- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
hg aramıza diyeyim önce canım biz buluşma ayarladık ama fazla gelen olmadı nergiscim izne gelecek inş ozaman bzde düşünüyoruz buluşmayı eğer buluşmanın yerini ve tarihini buraya yazarsan bikaç gün önceden sevinirim eğer işim falan olmazsada gelmeye çalışırım görüşmek tanışmak dileğiyle hoscakal canıma.s.:enbuyukkk:
Evet bende çarşambalıyım belediyenin olduğu tarafa doğu yaka diyorlar oraya gelin gittim 9 sene durdum daha sonra hıdırellezi kutladığımız bir yer vardı bilirmisin oraya siteler yapıldı ben şimdi orada oturuyorum.Görüşmek dileğimle a.s.Şenizcanimsin valla netarafti kizzz anaaaa belediye tarafinda sendemi carsambadannn güldenizcigimm
ilk duyduğumda bir kötü oldum.Malum kanserin ismi soğuk daha sonra kendimi hızla toparladım çünkü ameliyat sonrası kanser tedavisi için radyo iyot almam gerekiyor.Güçlüyüm çünkü allahıma şükürler olsun ki elim ayağım gidiyor.Hastanelerde insan daha beter hastaları gördükçe insan sürekli elim ayağım gidiyor aklım zikrim yerimde deyip hamd ediyorsun.En büyük servetimde çocuklarım sağlıklı........canım çokkk geçmiş olsunnnn Şenizbende meme kanserinden oldum 2004aralık 30 da
geçerrrrr bu günlerde geçerrrrr sıkma canını assskımmmmmŞeniz
ilk duyduğumda bir kötü oldum.Malum kanserin ismi soğuk daha sonra kendimi hızla toparladım çünkü ameliyat sonrası kanser tedavisi için radyo iyot almam gerekiyor.Güçlüyüm çünkü allahıma şükürler olsun ki elim ayağım gidiyor.Hastanelerde insan daha beter hastaları gördükçe insan sürekli elim ayağım gidiyor aklım zikrim yerimde deyip hamd ediyorsun.En büyük servetimde çocuklarım sağlıklı........a.s.
mrb bn ist.da yaşıyorm ama samsunu ve smsunlularu az buz tanıyorum samsun merkezlilerle msnde konşmak istiorm:)
tşk ederimmm canımmm valla bi hg diyen sensinnn arkadaşımmm Şeniz[/QUOTEAaaaa Beloş h.g.bizlerde buradayız..Sadece pc bozuktu yazı yazamadım.....a.s.a.s.Herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?