• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

ben bunları kullanıyorum. tek başlarına değilde komple seti kullanınca gercekten memnunum. şampuan hariç diğerleri saç diplerine kullanmadıkça saça zararından cok yararı oluyor.

color_vive_aile.jpg

Komiliden Tresan papatya özlüye geçtim, iyi geldi saçlarıma. İçeriğinde silikon (dimethicone) olmadığı halde saçlarımı yumuşacık yaptı. Ben bunu açık kumral olan saç rengimi açsın diye almıştım, işe yaradı sanki. Özellikle bol güneş gören önlerinde açılma var. Valhala sana iyi gelmemişti değil mi bu şampuan? :26:

Elseve Nutri-Gloss Parlaklık için şampuanı gerçekten parlaklık veriyor ve yumuşacık yapıyor.ondan önce elseve in arı sütü olanını kullanıyordum ilk kullandığımda gerçekten çok güzeldi ama sonra neden bilmiyorum ama ilk zamanki etkisini görmedim..:61:

bitkisel şampuanlar tercihim bu yüzden Ecolinn kullanıyorum çok memnunum.

Son düzenleme:
Komiliden Tresan papatya özlüye geçtim, iyi geldi saçlarıma. İçeriğinde silikon (dimethicone) olmadığı halde saçlarımı yumuşacık yaptı. Ben bunu açık kumral olan saç rengimi açsın diye almıştım, işe yaradı sanki. Özellikle bol güneş gören önlerinde açılma var. Valhala sana iyi gelmemişti değil mi bu şampuan? :26:

evet canım ya,kepek ve aşırı kaşıntı yapmıştı.
ben de elidor pembeye döndüm yine.

Pantene, elidor, gliss ve tresan kullandım. Saçıma gözle gözülür bir etkileri olmadı tresan hariç. Tresan saçımı keçe gibi yapmıştı malesef:61:
Geçen ay elseve in arı sütlü şampuanını aldım. Kızlar inanın tek kelimeyle muhteşem. Saçlarım normalde kuru. Hem nemlendirdi hem de yumuşacık yaptı. Kullanmanızı öneririm :16:

evet elidor güzel ama çok döküo dove de öle. elsevin arı sütlü keçe gbi yapıyor saçları. ama elseve kırmızı kaptaki müthiş. saçın rengini parlak gösterio tam 1hafta ve pamuk gbi saçlarınız oluo kırmızı kaptaki elsevi denemenizi tavsiye ederim ...

kızlar tüm şampuan markalarını denemiş biri olarakk saçıma iyi gelen sadece ipek şampuann..
elidorunda kremini kulanıyorum..

normalde Gliss ama son zamanlarda Bioblass kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor .....

head&shoulders mentollü benim kepek sorunumu çözdü düzenli kullanımla :21:

ince telli çabuk yağlanan saçlarım var:31:

denemediğim şampuan kalmadı:55:

body shop, kerestas

noktayı dove yağlı saçlar için olan şampuanda koydum...

ve maşallah :nazar::nazar:çok memnunum aynı özelliklere sahip olan saçlı kızlarımız benden söylemesi...çok memnun kalıcaksınız:49:

Back