• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

loreal kullanıyordum. dökülme artınca yenilenen elidorun saç dökülmelerine karşı olan şampuanına ve saç kremine geçtim. memnunum.

yaklaşık 1 yıldır bioblasdaym...değiştirmeyi de düşünmüyorum

the body shop..bal özlü sampuan ve saç kremi..diğer markalar kadar kimyasal içermiyormuş..o nedenle tercih ediyorum...ve memnunum da..

elseve bence çok güzel
hele kokusuna bayılıyordum ben
ama benim saçlarım çok kuru yıkadıktan sonra taraması zor oluyor
iki yıldır dove kullanıyorum daha kolay açıyor saçımı memnunum dovedan

Kerastase,burt bees, pantene kullanıyorum
burts bees cok guzelmıs narlı olanı yenı aldım cok temız kokuyor ve guzel temızlıyor

the body shop..bal özlü sampuan ve saç kremi..diğer markalar kadar kimyasal içermiyormuş..o nedenle tercih ediyorum...ve memnunum da..

body shop ballı sampuanın kokusuna bayılıyorum
ama sacımı kazık gıbı yapıyor burt bees ı de onerırım
yeni kullanmaya basladım cok guzel bır urun bıraz su gıbı kıvamı
ama guzel köpürüyor

down under naturals,kivili olanından şampuanım da gdo'lu içinde birsürü ampül,yağ var.:)

nivea papatya özlü bebek sampuanı kullanıyorm organıcumdan vazgectim artık yumusacık yapıo saçımı ve arada 14tl kar var eheeeh

ecolinn ecocare doğada %98 çözünen çevreye zarar vermeyen ve aynı zamanda saça bakım yapan türk malı şampuanım :):)

ecolinn ecocare doğada %98 çözünen çevreye zarar vermeyen ve aynı zamanda saça bakım yapan türk malı şampuanım :):)

ilk defa duyuyorum , ince düşünceniz nedeniyle tebrik ederim sizi.yerimseniben

Ben şampuan olarak Blendax kullanıyorum , saç kremi olarakda Gliss

ilk defa duyuyorum , ince düşünceniz nedeniyle tebrik ederim sizi.yerimseniben

Ben şampuan olarak Blendax kullanıyorum , saç kremi olarakda Gliss

a.s.teşekkür ederim:):):)

ayrıca sizin nazik davranışınız sebebiyle de ben sizi tebrik ederim:):enbuyukkk:

elseve elidor pantene tresan kullandım hep içlerinden elseve daha iyi bgeldi tresan da güzel ama çok kurutuo saçı şmdi ise bioblast kullanıorum o da güzel

dalinden blendaxsa geçtim yani çocukluktan ergenliğe geçtiğimden beri yıllardır vazgeçemediğin tek şampuan. arada çok şampuan denedim ama dön dolaş yine blendaxsa devam ediyorum saçım ince telli hiçbir şampuan onun gibi güzel yapmıyor...

elseve bence çok güzel
hele kokusuna bayılıyordum ben
ama benim saçlarım çok kuru yıkadıktan sonra taraması zor oluyor
iki yıldır dove kullanıyorum daha kolay açıyor saçımı memnunum dovedan

ben elseveyı kullandım sacımı baya doktuqune ınanıorum ama quzel yapmıstı sacımı
..suan pantene kullanmıorum o da ıdare edioo..
dove onarıcı terapi(yıpranmıs sacLar) ıste bu benım en cok begendım sampuandı..
pantene bıtınce tekrar eskı sampuanıma gerı donucem dov bana ıı qelmıstı

bende nerdeyse hepsini denedim.hiç birindende istediğim sonucu alamadım aslında.şuan elidor turuncu şişede olanı kullanıyorum.iyi gibi dökmüyo fazla.:umursamaz:

gliss yaban mersinli.
hem mis gibi kokuyo hem de kremlememe gerek kalmıyo yumuşacık yapıyo zemuszemus

Back
X