Şampuan ve Saç Kremleri Şampuanınızda Dimethicone varsa Dikkat

Şuan Dfn Garlı'da yok canım aman aramızda kalsın hangisinin adını ansak hepsine koydular şu silikonu

sorma canım ya...dfn garlıyı bende kullandım 1 şişe...ama o da saçımı acayip yağlandırmıştı..mübarek şampuan değil nerdeyse zeytinyağını parfümleyip sulandırıp koymuşlar gibi..

ipektede var malesef,kepeğe karşı etkili olanda

güneş tresanı sen kullanıyordun,nasıl memnunmusun,bide saç kremi olarak ne kullanıyorsun?
dimethicone olmayan..

canımcım eskiden kullanıyordum ama artık kullanmıyorum...son markete gidişimde üstlerini tekrar okudum ne yazıkki onlara da konmuş...
içinde silikon olmayan ve benim bildiğim birtek dermokilin yağlı saçlar için olanı vardı ama ona da koyarlar sonra...
canım bende saç kremi kullanma adeti yoktur..şampuana bal katıp kullanırdım kremli şampuan gibi olurdu...

son çare olarak sanırım şu kremli el sabunlarıyla yıkamayı deniycem saçlarımı..
zeytinyağlı ve gliserinli de iyi gelmiyor bana...daha doğrusu yağ içeren hiçbirşey iyi gelmiyor..ama kişiye bağlı tabi ki

sorma canım ya...dfn garlıyı bende kullandım 1 şişe...ama o da saçımı acayip yağlandırmıştı..mübarek şampuan değil nerdeyse zeytinyağını parfümleyip sulandırıp koymuşlar gibi..

Anamm ne diyin sen benim saçlarım da çok yağlıdır, şimdilik memnunun ama korktum valla ya daha da yağlandırırsa:bbo:

bugün marketten durunun beyaz saf sabunundan aldım büyükçe kalıp halinde olanından..
saçımı onunla yıkamayı deneyeceğim...
duru ile hacışakirin beyaz saf sabunlarının içeriklerini karşılaştırdım ve duru olanında daha az içerik vardı onu tercih ettim..
sabunun sert gelme ihtimaline karşı bal da katmayı düşünüyorum..
sıcak suda balı eritip son durulama suyum olarak kullanabilirim...yada bal eritilmiş suyu..sabunlu suyla karıştırabilirim...

en sonunda bu durumdan bıkıp sabuna karar verdin demek:)) ama sabunda çok yıpratır saçları ya ve cilde bile zararlı sabun saçlarada zarar verir sonuçta sabunda saç diplerinde birikiyormuş.en iyisi bitkisel bi şampuana karar verdim bende

hakkaten bıktım canım ya :çok üzgünüm: az önce başka bi forumda diğer kimyasallarla ilgili şeyler de okudum ah sorma .. silikondan proteinden kaçıyorum ama başka zararını bilmediğimiz şeylerde var anlaşılan... hala saç derisini rahatlatamadım..yine tıkanmışlık hissi var...
olsun yinede sabunla şansımı deneyim bakalım...balla sertliğini kırmayı düşündüm...
ne alıcaksın sen canım...karar verdinmi :)

ha bu arada aklıma gelmişken...aslında eczaneden aldığım sedolin saç derisini baya rahatlatmıştı..dışarıda yürürken rüzgarı saçımın derisinde hissedebiliyordum o derece..ama onlar da sürekli kullanıma uygun değiller sanırım...aldığımda içeriğine bakmak da aklıma gelmedi.

:CüvCüv:
sadolin ya da sebamed gibi medikal şampuanlar kesinlikle zararsız çok iyi temizliyor ama söylediğin gibi saçları çok sertleştiriyor ve bu da uzun saçlar için iyi olmuyor. ben defnegarlıyı bi deneyim dedim ama sen ondan da memnun kalmamışsın neden.

bnm kullandığım otacının yeşil renkli 12 bitkilisinde yok bu dimethicone..ama çoğu yüz el kremlerinde filanda var bu madde...dfn çok yağlandırıyor..

dfn garlı saçımı baya yağlandırdı canım :çok üzgünüm:

bizim evde enwayi çeşit şampuan war marketlerden farksız anlıcagınızkaydirigubbakcemile3hepsine baktım sadece hobby de yok kaydirigubbakcemile5 o şampuanıda 6 yaşındaki kardeşim kullanıo kaydirigubbakcemile2 onunkine el koycam kaydirigubbakcemile5 o kadar begendigim kokusuna bayıldıgım awondada warmış ona yandım bide indirimde diye 2 tane almıştım :1no2: güneşcim uyarın için sagol canm a.s.

önemli değil bitanem :1hug:

Evet ben de markete gidip neredeyse hepsine baktım bir tek hobby de yoktu. Acaba denesem mi diye düşünmekteyim...

ama hobbyde saç kremiyle karışık bi şampuan değil mi yani ikisi bi arada olanlardan öyleyse o da zarar verir saçlara. ve sonuçta kozmetik şampuan ondada var çoğu zararlı şey. en iyisi paraya kıyıp organicum şampuan almak tamamen doğalmış sonuçta.

bu organicium eczanelerde satılıyordu dimi arkadaşlar ?
marketlerde yok sanırım....ama tabi yine alırken arkasını okumamız iyi olur...sonuçta o kadar para veriyoruz...bioxcin gibi bioblas gibi daha özel olduğunu düşündüğümüz pahalı şampuanlardada birşeyler çıkabiliyor..

organicum eczanelerde oluyor sadece. birşey daha buldum iyi olduğuna emin olduğum revivogen şampuan. bu ikisinden birini almayı düşünüyorum şampuanım bitince

çok tşkler yaaa bende neden saçmlarımm yağlıı görünüyoo diyodumm boyalıı ve banyodan 2 gün sonraa hemen ağlanıyoo çççççççççooooook saoll

ayrıca organicum350ml. 20-25 tl arası, revivogen ise 360ml. 27-30 tl arası fiyatlarda

hmm teşekkür ederim canım :) organicumun içeriğini araştırdım gerçekten içime sindi..
sadece silikon da değil...boyar maddeler, parabenler,kıvam arttırıcı kimyasallar falan da yokmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…