Samsun///55

berde aslen istanbullu olup samsunda yaşayanlardanım eşimin işi dolayısıyla...ama samsunu seviyorum gerçekten çok güzel bi şehir henüz tam öğrenemesemde :)

berde aslen istanbullu olup samsunda yaşayanlardanım eşimin işi dolayısıyla...ama samsunu seviyorum gerçekten çok güzel bi şehir henüz tam öğrenemesemde
merhabaa.s.zor öğrenilecek bir yer değil deniz kokusu sevdirir en azından şehri değil mi?pideler ve döner hala güzel mi?ben gitmeyeli üç yılı geçecek:çok üzgünüm:

komşu memleketim nasılsınız.amasyadan kucak dolusu sevgiler size hayırlı bayramlar canlarım.

Hayirligunler022.jpg

canım ya sözüm söz ama geç olcak gibi işler yoğun ay sonu hesapları felan öldüm eve gidince artık kusura bakma inan merağına değeceksüprizzzzz

tamam beklerim ben a.sama boş bırakma buralarısositososito iş güç derken! bak ben çocuğu kocayı uyuttum CADIARZUkalktım!sengözlerimebaksanab

çok teşekkürlera.s. ben buraya gitmedim ama samsuna gittiğimde gideceğima.s diğer fotoğrafları da bekliyorum çok güzel!...:lepi:

kızlar umarım beğenirsiniz batıpark alanı bu kadar istersneiz sizin için gittiğim heryerden resimler eklerim gene.bide bu benim ilk deneyiyim resim çekip eklemek gibi yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum

SAMSUNDAN Sevgilerle..........:teytey:

bunları çocuğuma gösterdimgamyoncuiremsu oraya götür beni diye ağlıyor şimdi:a015: daha samsunu göremedisenağlama ikibuçuk yaşında :emir_bebek:umarım en kısa zamanda götürebilirim onu da!a.s

Back