Şuan Dfn Garlı'da yok canım aman aramızda kalsın hangisinin adını ansak hepsine koydular şu silikonu
ipektede var malesef,kepeğe karşı etkili olanda
güneş tresanı sen kullanıyordun,nasıl memnunmusun,bide saç kremi olarak ne kullanıyorsun?
dimethicone olmayan..
sorma canım ya...dfn garlıyı bende kullandım 1 şişe...ama o da saçımı acayip yağlandırmıştı..mübarek şampuan değil nerdeyse zeytinyağını parfümleyip sulandırıp koymuşlar gibi..
bugün marketten durunun beyaz saf sabunundan aldım büyükçe kalıp halinde olanından..
saçımı onunla yıkamayı deneyeceğim...
duru ile hacışakirin beyaz saf sabunlarının içeriklerini karşılaştırdım ve duru olanında daha az içerik vardı onu tercih ettim..
sabunun sert gelme ihtimaline karşı bal da katmayı düşünüyorum..
sıcak suda balı eritip son durulama suyum olarak kullanabilirim...yada bal eritilmiş suyu..sabunlu suyla karıştırabilirim...
en sonunda bu durumdan bıkıp sabuna karar verdin demek:)) ama sabunda çok yıpratır saçları ya ve cilde bile zararlı sabun saçlarada zarar verir sonuçta sabunda saç diplerinde birikiyormuş.en iyisi bitkisel bi şampuana karar verdim bende
hakkaten bıktım canım ya :çok üzgünüm: az önce başka bi forumda diğer kimyasallarla ilgili şeyler de okudum ah sorma .. silikondan proteinden kaçıyorum ama başka zararını bilmediğimiz şeylerde var anlaşılan... hala saç derisini rahatlatamadım..yine tıkanmışlık hissi var...
olsun yinede sabunla şansımı deneyim bakalım...balla sertliğini kırmayı düşündüm...
ne alıcaksın sen canım...karar verdinmi :)
ha bu arada aklıma gelmişken...aslında eczaneden aldığım sedolin saç derisini baya rahatlatmıştı..dışarıda yürürken rüzgarı saçımın derisinde hissedebiliyordum o derece..ama onlar da sürekli kullanıma uygun değiller sanırım...aldığımda içeriğine bakmak da aklıma gelmedi.
:CüvCüv:
sadolin ya da sebamed gibi medikal şampuanlar kesinlikle zararsız çok iyi temizliyor ama söylediğin gibi saçları çok sertleştiriyor ve bu da uzun saçlar için iyi olmuyor. ben defnegarlıyı bi deneyim dedim ama sen ondan da memnun kalmamışsın neden.
dfn garlı saçımı baya yağlandırdı canım :çok üzgünüm:
bizim evde enwayi çeşit şampuan war marketlerden farksız anlıcagınızkaydirigubbakcemile3hepsine baktım sadece hobby de yok kaydirigubbakcemile5 o şampuanıda 6 yaşındaki kardeşim kullanıo kaydirigubbakcemile2 onunkine el koycam kaydirigubbakcemile5 o kadar begendigim kokusuna bayıldıgım awondada warmış ona yandım bide indirimde diye 2 tane almıştım :1no2: güneşcim uyarın için sagol canm a.s.
bizim evde enwayi çeşit şampuan war marketlerden farksız anlıcagınızkaydirigubbakcemile3hepsine baktım sadece hobby de yok kaydirigubbakcemile5 o şampuanıda 6 yaşındaki kardeşim kullanıo kaydirigubbakcemile2 onunkine el koycam kaydirigubbakcemile5 o kadar begendigim kokusuna bayıldıgım awondada warmış ona yandım bide indirimde diye 2 tane almıştım :1no2: güneşcim uyarın için sagol canm a.s.
ayrıca organicum350ml. 20-25 tl arası, revivogen ise 360ml. 27-30 tl arası fiyatlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?