Samsun///55

kızlar herkeze günaydın bende Samsun luyum ama Antalya'da yaşıyorum bir yıldır senelik iznim yeni dolacağından gidemedim ama çok özledim inşallah en kısa zamanda gelebilirim canım memleketim...

hey ben de samsunluyum.Aslen çarşambalıyım,eşimde termeli....fakat bilin bakalım nerede oturuyorum " Iğdır" evet .Ama olsun vatanımızın heryeri çok güzel gerçekten.Sadece çoook uzak.Ailem merkezde oturuyor.Karadenizin incisi diyorum ben Samsun a...Püfür püfür denizi,akşam olunca bazen ılık yağmuru ve toprak kokusu sonra.....Ayyy yeni geldim ama şimdiden çok özledim...insan anılarını,umutlarını bırakıp geldiği gurbete alışması zor oluyor tabi.hepinize selamlar sevgiler...

Esranur mrb bende samsun carsambalıyım ama ankarada oturuyorum.çarşambanın neresindensin ? ben değirmenbaşındanım. bana cvp yazarsan memnun olurum canım.

geçen sene vezirköprünün köprübaşı köyünde kaldım, hayatımda böyle işkence yaşamadım

♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

♥ Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

♥ Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim, günaydın canım arkadaşlarım günaydınnn
:lepi:kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:enbuyukkk:

slm arkadaşlar bende samsunluyum ama şu an ist yaşıyorum bu arada aranızda yeni katıldım

merhabaa.s.uzun zaman oldu memlekete gitmeyeli özledim!özellikle pideyi,çiftlikte döner yemeyi ve upuzun kumsalı...belki seneye yazın kızımla gideriz artıkkaydirigubbakcemile güzel samsunuma sevgiler...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…