- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
berde aslen istanbullu olup samsunda yaşayanlardanım eşimin işi dolayısıyla...ama samsunu seviyorum gerçekten çok güzel bi şehir henüz tam öğrenemesemde
merhabaa.s.zor öğrenilecek bir yer değil deniz kokusu sevdirir en azından şehri değil mi?pideler ve döner hala güzel mi?ben gitmeyeli üç yılı geçecek:çok üzgünüm:
Canım Samsun um.Üniversite yıllarımın tatlı anılarının geççtiği yer.Çok seviyorum Ata mın şehrini.
Merhaba, çok özledim Samsun u.İlk fırsatta gideceğim.
bende bende özledim hemsolarrrrrr
Canlarım madem uzakta arkadaşlarımız var onlar için resimler ekleyelim samsunumuzun..Ben uzaktaki arkadaşlarımız hihoyyytiçin başlıcam çekmeye....
kızlar bugun amisos tepesine gittim sırf size resim çekmek için çektimde ama yorgunum yarın hepsini atıcam sööözzzz :dance:
canım ya sözüm söz ama geç olcak gibi işler yoğun ay sonu hesapları felan öldüm eve gidince artık kusura bakma inan merağına değeceksüprizzzzz
kaydirigubbakcemile5bende bende
kızlar umarım beğenirsiniz batıpark alanı bu kadar istersneiz sizin için gittiğim heryerden resimler eklerim gene.bide bu benim ilk deneyiyim resim çekip eklemek gibi yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum
SAMSUNDAN Sevgilerle..........:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?