- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- Konu Sahibi zeytinagaci
dikkat edin,sizi bir ay boyunca yağlı saçla gören birisi buraya konu açmasın sonra
Ahaha süpersinn cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat edin,sizi bir ay boyunca yağlı saçla gören birisi buraya konu açmasın sonra
Ahaha süpersinn cnm.
alemsin aslı
valla iş yerindekilere söyledim ben böyle yapıcam isterseniz uzak durun diye
yine de ne pasaklı pis diyen olmaz umarım.
blogun çok hoşmuş...
senin dolaşmayan saçların bu kadar dolaştıysa benim normalde dolaşan saçlarım ne hale gelecek düşünemiyorum :18:
Teşekkür ederim. belki bu yöntem sana yarayacaktır. ben sadece benim yaşadıklarımı yazdım. bu konuyu çok araştırdım ve yıllarca memnun kalan bir sürü insanın deneyimlerini okudum. bence denemeye değer bir yöntem :)
normal şampuanla yıkayınca da mı öyle dolgun oluyordu?
yoksa ilkinden işe yarıyor diycem:)
benimde saçım 2 günde yağlanıyor, yıkadığım gün anca birşeye benziyor :)
akşama püff diye sönuyor
Bendd cok istiyorum ya.... hatta karbonatimi sirkemi aldim bol bol bi cesaret bekliorum. Su an sinemaki bademyagi bemiks yapiorum. Onunla beraber uygulayabilirmiyim acaba? Birde ne yalan solim saclarim oldukca iyidir aslinda. Hani yagli yada kuru diyemem. Sagliksizlar sonukler diemem. Sirf şampuan zararindan kurtulim saclarim tamamen sogala donsun derdim. Birde bunu uygularken hicbir sey sürmüyormuyuz baska. Misal elseve mucizevi yag kullaniorum. Onudami birakmam gerek acaba? Biliorum cok sordum ama kafa karisikligi istee:-D:-D
ben normalde şampuandan sonra sıvı saç kremi ve hacimlendirici sprey kullanıyordum, onları da bıraktım. amaç saçı kimyasallardan arındırmak aslında. ama yağı uçlarına mı sürüyordun? diplerine değdirmeden sürmenin çok zararı olmaz bence ama bilemedim :44:
sinamekili tarifte bademyağı var onu sabunsuz çıkaramazsın saçından.
ben de yapmıştım o tarifi, 6-7 ay yaptım saçım pek uzamamıştı ama güçlenmişti.
bugün 3. günü doldurdum.
iş yerindeki arkadaşlar hala nasıl yağlanmadı dediler, saçımı kokladılar gayet iyi kokuyormuş.
ilk yıkamamın üstünden 40 saat geçti ve tekrar yıkadım.
saçımın sadece en tepesi yağlanmaya başlamıştı.
karbonat 10 gr koydum saçım çok yağlanmadığı için bence fazla geldi bu sefer. fazla gelince de biraz sert oldu dipleri.
keşke daha az koysaydım.
bi de saçlarımı 2 aydır boyamıyorum diplerdeki koyuluklar yağlılıktan falan değil kendi saç rengim
Eki Görüntüle 985953
Eki Görüntüle 985966
Eki Görüntüle 985967
evet yagdan sabunsuz kurtulamam sanırım. gercı uzamadı dıorsun bıraksammıkı bende acaba? yaaa çok şaşkoloz oldummmD bu arada evet bakım yagını sadece uclarına suruyorum. zaten cok yaglı saclarım yok. sen cok yaglı saclarım demıssın sneın bu durumda 3 gun surduyse yaglanmama bende 3 hafta falan rahat rahat gezerim heralde ahhahaD neyse hala o cesareti beklıorummD korkuyorum korkuyorummm:18::18::18:
seni takıip edeceğim eger bır aya kadar hala memnunsan yaşasın no poo diyecem bende o vakıttDD
valla bence sinamekiye bi süre daha devam et yeni başladıysan.
güzel besleyici bi tarifti, saça iyi geliyordu ama bemiks ağır kokuyordu, yazın yapılmaz zaten terledikçe buram buram kokar
her gün saç yıkayan biri olarak 3 gün yıkamamak benim için mucize gibi bişey
aslında yarın da idare ederdi ama sırf alışkanlık olduğu için yıkama ihtiyacı hissetttim.
ben de şu aşamada kimseye siz de yapın diye önermedim, kendimi kobay olarak kullanıyorum
1 ay geçip de hala memnunsam her yerde herkese öneririm artık
bu defa dayanabildiğim kadar dayanıcam yıkamamak için pazara kadar sabretmeyi düşünüyorum
pazar akşamı yıkarsam 4 gün dayanmış olacağım.
bence dayanmak için çabalama.. yani yıka saçını.. sonuçta kimyasal değil bişey değil zorlama hiç kendini:d sadece yağlanmama süresi için belki biraz sabredebilirsin ama gerek de yok:d gerçi yıkamaya da gerek yok diyorsun o da ayrı güzelikD heeeee valla kusra bakma bende seni kobayım yaptım takip edip görücem belki yol gözterenim olursun:Ç hadi bakalım rapunzel gibi uzun sağlıklı güçlü saçlara bizimkilere de yarişkolarımız tırmanırmı ne dersinD
sanırım dün saçını yıkadın, şimdi durum nedir :)