• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

kesnlikle gliss ve tüm ürünleri :) saçlarıma bugüne kadar onun kadar iyi gelen olmadı tavsiyede ederm

ben dove'un beyazını kullanıyorum ve çok memnunum. hem yumuşacık hem mis gibi saçlarım oluyor :) ama almamda en önemli etken kokusuu!

pantene de foss çıktı ya
evet dökülme yapmıcak kurutmucak şampuan bulsam alıcam ama yokkk

kuaförümden alıyorum profösyenel kullanımlar için çok etkili markası Goldwell "ınner effect" onarıcı ve dökülmeyi,kurumayı engelliyor...tavsiye ederim

Ben dove yi kullanıyorum, memnunum da ama gliss be elseve nin çok iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar da olmuş, o yüzden onları da bir denemekte fayda görüyorum...

bulaşık deterjanı :1: çok ciddiyim, kuzenimin saçlarında kızıllık vardı diye boya bile tutmuyordu... bulaşık deterjanıyla yıkamaya başladı, saçları ana rengi öyle güzel parlıyor ki çok heveslendim... gerçi bende boya var ama, gayet güsel yinede...

bundan kullanıyorum çok memnunum bu 3. alışım kaydirigubbakcemile2
img_802160751_200.jpg

ben dove'un beyazını kullanıyorum ve çok memnunum. hem yumuşacık hem mis gibi saçlarım oluyor :) ama almamda en önemli etken kokusuu!

ben dov'n lacıvert kutusunu onarıcı trepy yıpranan saclar ıcın olanı kullanıyorum canm ama sankı bıraz matlaştırdı sen onu denemış mıydn ?

ooooh Allah şu komili şampuanını yapanlardan razı olsun mükemmel saçlarımı ipek gibi yaptı ve hemen uzatıyor ilk aydan sonra hemen belli oluyor zaten ama sadece zeytin yağlı olanı için

İpek'in kepeğe karşı etkili olanını kullanıyorum uzuun zamandır ..
Çokta memnum arada bir değiştirsem de , reklamlara kanıp
En iyisi ipek , ipek gibi yapıyor saçlarımı..

dove head and shoulders kullanıyorum

devamlı şampuan değiştirmek benim tarzım
saçım alışmadan yenileriyle tanıştırıyorum onu

yoksa dökülmeye başlıyor

pantene kulanıyordum dove geçtim 6 seneye yakındır kullanıyorum denemediğim şampuan kalmadı eşim yüzünden sabit fikirlilik yapıyorsun marka takıntın var dedi yeni evlilik birşey deyemedim.ondan bundan derken çanım çok sıkıldı evlilik ilerledikce başka birşey almıyorum artık çünkü saçlarım ancak ikisiyle iyi oluyor.alıştı eşim ve anladı farkı illaki bir isbatlayacağız:umursamaz:

BC Bonacure sampuan ve saç maskesi kullanıyorum elseve saç spreyı ve elidor serum saçlarım çok kuru ve kalın tellı oldugu ıcın bakım yapmak zorundayım sureklı...

Back