Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

bendee cok baktım onda bu war su warr en ıyısı dedım dalın dalın aldım yenıı ama yıkayıncaa bolee kece gıbı oluoo arkasınaa da pantene krem suruorumm cok ıı oluo sonuncata onemlı olann sac dıbı onun ıcın de en sonundaa dalınee gactımm buda olmazsa glıss denıycemm bakalımmm

mecitefendi sarmısak sampuanı yeni başladmm kllanmaya bklaım neler olcek

bende gliss kullanıyorum sıvı ipek içeren pembe olan. sacımda da boya var en cok ondan memnun kaldım spreyi de var tavsiye ederim kızlar.

ooooh Allah şu komili şampuanını yapanlardan razı olsun mükemmel saçlarımı ipek gibi yaptı ve hemen uzatıyor ilk aydan sonra hemen belli oluyor zaten ama sadece zeytin yağlı olanı için

Katiliyorum :128: Saclarimi biraz önce yikadim, normalde kabaran, sekil almayan saclarim inanilmaz güzel ve parlak Ben ayrica icine cam terebentin, bemiks ampul katiyorum ve banyodan cikmadan önce saclarimi soguk suyla duruluyorum. Kullandigim sampuan yesilcay özlü Senin sampuan hangisinden?

valla canım benim sadece zeytin yağı özlü kullanıyorum..çam terebentini bırakma canım şampuana çok fazla şey katmak birçok etkiyi yok ediyor benim sana tavsiyem arkadaşım cildiyeci daha evvel bende denemek istedim sordum tavsiye etmedi.soğuk sumu???ama hava çok soğuk birde soğuk su dökersem ölürüm heralde yazın iyide kışın bilmem ki

Nasil yani cam terebentin mi zararliymis? :44: Valla genelde sampuana katiyorlar, memnun olduklarini söylüyorlar. Uzun vadede bir zarari mi var acaba?
Valla ben sogugu severim banyomu da zaten kisin ilik suyla yapiyorum Soguk suyu banyodan cikmadan önce bi kac saniye tutuyorum tüm sacima su degecek sekilde. Vücuduma degirmiyorum suyu basimi yana egiyorum. Eger üsürsem soguk sudan sonra vücudumu sicak suyla yikiyorum o isitiyor zaten beni Ama bu soguk su cok güzel parlatiyor ve yatistiriyor sacimi. :128: Normalde cok kabarik, tülerik bir sacim vardir Ayrica kan dolasimini artirarak sac derisinin daha fazla beslenmesini sagliyor

mmm tamam zaman deneyeyim öyle güzel anlattın ki şimdi başımı soğuk suyun dibine bırakasım geldi şaka bir yana da banyodan sonra bende deneyeceğim bakalım iyi etkiyi bendede gösterecek mi canım??

mmm tamam zaman deneyeyim öyle güzel anlattın ki şimdi başımı soğuk suyun dibine bırakasım geldi şaka bir yana da banyodan sonra bende deneyeceğim bakalım iyi etkiyi bendede gösterecek mi canım??

Cok soguk olmak zorununda degil, yani civi gibi derler ya öyle soguk olmasin, sogugun biraz daha iligi diyelim Cok soguk su kepek yapabilir

yıllardır vichy kullanıyorum ve çoook memnunum
ama shauma yıd akullanmak istiyorum fakat artık marketlerde bulamıyorum nerden bulan varsa yazsın sevinirim birde şu ecolin i
merak ettim sarımsaklı şampuanı kızlar onu nerden alıyorsunus

Canim parfümerilere bak istersen marketlerde olmayan ürünler parfümerilerde bulunuyor, belki bulursun Sarimsakli sampuani bi kendin yapabiliyorsun, bi de hazir alabiliyorsun. Hazir istiyorsan aktarlara bak derim.

Kizlar ben sampuanim bitince Tresan Papatya Özlü almak istiyorum sac rengini biraz aciyormus. Kullanan var mi? :44:

Loreal ama mecitefendi lavantalı aldım oda güzel.Bir ara blendax,rejoice kullandım onlarda güzeldi

benim sampuanim may ra =) dogal sampuan =) pek çok sampuan kullandim ama bana en çok bu yaradi =)

saç tipine göre değişir...benim gür ve uzun saçlarım olduğu için her şeyi denedim...pantene çok döktü..elidor çok beğendim ben..loreal elseve kepek yaptıççç ben elidordan çok memnunum ama senede 1 şampuna değiştirmeliymişiz....

elidorun turuncu şişesi varya ondan kullnıyoru ben
dove kullnmıştım ben daha önce o da güzeldi
aslında bütün şampuanlar aynıymış zaten arkasını okuyunca farkediliyo
doğal almak lazım

dove kullandım aşırı bir güzellik görmedim zamanla kötü yaptığını duyduğum için bir daha almadım...
loreal elseve komple onarıcı 5 reklama kandım aldım ne kadar özeliği varsa tam tersi etkiyle karşılaştım görenler saçlarına ne olmuş dedi ama abimin kalın telli sert saçları yumuşacık olmuştu...
gliss ten de sanırım adını hatırlayamadım bir çeşitini almıştım onuda çokk sevemedim...
elidor kullanıyorum nerdeyse her çeşitini kullandım öylesine yumuşak yapan bir o var... pantene ve elseve den denemek istediğim çeşitler var bakacam bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…