Samsun///55

canım senide aramızda görmekten keyif alırız demi kızlar,gel her zmaan böyle neresindensin samsunun hatta ben ekstre bi soru daha sorayım kocaelinini neresinde oturuyorsun nasıl özledim kaydirigubbakcemile4 izmit değiştimi hiç son zamanlarda
canım samsun havzalıyım aslen.ama kocaeli gebze de oturuom.tşkler edrım ksılar hepınızı frsat buldukça sizi katılmaya calışcam:sm_cool:

bende gölcükte oturuyordum bir zamanlar ondan s ordum canım geliyormusun samsuna tatillerde

tşk ederim kussum zahmet etmek istemem ama çok istiyorum burda kumaşcılara bakıyorum orası gidi olmaz diyo annem,nettende güvenemedim inan bak zahmet olacaksa yanlış anlayacaksan boşver unut gitsin canım

kız aşk olsun ne zahmeti canıma bak ya ....ay benimki evde yine çıkıcam hemen kızı parka götürdü bende evi süpüreyim ..yine bakmaya çalışırım ...nazcım öpüyorum seni derincim senide fıstığımızıda ....

kız aşk olsun ne zahmeti canıma bak ya ....ay benimki evde yine çıkıcam hemen kızı parka götürdü bende evi süpüreyim ..yine bakmaya çalışırım ...nazcım öpüyorum seni derincim senide fıstığımızıda ....

CANIM AKŞAM SÖZLEMİŞTİK HATIRLARMISIN delikafadulden SEN ŞU KOCİŞİNİ ALMANYAYA FELAN GÖNDER YA DOYAMIYORUM SANAKİ SEN UYGUN OLSAN BEN İŞTE OLUYORUM BU SEFER NEYSE İŞLERİNİ YAP CANIM
NAZCIM BEN ATAKUMDA OTURUYORUM,ASLINDA TRABZONLUYUM BABAMIN GÖREVİ DOLAYISIYLA 13 YILDIR SAMSUNDAYIZ ARTIK BURALI OLDUK a.s.

günaydın arkadaşlar!a.s.hepinize iyi hafta sonları a.sbugün hava açtı nihayet değişmezse kızı gezmeye götürürüzhihoyyyt çok sıkıldı çocuğum!hepinizi öpüyorum.....

Ya derincim burdada müthiş bir yağmur var,şimdi kızacan bana sanırım bu rejimden vazgeçsem iyi olacak sinirlerim zayıfladı tahammul gücüm kalmadı dün salak bi şeye sinirlendim duvara vurdum şimdi elim şiş eczaneye gidecem çıkamıyomda işten off

ya kızlar nerdesiniz siz ama ya bırakıp gidecem sizi terkedicem bu topiği,sevgilisinden ayrılanlar topiğindeyim hiç çıkmıcam ordan sonunda,merhaba zeynepcim nasılsın annenler nasıl hasret gideriyorsunuzdur slm söyle he bu arada saklama kabınız bizde kalmış,gelince artık

ben geldimmm!a.s.suprensesi ben sana anlatmaya çalıştım rejim olayına girmemen gerektiğini ama illa ki senin kendine zarar vererek öğrenmen gerekiyor!:kızgın:hem sen gelmediğin zaman biz sana kızıyor muyuz?:sm_confused:çoluk çoçuk bir de kocalar surat yapıyor ilgilenmeyincekafamçokkarıştı evin işi de bitmiyor gel de otur bakalım bilgisayarın başına!sen şu rejim olayını bırak artık; ben spora başlamayı düşünüyorum pazartesi evde plates yapacağım bir şekilde sen de dene bence!a.s

canım dayanamadım acısına acile gittim bandajladılar çok şükür bişey yokmuş ama,ben zayıflıyorum ama sinirlerimde zayıflıyor bardak felan herşeyi kırdım bide,yok yok gerçekten bırakmam gerekiyor galiba annemde burda yok trabzona gitti anlattım nasıl üzüldü

ya inanmıyorum nerdesiniz kızlar şttttttttttttttttt ,he yarın beklemeyin beni topiğe şehir dışına çıkıcam off ya kime anlatıyomki

ya inanmıyorum nerdesiniz kızlar şttttttttttttttttt ,he yarın beklemeyin beni topiğe şehir dışına çıkıcam off ya kime anlatıyomki

günaydın kıslat.canım suprensesi nasılsın canım.wala bitürlü denk gelemıoruz.

iyi pazarlar arkadaşlar!a.s.oturamıyorum pek pc.nin başına benimkilerin dertleri bitmiyor ki!:kızgın:bugün sabahtan beri yeni oturuyorum işlerim bitmedi!....:1no2:

Back