ve sardunyamız bize güzel avatarlar hazrılamışlar,bu arada 2 sinede tşkler

Canım erkencisin hayırdır yoğun,soğuk,gıcık bir gün ya off şu işler bitmicekmi bigün bilmiyorumki sen nasılsın yoksa fıstıkmı uyumadıda erken kalktın

Canım erkencisin hayırdır yoğun,soğuk,gıcık bir gün ya off şu işler bitmicekmi bigün bilmiyorumki sen nasılsın yoksa fıstıkmı uyumadıda erken kalktın

kolay gelsin suprensesia.s.!erken açtım bugün pc.yi a.shergün sekiz gibi kalkıyoruz biz!:1shok: benim bücür uyumayı sevmez doğdu doğasılı!bugün çok iyi hissetmiyorum uçuk çıkmış dudağımda, öksürük tutu, birde işlerim var ama halsizim malum döneme de girdim sancım var!benneyaptımkiboşver çalış ya millet iş bulamıyor :teselli:işsizlikten kafayı yedi herkes!

Back