Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki arkadaşlar bi sorum olacak..
ıçinde silikon,protein ve paraben (3ü birden) olmayan tek bir şampuan ve saç kremi kaldı mı?:1shok::uhm:
bence saçlar daha doğal saç boyalarıyla boyanırsa ve doğal renginden en fazla 3 ton açığı kullanılırsa problem olmaz...ama siyah saçınızı sarıya boyayanlardansanız yani kendi doğal renginizden uzak renklere boyuyosanız yada röfleliyseniz işiniz daha zor tabi...
o tip saçlarda oluyo çünkü kurumalar yanmalar vesaireler...
ben saçımı amonyaksız boyayla ve doğal saç rengimle aynı renge boyuyorum şampuan olarak da silikonsuzları tercih ediyorum ve saçlarım şu an en az boyasız saç kadar sağlıklı ve parlak...tıpkı pantene reklamındaki koyu saçlar gibi ışık ışıl gözüküyorlar (tek farkı, ben pantene kullanmıyorum)
Bioblas' ta Dimethicone yok =)))
senin kullandığın şampuanın ismi nedir
canım ben şu an belli bir marka kullanmıyorum...evdeki kullandığım şampuan bittiği zaman markete gidip ne kadar şampuan çeşidi varsa arkasındaki içeriğini okuyarak alıyorum..
marka veya saç tipini kıstas almıyorum...protein,dimethicone olup olmamasını ve içeriği en az kalabalık olanları kıstas alıyorum..
ama artık bu maddenin olduğu markaları ezberledim artık onları okumadan esgeçiyorum..
mesela clear, pantene,blendax,elidor ve dove un tüm çeşitlerinde bu maddeler var..onları tekrar okumaya gerek bile duymuyorum...
en son dermokilin yağlı saçlar için olanını almıştım bu madde yok diye..ve içine bal katıp kullanıyordum...bittikten sonra tekrar markete gittiğimde onu bulamadım hobby aldım şimdi..
tabi yine arkasını okuyarak...
tamam çok teşekkürler bilgi için. bende en son Gliss aldım cansız ve donuk saçlar için ipeksi görünüm yazıyor üstünde ama içindekilere baktım dimethicone yok. inşallah iyidir bu da
ya bende otacı almıştım ama arkasını okuduğumda bu dimetcihone olduğunu gördüm halbuki bitkisel şampuan diye güvenip almıştım arkasını okumadan .
geçende hacı şakir aldım bu kez okuyup ama , bu madde yok görünüyor , hadi bakalım şimdilik bunu kullanıyorum
Bioblas' ta Dimethicone yok =)))