• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

Habipoğlu Sarımsak Özlü Şampuan

cok da guzel.tavsiye ederim. kokusuz. :34:

Gliss..... çok şampuan değiştirdim gliss en iyisiydi :8:

Elidor pembe ve yine Elidor pembe saç kremi..

denemediğim marka kalmadı,en çok Elidordan memnun kaldım..
Tresan kazık gibi yaptı.bana bitkisel şampuan yaramıyor..

prozinc dermatoloğum önermişti. dimenticone yok içinde kepeğe süper..

dove' un boyalı saçlar için bakım setini kullanıyorum ama sac kerimim bitmişti bende kopmalara karsı korucu bakım die aldım şimdi yıkadım kuruttmum müthiç ve çok hoş kokuyor

BiobLaS....!
NoRMaL SaÇLaR İÇiin...:52:
Ve saçLaRıda UzatiiOOoo..!
normaLDe 12 TL Ama BİM^De , 6-7-8 CivaRı OLması Lazıımm :]

Aloe jojoba şampuan, çok memnunum. Saçlarımın dökülmesini tamamen durdurdu ve çok canlı.

Kesinlikle Elseve!! öncede arı sütü kullanıyordum şimdi pembesine döndüm mükemmel!:10::12:

saçlarıma en iyi gelen sampuan elseve :79:
loreal-elseve-komple-onarici-5_207.jpg

Ee tresan kullanan yok mu hic? :26:

ben kullandım ama ısırgan otlusunu kullandım.güzel şampuan beğendim,yağlı saçlar için olanını kullanıyordum iyi yapmıştı saçlarımı ama saçlarımı savurdukça buram buram koksun istediğim için otacı'ya geçtim.otacı da güzel.

ailecek head & shoulders kullanıyoduk,kepekli saçlar için.bizimkiler çok memnunlar,kepeğe falan etkili gerçekten.ama ben bitkisel şampuanlara merak saldım ve tresan papatya özlü şampuan aldım ama daha yeni aldım.Etkisini görebilmem için en az 1-2 ay geçmesi gerek sanırım.Otacının da saç kremi var,böyle buram buram bitki koksun istiyorum güzel kokuyo çünkü saç kremi falan.

arkadslr duyduguma gore içinde saçkremi barındıran saçlar sacı cabuk dokuyoms..uzak durmalıyız

evet, ikisi bir arada şampanlar çoğu saçı döküyor, galiba deriye temas ettiği için.şampuan ayrı krem ayrı kullanmak lazım

loreal elseve... saçımı bu kadar yumuşak ve dolgun gösteren başka şampuan yok.artık ayrılmaz ikiliyiz... :87:

Back